İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Bende sabaha göre biraz daha iyiyim, sabah çok ağrım vardı konuştum doktorumla. İlaçlarımı sıklaştırdı ilgin için teşekkürler inşallah hemencik geçer
Canim cok gecmis olsun hastaneden geldigim gece agrim olmustu ama ertesi gun yani ameliyatin 3.gecesi kabus gibiydi. Drenler alindiktan sonra cok hafifliyorsun, 5.gunden sonra da agrin olmuyor zaten merak etme

Canim cok gecmis olsun hastaneden geldigim gece agrim olmustu ama ertesi gun yani ameliyatin 3.gecesi kabus gibiydi. Drenler alindiktan sonra cok hafifliyorsun, 5.gunden sonra da agrin olmuyor zaten merak etme
Çok teşekkür ederim. Benimde 6.günüm ve bugün rahatladım, gerginlik gitmeye başladı ağrım hiç yok. Bu şişlik ne zaman geçecek acaba?

Çok teşekkür ederim. Benimde 6.günüm ve bugün rahatladım, gerginlik gitmeye başladı ağrım hiç yok. Bu şişlik ne zaman geçecek acaba?
Benim ilk haftadan sonra tüm ağrım ve gerginlik baskı hissi geçmişti 1 ay sonra hiçbir şey kalmıyor canım. Yan yatabilirsin ama üstüne yatamıyorsun tabi
Biraz yumuşuyor ödemlerde geçiyor şişlik kalmıyor fazla ama doğallaşması 3 ayı bulur

Benim ilk haftadan sonra tüm ağrım ve gerginlik baskı hissi geçmişti 1 ay sonra hiçbir şey kalmıyor canım. Yan yatabilirsin ama üstüne yatamıyorsun tabi
Biraz yumuşuyor ödemlerde geçiyor şişlik kalmıyor fazla ama doğallaşması 3 ayı bulur
İyi akşamlar benim bant yerlerinden kan bulaşıyor tişörtüme bu normal mi?

Selamlar, ameliyat olanlara çok geçmiş olsun:halay: olmayı düşünenlerde enyakin zamanda kavuşur inşallah memislerine. :KK50:Benim bir yıl oldu, keşke bundan 5 yıl önce yaptırsaymisim diye keşkelerim var. Sanki doğuştan benimle gibiler, o kadar doğal ki kimse protez olduğunu anlamıyor. Yıllar sonra dekolteli kıyafetler giyebildim, aynaya baktığımda daha öz güvenliğim artık.

Oncelikle yeni amiliyat olanlara gecmis olsun.olucaklarada hic korkmayin diyorum.hersey bitince 1 hafta sonra gayet mutlu olucaksiniz.benim 11 ay oldu.hic bir sikintim yok ve hep keske daha once yaptirsaydim diyorum.

Kızlar bende doktora gittim bu hafta tekrar gidicem.ama çok kararsızım memnun olanları okudukça çok mutlu oluyorum yurekleniyorum ama çokta korkuyorm bir aksilik çıkar pişman olurum diye.esim yaptirsam hosuna gider diye düşünüyorum ama şimdi bna huylanrm istemiyorum dokunmam falan gibi şeyler diyor. İse ne zaman doneblcem en fazla 15 gün izin alsam kollarimi kullanmak zorundayim zorlarmiyim bişi olurmu karar veremiyorum

Eşim esnaf olduğu için izin diye birşey yok maalesef . Gerçi ben evde olunca annem de oğlumu bırakıp alabilir ben de evde kızlara göz kulak olurum. Acaba araba ne Zaman kullanabiliyoruz oğlumun çantası çok ağır oluyor yürüyerek bıraksam da bir süre sonra çantayı benim taşımam gerekiyor belki o zaman taşıyamam arabayla bırakacak kadar iyi olursam yine ben götürür getiririm .. Eşim belki her zaman müsait olmaz...

O kadar çok ameliyat vs düşündüm ki rüyamda da ameliyat gördüm :-) ama çok güzel olmuştu ve hiç Ağrım filan da yoktu ... Sen bugün nasılsın ?

@Tikkabilla canım çok sağol... Çabucak geçse Zaman :confused: yalnız aksi gibi burnun akmaya başladı hafiften eğer ameliyat Zaman'ı da böyle olursam ameliyatım ertelenmez de mi?

ne kadar icten yazilariniz...kac yasindaydiniz ameliyat oldugunuzda cokk merak ettm ve agriniz cok oldu mu bi de okula goturebildiniz mi yavrunuzu yoksa zor mu oluyormus gercekten?

ne kadar icten yazilariniz...kac yasindaydiniz ameliyat oldugunuzda cokk merak ettm ve agriniz cok oldu mu bi de okula goturebildiniz mi yavrunuzu yoksa zor mu oluyormus gercekten?

Yazının üzerinden ne kadar zaman geçmiş :) ameliyatı 28 yaşımda oldum 3 çocuğum var benim belki yazılarımdan görmüşsünüzdür . Ameliyat olduktan 4 gün sonra araba kullanabildim kısa bir süre sonra işe döndüm . Çocuklar var diye kendimizi salma şansımız yok maalesef ben ameliyatı çok şükür hafif atlatanlardanım. Siz ameliyat olmadınız sanırım yazıları çok takip edemiyorum artık ama umarım ameliyatınız kolay geçer çabuçak normal rutinlerinize dönersiniz. Sevgiler

Kızlar İzmirde 2 Doktora gittim biri meme dokun yok 275cc kas altı dedi, digeri kas altı cok agrı yapar dokun yeterli ama en fazla 250cc kas üstü olur sana dedi

Memelerim hic yok sayılır mandalina büyüklügünde
koyulmak istenen CC cok az kestirdigime degmez :KK43:
Yazın Fatih Uygurla görüseyim diyorum izmirde işinin ehli o galiba siz ne düsünüyorsunuz

X