- 24 Ekim 2018
- 133
- 60
- Konu Sahibi Tiramisu35
- #2.861
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorun kimdi canım4. günümden merhaba gün geçtikçe daha iyi ye gidiyorum ama sabahları kilitleniyorum eşim yardım etmeden asla kıpırdıyamıyorum yataktan bugün inşallah drenlerden kurtulmak istiyorum salı günü olmuştum ameliyatı. Kas altı 350cc takıldı. Eki Görüntüle 2206341
gelmiş geçmiş olsun canım doktorum fatih uygur :)Doktorun kimdi canım
Benimde 14. günüm eski hayatıma döndüm sayılır kolları yukarı kaldırırken ve yatıp kalkarken hala zorlanıyorum benimde 300cc kasaltı oldu ilk hafta sıkıntılı sadece
Slm canim cok cok gecmis olsun:) drenler ciktiysa en rahat doneme giriyorsun demektir Gerginlik yavas yavas azalcak anlayamayacaksin bile4. günümden merhaba gün geçtikçe daha iyi ye gidiyorum ama sabahları kilitleniyorum eşim yardım etmeden asla kıpırdıyamıyorum yataktan bugün inşallah drenlerden kurtulmak istiyorum salı günü olmuştum ameliyatı. Kas altı 350cc takıldı. Eki Görüntüle 2206341
Benim 1.ayda normal bi meme seklini almisti ama 3.ayda cok guzeller olmuslardi, sutyen takinca garip durmasi normal daha cok erken, 3.aydan sonra sutyenle guzel durmaya baslar. Kuculme olmuyor sadece odem iniyor yuvarlaklasiyor meme gibi oluyor iste ama buyumezNe kadar beklemem gerekiyor şuan normal meme gibi durmuyorlar sanki hep böyle kalıcaklar diye korkuyorum birde zamanla büyüyecek mi yoksa tam tersi küçülecekler mi
Kimisi silikon kendini salıcak zamanla daha büyüyecek diyor kimi ödemler geçince küçülecek diyor anlamadım
aynı fikirdeyim ameliyat çok çok kolay asıl sonrası önemliymiş :) pinkfriday i de kaçırdım biran önce sütyene geçsemde alsam çeşit çeşit :)Yaptırdıktan sonrada dertler bitmiyormuş:))
Daha önce ameliyat olan bi arkadaşım 1. Ay 3.ay 6.ay ve 1 sene sonunda sürekli değiştiğini söyledi ama 3. Aydan sonra güzel bi görüntü oluşuyormuş sabret diyo bakalım
Biran önce iç çamaşırı alışverişine çıkmak istiyorum
Canım sen masaja başladın mı birde yan yatabiliyor musun bizim 1 hafta var sanırım aramızda ameliyat olalıaynı fikirdeyim ameliyat çok çok kolay asıl sonrası önemliymiş :) pinkfriday i de kaçırdım biran önce sütyene geçsemde alsam çeşit çeşit :)
geçen hafta cuma masaja başlamam gerektiğini söylemişti doktorum beceremedim yapamadım bugün kontrole gittiğimde çok kızdı ve bu şekilde masaj yapmadan devam edersem çirkin görüntü olacağını söyledi moralim çok bozukCanım sen masaja başladın mı birde yan yatabiliyor musun bizim 1 hafta var sanırım aramızda ameliyat olalı
Krem verdi mi doktor izler için sana?
Ben sporcu sütyenini giymiycem artık Pazartesi’den itibaren çokta alıştım bakalım nasıl olucak
izler için krem vermedi henüz şuan değil daha sonra dedi, yan yatmayı hiç denemedim hala yarı oturur şekilde uyuyorum korkudan :)Canım sen masaja başladın mı birde yan yatabiliyor musun bizim 1 hafta var sanırım aramızda ameliyat olalı
Krem verdi mi doktor izler için sana?
Ben sporcu sütyenini giymiycem artık Pazartesi’den itibaren çokta alıştım bakalım nasıl olucak
benimde 1 ay oldu her geçen 1 gün bile iyiye gidicek herşey merak etme 1 haftadan fazla süreceğini zannetmem için rahat olsun. geçmiş olsun.Merhaba herkese yeni katıldım bu başlık için bugün ameliyat oldum kas altı 325 cc bu baskı ve Ağrı hissi ne zaman geçecek yardımcı olursanız sevinirim
Bu ağrı 1 hafta sürecek mi ben ağırdan ölmek üzereyimbenimde 1 ay oldu her geçen 1 gün bile iyiye gidicek herşey merak etme 1 haftadan fazla süreceğini zannetmem için rahat olsun. geçmiş olsun.
doktorunuza danışın isterseniz ben narkozdan ayıldığım andan itibaren sadece baskı hissi ve gerginlik oldu ağrı, acı yaşamadım ama 2 hafta ilaçlarımı düzenli kullandım. geçmiş olsun.Bu ağrı 1 hafta sürecek mi ben ağırdan ölmek üzereyim
Bende sabaha göre biraz daha iyiyim, sabah çok ağrım vardı konuştum doktorumla. İlaçlarımı sıklaştırdı ilgin için teşekkürler inşallah hemencik geçerdoktorunuza danışın isterseniz ben narkozdan ayıldığım andan itibaren sadece baskı hissi ve gerginlik oldu ağrı, acı yaşamadım ama 2 hafta ilaçlarımı düzenli kullandım. geçmiş olsun.