İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Slm kizlar nasilsiniz ? Benim de 13 ay oldu ,keske dahaonce yaptirsaydim diyenlerin basindayim hahah senelik kontrole gittim tabi ki her sey cooook iyi fakat bir problem var bence , hissizlik hala ara ara geliyor ve uyusma gibi karincalanma gibi seyler de oluyor ? Sizde de mevcut mu bu durum ?

Merhaba kizlar İzmir'de yakın zamanda ameliyat olan var mı hangi doktora ne kadar ücret ödediniz bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Kizlar lütfen Doktor önerinn lütfen
Fatih Uygur mu Ufuk Bilkay mi? Ya da daha iyisi var mi? 3 hafta izin alip Izmire gidicem aradan ciksin istiyorum cokta korkuyorum...

Canım :) iyiyim valla sen nasılsın ?
Herkes bir anda ortadan kayboldu :KK43:

Kuzuummm vallahi öyle oldu yazacak pek birşey kalmadı esasında hep buralardayım forumun diğer bölümlerinde takılıyorum :) ameliyat öncesi herşeyi sorguladım sonrasında da biraz daha bu konuda takıldım sizler de ameliyat oldunuz. Şu an hep konular başa sarıyor gibi geliyor pek yanıt yazmak gelmiyor içimden açıkcası. Eskilerden de bizim gruptan pek bir kişi de kalmamış gördüğüm kadarı ile... ben de iyiyim canım sağolasın , esasında bir başlıkla geri dönmeyi planlıyorum ama önce emin olmam lazım ondan sonra bahsedicem :)

Kizlar tek soyleyecegim sey masaji ihmal etmeyin onceden ayrik ve tubuler memeye yakin göğüslerim vardi ilk 1 ay hergun duzenli masaj yaptim ve o sekil oturdu goguslerim. ortasinda olsa olsa 1parmak bosluk vardir sutyenle o bosluk da kapaniyor ama hic sutyen takmadim 1.5yildir yalan yok:KK70:
Merhaba ayrık ve tübüler memeye yuvarlak mı yoksa damla model protez mi tercih etti doktorunuz? Ve görselleriniz varsa özelden paylaşabilir misiniz benim de oldukça ayrık ve hafif tübüler oldukça kafam karışık

Merhaba kızlar henüz yeni üyeyim. cuma günü meme büyütme için Fatih uygur a randevu aldım çok heyecanlıyım. Yakın zamanda olan varsa lütfen biraz süreç konusunda yardımcı olsun tecrübelerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Çoğunlukla memnun kalınmış acaba olupta pişman olan var mı fatih beyden?

Merhaba kızlar henüz yeni üyeyim. cuma günü meme büyütme için Fatih uygur a randevu aldım çok heyecanlıyım. Yakın zamanda olan varsa lütfen biraz süreç konusunda yardımcı olsun tecrübelerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Çoğunlukla memnun kalınmış acaba olupta pişman olan var mı fatih beyden?
Ben varım canım.3 yıl oldu aynı doktora meme büyütme ameliyatı oldum çooooook memnunum tavsiye ederim kesinlikle

Ben varım canım.3 yıl oldu aynı doktora meme büyütme ameliyatı oldum çooooook memnunum tavsiye ederim kesinlikle
Cok tesekkurler cevap için peki kaç cc taktı ben 400 istiyorum ama yapar mı acaba cc ye operasyon sırasında mı karar veriyor küçük bişey olsun istemiyorum yıllardır zaten küçücük göğüslerle yaşadım :KK43:

Cok tesekkurler cevap için peki kaç cc taktı ben 400 istiyorum ama yapar mı acaba cc ye operasyon sırasında mı karar veriyor küçük bişey olsun istemiyorum yıllardır zaten küçücük göğüslerle yaşadım :KK43:
Merhaba 350 cc takıldı muayene ettikten sonra doktor karar veriyor.Meme dokusu yağ dokusuna göre uygun bir protez takıyor.

Merhaba 350 cc takıldı muayene ettikten sonra doktor karar veriyor.Meme dokusu yağ dokusuna göre uygun bir protez takıyor.
Ameliyatı nerede olacaksınız
Ne kadara ve hangi hastanede yapıyormuş ameliyatları? Ben de yaptırmak istiyorum.

X