5 yıllık birlikteliğimizde yanlızca 1 kez hamilelik yaşadım ve düşük oldu.. sonra yumurta takibi ile denemelerimiz oldu ve sonuç alamadık.. bir tavsiye üzerine önce İrenbe ile görüştük sonra epey bi araştırdık Benim gölüm hep kentten yanaydı velhasıl tercihimizi kentten yana kullandık eşimde varikosel vardı muayene edildiğimde Dilek hanım rahim filmine gerek bile duymadığını söylemişti yaptırmadık.. ilk denememizi aralık 2017 de yaptık sürekli dinlendim yormadım kendimi ama maalesef negatif sonuç aldık.. bir dondurulmuş embriyomuz vardı 1. Kalite blastokist olduğu söylendi bir heves ile onu da denedik mart ayında önce değerler yüksekti ama gerektiği kadar değil ve 2. Testte zaten o da negatif oldu.. protein ağırlıklı beslendim ki 2 adet protein serumu verildi ilaçlar yanı sıra... bir daha denermiyim emin değilim.. denesem bile kent hastanesini tercih etmeyeceğim sanırım orada çok ilgililer evet Dilek hanım çok tatlı çok güven veren destekçi ve ilgili bir doktor kesinlikle ama orada ki ilgi alaka sadece orandaysanız var sonrasında veya 12 günlük süreçte arayıp soranımız olmadı maalesef