Daha once de umudumu kaybedip tüpü koydurtmak bile istemediğim bir transfer oldu. İstememe sebebim ise o embriyo ile birlikte toplanan diger dollenmis 16 embriyomun ölmesiydi. Dilek hanim embriyologla karsisina alip bana oyle moral verdiler ki tutacak dediler ne olur guven. Tuttu ama degerim çok düşuktu daha da düştü. Bu guzel bisey en azından rahim duvari tedaviye cevap veriyo dediler. Bizim apaçık bir sperm problemimiz var. Aslinda diger merkezlerde yapilmayan arastirmayi yapti dilek hanim. Esime ozel tedavi uyguladi. Arkadaşlar ilgisiz demisler. Cok merkez gördüm bu kadar ilgilenen ekip gormedim ben kendi adima. Ben ne zaman arasam mesaj atsam ulaştım. İlac tavsiyelerine uydum. Transfer sonucumu aldigim gun doktorla konusturmaya calistilar ama operasyona girmişti. Cagirdilar gel mutlaka diye. Adet oldum gitmedim. Çünkü siradaki islem pgt genetik tarama testi oldugunu biliyorum. Transferden once bu bana açıklandı. Embriyologla birebir konusma imkanını diger merkezlerde bulamazsiniz. Ozge hanim eger bu da kimyasal olursa sperm dna si embriyoyu bozuyor demek ki demisti. Cunku herseyin harika sonucun olumsuzsuzsa bir problem var belli ki dedi. İsrarci olup cok soru sormak gerek bu merkezlerde.o zaman onlarin aklinda kalici yer ediyorsunuz çünkü.