- Konu Sahibi hayallerim35
Canım inşallah inşallah pozitif olur sonucun sağlıcakla bebişini kucağına alırsın.amin canım inşallah senin icinde hayırlı olsun canim. 5. Gun embriyosu canım. Persembe test günüm. Bitmiyo bu günler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım inşallah inşallah pozitif olur sonucun sağlıcakla bebişini kucağına alırsın.amin canım inşallah senin icinde hayırlı olsun canim. 5. Gun embriyosu canım. Persembe test günüm. Bitmiyo bu günler.
Inşallah pozitif sonucu görürsün ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım İlki neden olmadı bilgi verildi miamin canım inşallah senin icinde hayırlı olsun canim. 5. Gun embriyosu canım. Persembe test günüm. Bitmiyo bu günler.
Amin hepimiz alırız inşallah canım. İlkinde sperm kaynaklı bozulmaya uğradı muhtemelen. Çünkü döllenen embriyolarımın hepsi 5. güne gidecek durumdayken 4. gün bozuldular. Buna sebep de spermmiş. Dolayısıyla transfer edilen embriyo da belli bir süre dayanabildi. Sonra bıraktı çalışmayı. Şimdi ilk defa 5. güne gitmişken hayal kırıklığı olmasından çok korkuyorum.Inşallah pozitif sonucu görürsün ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım İlki neden olmadı bilgi verildi mi
İyi düşünelim iyi olsun canım dua et hep Sonucunu alınca mutlaka yazAmin hepimiz alırız inşallah canım. İlkinde sperm kaynaklı bozulmaya uğradı muhtemelen. Çünkü döllenen embriyolarımın hepsi 5. güne gidecek durumdayken 4. gün bozuldular. Buna sebep de spermmiş. Dolayısıyla transfer edilen embriyo da belli bir süre dayanabildi. Sonra bıraktı çalışmayı. Şimdi ilk defa 5. güne gitmişken hayal kırıklığı olmasından çok korkuyorum.
Sonucum negatif maalesef. Bi süre dinlenicem artık kızlar. Cok yoruldum.İyi düşünelim iyi olsun canım dua et hep Sonucunu alınca mutlaka yaz
Canım randevun saat kacta aldin. Dilek hanım 12 ye kadar hastanede. Şükran hanim da dilek hanım kadar bilgilidir. Tabiki dilek hanımla da gorusuyosun mutlaka.Merhaba ben ön görüşme için randevu aldım. Ama dilek hanım ile görüşme olmuyor mu acaba
Yaaa çok üzüldüm.çok umutluydum senin adına 5. Gün embriyosuydu bide.nasip değilmiş demekki canım.hayırlısı herşeyinSonucum negatif maalesef. Bi süre dinlenicem artık kızlar. Cok yoruldum.
Sağol canım hepimiz cok umutluyduk ama bi noktadan sonra demekki artık yapabileceğimiz bisey kalmıyor. En iyi sonucumdu bu son iki denemem de elde ettiklerim. Biraz daha gayret etmemiz gerekiyor. Ama yaz baslar tatil baslar bende biraz stres atayim dinleneyim. Dort aydır epey yoruldum. İki toplama iki transfer gecirdim. Allah sizlerin haberini nasip etsin zamanda inşallah. Ben sirami savdim şimdilik.Yaaa çok üzüldüm.çok umutluydum senin adına 5. Gün embriyosuydu bide.nasip değilmiş demekki canım.hayırlısı herşeyin
Hem ruhun hem bedenin dinlensin canım.benimde yarın transferim var.daha dün yumurta toplandı.şimdi aradılar 9 embriyonuz oluştu.yarın sabah 9 da burada olun transferiniz var dediler.zaten bana daha önce verdikleri formda 2. Ya da 3. Gün embriyo transferiniz gerçeklelecek diyordu.devlete gidiyorum ya pazar pazar gelmiyorlar merkeze hemen 2. Gün transfer ediyorlar.hayırlısı olsunbi hepimiz için.Sağol canım hepimiz cok umutluyduk ama bi noktadan sonra demekki artık yapabileceğimiz bisey kalmıyor. En iyi sonucumdu bu son iki denemem de elde ettiklerim. Biraz daha gayret etmemiz gerekiyor. Ama yaz baslar tatil baslar bende biraz stres atayim dinleneyim. Dort aydır epey yoruldum. İki toplama iki transfer gecirdim. Allah sizlerin haberini nasip etsin zamanda inşallah. Ben sirami savdim şimdilik.
Canim hadi bakalım senin iyi haberlerini bekliyorum. Maşallah hızlı geliyo seninki.Hem ruhun hem bedenin dinlensin canım.benimde yarın transferim var.daha dün yumurta toplandı.şimdi aradılar 9 embriyonuz oluştu.yarın sabah 9 da burada olun transferiniz var dediler.zaten bana daha önce verdikleri formda 2. Ya da 3. Gün embriyo transferiniz gerçeklelecek diyordu.devlete gidiyorum ya pazar pazar gelmiyorlar merkeze hemen 2. Gün transfer ediyorlar.hayırlısı olsunbi hepimiz için.
Geçmiş olsun canım. Ben sahidim hastanede pozitiflere hatta konustum da birebir bu kişilerle. Her gittigimde duyuyodum esasen. Ama bu sitede hastasi cok az suan. Olumlu olanlar da yazmiyo nedense. Olumsuzlar care arıyor surekli. Umut bizim gelecegimizdir. İnşallah rn kısa sürede pozitifi gorursun canım.kızlar merhaba ben bugun kalp atışlarını duymaya gittim ama malasef boş gebelikmiş bebek yoktu şimdi adet olmayı beklıcem olmazsa haftaya kürtaj
bu kente gidipte pozıtıf olan yok heralde duyamdım hiç yada bu sitedemi yok bilemedim
siz ne alemdesiniz
Sağol canım sen naptın nasıl gıdıyor senınGeçmiş olsun canım. Ben sahidim hastanede pozitiflere hatta konustum da birebir bu kişilerle. Her gittigimde duyuyodum esasen. Ama bu sitede hastasi cok az suan. Olumlu olanlar da yazmiyo nedense. Olumsuzlar care arıyor surekli. Umut bizim gelecegimizdir. İnşallah rn kısa sürede pozitifi gorursun canım.
Ben dinlenmye cekildim canım 4ayda iki toplama iki transfer gecirdim bu yuzden toparlanmam gerekir. Biz en iyi sonucu ilerlemeyi dilek hanimla sağladık. Her islemde farklı tepkiler verdi vücut. Bu yuzden yaz bitsin oyle baslayalim dedik.Sağol canım sen naptın nasıl gıdıyor senın
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler verirsin. Hikayeni anlatmak istermisin?bende kent hastanesine basladım inşallah olursa buraya mutlaka yazıcam
5yillik evliyim canım. Bizde iki taraflı sorun var. Pko ve hareketli sperm sorunumuz var. Dort tüp bebek denemem oldu ikisi dilek hanımla. En iyi sonucu da kendisiyle aldık. Ama tarnsferden sonra en iyi embriyo bile gelişimi devam ettiremiyor sanırım genetik arastirmasi yapılacak. Suan tekrar baslamaya hazır degilim. Dondurulmus bir tüp var. Baslarsak da onunla devam edicez. Hayırlısı bakalım.sizin hikayeniz nedir acaba:)