Sevgili
S seytanbununneresinde , merak ettim cevap yazmış mısınız diye ama foruma girmemişsiniz , ama durum kafama takıldı çünkü son zamanlarda ben de hiç giremiyorum durumu anlamak için mesajlarınıza baktığımda bazı çelişkiler gördüm.Şöyle ki ,
Bu mesajı haziran ayında yazmışsınız.Daha sonra da ekim ayında şöyle yazıyorsunuz;
Mentorun sitesinde çaptan 3 mm profilden 1 mm fark ettiği yazıyor 25 ccnin.Siz yine her zaman olduğu gibi buna da cevap vermeyeceksiniz ama lütfen bir gidin muayene olun.Herşeyi yazmışsınız ama muayene yada randevuyla ilgili herahngi birşey yazmamışsınız. Protezin oturması , kasların uyum sağlaması için 6 ayın dolması gerekli.Göğüsleriniz ne durumda bilmiyorum ama mesajlarınız çelişki içinde. Kartla ilgili de Yasemin hanıma sormanız gerektiğini söylemiştim hatta diğerleri de birşeyler yazmıştı ama onla da ilgili herhangi birşey yazmamışsınız? Ameliyat olduğum zaman kaç kere gittim hocanın yanına hatırlamıyorum bile , aklıma takılan birşey olduğunda içim rahat etmez çalardım kapısını.Ki o zaman hastanede çalışıyordu şu an kendi ofisinde daha rahat erişim sağlanabilir diye düşünüyorum..Bir görüşün bakalım ...