- Konu Sahibi hayallerim35
-
Tabiki de destek olmak icin buradayız.stres yapmasak da bazen elinde olmuyor. Bosverelim diyosun ama bu noktada bu konuya takılıp kaliyoruz. Hele ki etraftan yeni hamilelik haberleri aldıkça. Tup bebek hamileleri ayrica moral oluyor her zaman ama. Sabırla bekliyorum.bırbırımıze destek oluruz cnm istersen ben reklamcıyım çiğlide oturuyorum hiç stres yapmamaya calısın cunku kendımızı dınledıkce zarar goruyoruz.
Kent hastanesinin sgk anlasmasi var mi rapor geciyor mu?
Ben düşük yaptim cnm hamileliğin nasilDilek hanım gerçekten çok iyi bir doktor. Onun engin bilgileri ve iyi niyeti sayesinde şuan 9 haftalık hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin. Tez zamanda sizlerde güzel haberler alın inşaallah.
cok gecmis olsun. bende medicalparktaydim ahmet beyde. 1 negatifim var . yeni tedaviye baslicaktik. evet ahmet bey gercekten paragoz bir insan değil o sekilde medilace gitsin muayne parasi almazdi büyük ihtimal, maddi konularda hep yardimci olur amaaa medical bu aralar aşırı yoğun doktorumla iletişim kurmakta bile acaip zorlandim, yoğunluktan ötürü doktorun kafasi da karman corman olmuş, sekreterler ayrı bi gıcık. valla son gidişimden sonra arkama bakmadan kaçtım. şimdi irenbede ümit hanima gectim cok guzel ilgilendi hem ilgili hem bilgili, cep telefonundan aradim hemen açtı (benim icin gerektiginde doktorumla konuşabilmek cok önemli) insallah böyle devam eder. tinaztepe de denemem oldu orasi bile daha sakindi orda bile doktoruma daha rahat ulasiyordum.Kozlar merhaba benim kentte dondurulmuslarım var gecen sene denedık ama kurtajla aldılar..dondurulmuslark kenttemı yapsam medıkalmi bilmiyorum dilek hanım bana cok ılgısız geldı sadece laf kalablıgı bizi cok yanlış yonlendordo..benım 13. Gun kan tahlılım 23 cıktı malesef gebelık yok bır haftaya afet olursun dedı bız cok uzulduk neyse ben hamılelık yok dıue sigaraya falan devam ettim ama uzuntuden ölüyorım sonra baktım 10 gun gectı adet yok aıle hekımınde test yaptırdım 400 cıktı hemen dılek hanımı aradım aaa evet gebesın hemen su su ilaçları al dedı yarın gel dedı gottık bana gebelık testı yaptı hem onun paradını aldı hemde muayane parası aldı neden dedık ee artık gebesın dedı cok sınır oldum ama bıey demedeım neyse ıkı hafta sonra gel dedı bu arafa ben 8 haftalık oldum gıttık bu sefer aaa kalp atısı yok bos kese kırtaj olcaksın 2000 tl dedı neyse bende medıkalde oldum ama ne aradı ne sordu bı tuhaftı yanı ben o tahlılı yapmasam nolcaktı bılmıyorum oys arakadasım transferden sonra 30 cıkmıstı dr hamılesın dedı neyse uzun lafın kosası dondurulmuslarım var ama sanko bosa para verceknısım gıbı hıssedıyorum hüç hebesım yok napsamki..
Biraz hassas oluyoruz bu dönemde aslnda dilek hanim ilgili bir insan ama hepimizn bazen canı skkn olabiliyor benim dusugumde bana sarıldı ve dediki egerki bu bebek sağlıklı olsaydi ne yapsan düşmezdi genetik testi yaptrdm kan pıhtılaşması cikti tedaviye başladım kuzenim dilek hanımda ilk tedavisinde oğlu oldu öyle düşünme cnm emin ellerdesinKozlar merhaba benim kentte dondurulmuslarım var gecen sene denedık ama kurtajla aldılar..dondurulmuslark kenttemı yapsam medıkalmi bilmiyorum dilek hanım bana cok ılgısız geldı sadece laf kalablıgı bizi cok yanlış yonlendordo..benım 13. Gun kan tahlılım 23 cıktı malesef gebelık yok bır haftaya afet olursun dedı bız cok uzulduk neyse ben hamılelık yok dıue sigaraya falan devam ettim ama uzuntuden ölüyorım sonra baktım 10 gun gectı adet yok aıle hekımınde test yaptırdım 400 cıktı hemen dılek hanımı aradım aaa evet gebesın hemen su su ilaçları al dedı yarın gel dedı gottık bana gebelık testı yaptı hem onun paradını aldı hemde muayane parası aldı neden dedık ee artık gebesın dedı cok sınır oldum ama bıey demedeım neyse ıkı hafta sonra gel dedı bu arafa ben 8 haftalık oldum gıttık bu sefer aaa kalp atısı yok bos kese kırtaj olcaksın 2000 tl dedı neyse bende medıkalde oldum ama ne aradı ne sordu bı tuhaftı yanı ben o tahlılı yapmasam nolcaktı bılmıyorum oys arakadasım transferden sonra 30 cıkmıstı dr hamılesın dedı neyse uzun lafın kosası dondurulmuslarım var ama sanko bosa para verceknısım gıbı hıssedıyorum hüç hebesım yok napsamki..
Eskiden dolara yada euro endeksli çalışıyorlardı. Simdi tl ye cevirmisler. Muayene ucreti bu fiyata dahilmis.4bin yine cokmuş yaa ilaçlarda bin lırq falan tutar sanırım
Çok üzüldüm canım. Cok geçmiş olsun.Ben düşük yaptim cnm hamileliğin nasil
Az ilaç veriyorlar cnm yumurta toplanmadığı icinEskiden dolara yada euro endeksli çalışıyorlardı. Simdi tl ye cevirmisler. Muayene ucreti bu fiyata dahilmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?