- 23 Haziran 2018
- 155
- 76
- 41
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.801
Evet seninki unutulmuş belli ki.yasemin hanımla irtibata geç bence de.hiçbir numara yazmıyor sende çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 20. Gündeyim doktorum spor yapmamamı söylediAmeliyattan sonra düzenli spor yapan, yapabilen var mı? Ne zaman izin veriliyor?
Ikinci aydan sonra ki kontrolde , yuklenmemek kosulu ile yapabilirsin dediAmeliyattan sonra düzenli spor yapan, yapabilen var mı? Ne zaman izin veriliyor?
Fiyat değişmiştir diye düşünüyorum.evet o dediklerinin hepsi bende vardı,ameliyat sonrası da devam ediyor,tabi hissizlik de dahil.Mrb arkadaşlar yakın zamanda Fatih Uygur a amrliyat olanlar fiyat neydi acaba, bir de kimse ameliyat sonrası memnun olmamış gibi, moralim bozuldu son mesajları okuyunca. Bir dr a gittim memenin biri büyük biri küçükse silikon takılınca yine öyle olmaya devam eder dedi, ya da ayrıksa vs vs. Ama göğüsün birinde hissizlik kaybı vs korkuttu beni herkeste bu böyle oluyor sonradan geçiyor mu acaba? Kafamda acayip sorular
Cevap için teşekkür ederim. Fatih Uygur a gitmeden vazgeçtim ,Fiyat değişmiştir diye düşünüyorum.evet o dediklerinin hepsi bende vardı,ameliyat sonrası da devam ediyor,tabi hissizlik de dahil.
Ben fatih beyde 5 temmuzda ameliyat oldum gayet memnunum hissizlik falan da yok kişiden kişiye değişir ameliyat sonrası bence,yaptırmadan ne yaşayacağını bileöezsim.ben mesela keşke 5 sene önce yaptursaymışım neden bekledim ki diyenlerdenimCevap için teşekkür ederim. Fatih Uygur a gitmeden vazgeçtim ,
Ben de fatura almadım.hastane çıkışı sanırım alabilirdik ama ben istemedim.Bende mutsuzlar kervanına katıldım 400 cc ile üstten dolgun gögüse kavusamanın hayal kırıklıgı var. Fatıh beye ozellıkle ustten dolgun olacaksa istiyorum dememe ragmen yine dolgun olmayan gögüslerim var ayrıca ıkı meme ucumun arasında bir karıs iki parmak mesafe var ( dual plane bana mı uygun degıldı anlamadım cunku sılıkon ilk basta yerı cok guzel olmasına ragmen ıkı ayda asagıya kaydı. yada ölçümü bana az geldi anlamadım. ben birleşme olacak diye beklerken birde aşağıya dogru kaydı. ayrıca sizlere fatura verildi mi bana verileceği söylendiği halde hala tarafıma fatura gonderılmedı.
aa evet ben de şimdi farkettim benim tarih yapıştırılan etiketin altında kalmıs aynı sııznki gibi mayıs 2011 yazıyor.Ben de fatura almadım.hastane çıkışı sanırım alabilirdik ama ben istemedim.
Asıl verilen mentor kartlarımın en altında neden 2011 yazıyor Sizde hangi tarih var?
fotografınıza baktım şimdi evet sarkıklık cok fazla diğerine göre. Ayrıca sizinki damla mı ?benimkinde de daha az dolgun instagramda neden bu tur operasyonların resmi yok dolgun dolgun olan resimlerle beklentımızı yukseltıyorlar.Benim de göğüslerim ayrık,ama önceden de öyleydi.Asıl Can'ımı sıkan bir memenin diğerinden büyük ve sarkık olması.
SlmYasemin hnm a mı gonderdiniz resimleri aslında hemen dönerlerdi ama şimdi beni de tedirgin ettiniz. çünkü amelıyat bu ıllakı olumsuzluklar oluyor ve Fatih bey bana hastalarının arkasında oldugunu soylemıstı ve güven veren ifadesiyle o yüzden güvenip amelıyat olmustum. sonucu bana bildirirsen sevinirim çünkü bende dolgunluga takılmışken su an birinin daha aşağıda oldugunu farkettim sanırım sorunlarımız benzer
Fatih bey tabiki o kadar rahat bir süreç geçirdim ki 5temmuzda ameliyat oldum şuan yıllardır benim gibi hissediyorum :)hemen hemen bütün yorumları okudum ve sanırım direk fatih beye gidicem araştırdıkça sinirim bozuluyo
çok mutlu oldum maşallah diyelim inşallah darısı tüm isteyenlere sağlıkla içine sine sine sorunsuz olsun bende en yakın zaman için görüşmeye gidicem en kısa zamanda yarın arıcam görüşme için randevu inşallah bir aksilik çıkmazsa en hızlı şekilde bu heyecanı korkuyu içimde büyütmeden olmak istiyorum eşim istemiyordu karşıydı bugün net bir şekilde ikna ettim sözümü aldım sadece görüşüp yaptırmak kaldı çok korkuyorum çok heyecanlıyım anlatamam. daha önce hiç narkoz almadım ameliyat olmadım 2 normal doğum yaptım o kadarFatih bey tabiki o kadar rahat bir süreç geçirdim ki 5temmuzda ameliyat oldum şuan yıllardır benim gibi hissediyorum :)