- Konu Sahibi hayallerim35
Daha rengli olmadım bekliyorumTransfer gününüz belli mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha rengli olmadım bekliyorumTransfer gününüz belli mi
Çok heyecanlandım sizin adınıza inşallah güzel haberler getirirsinizDaha rengli olmadım bekliyorum
Hayır lütfen böyle başlamak olmaz zaten.. pozitif düşünelim güzel şeyler düşünelim ve güzel şeyler olsunBen nedense olumsuz dusunuyorum belki gitmem bile moralim çok bozuk
Hayır lütfen hepimiz bir evlat sahibi olmak için çabalıyoruz güçlü olmak zorundayız başka alternatifimiz yok bunu başaracağız hepimiz.. mutlaka vardır herşeyin bir izahı belki de biz anlamıyoruz olmadı ya isyana vuruyoruz :) yapmayın lütfen bu olumsuzluktan acilen kurtulup pozitif düşünelim hep birlikte sizin için bebeğiniz için bize umut olacaksınız belki de inanmadan olmazSiz benden daha güçlüsünüz ama ben değilim nedense biraz güvenimde kırıldı nedense
Ahh ahhh hangimizin yok ki... denemekten bişey kaybetmeyeceksiniz biraz para ve sabır dışında... bence denemeye değer hem bir umutla beklemesi bile pahabiçilemez bi duygu bence :) hem ayrıca biliyorum ben şimdi böyle diyorsunuz ama içinizde mutlaka bir umut var.. inşallah son olur sizin için canı Gönül’den isterim gerçekten Allah isteyen herkese bir evlat bağışlasın.. hem artık olmaz diye bir şey yok ki mümkünatı olmayan şeyleri mümkün kılıyorlar.. sabır biraz sabır biraz umut biraz da dikkat lütfen.. kız olursa beraber isim düşüneceğiz ama tamam mı :)Inşallah olumlu bişey olur cunku kaldıramıyorum artık bu kadar olumsuzluk varken umut olacak birşeye ihtiyacım var
Onu hayal dahi edemiyorum ki insallah olursa paylaşacağım 2 embriyo koydurmayi dusunuyorim sizce ne yapayimAhh ahhh hangimizin yok ki... denemekten bişey kaybetmeyeceksiniz biraz para ve sabır dışında... bence denemeye değer hem bir umutla beklemesi bile pahabiçilemez bi duygu bence :) hem ayrıca biliyorum ben şimdi böyle diyorsunuz ama içinizde mutlaka bir umut var.. inşallah son olur sizin için canı Gönül’den isterim gerçekten Allah isteyen herkese bir evlat bağışlasın.. hem artık olmaz diye bir şey yok ki mümkünatı olmayan şeyleri mümkün kılıyorlar.. sabır biraz sabır biraz umut biraz da dikkat lütfen.. kız olursa beraber isim düşüneceğiz ama tamam mı :)
Sizin kentte ilk miydi ?İnanır misin senin yaşadığının aynisjni birebir yasadim. Abartmiyorum. Ayni aciklamayi bende duydum canim
Şunu öğrendim baska merkezin doktoru da ayni aciklamayi yapmıştı. Embriyolar rahme konulduktan sonra sperm dna si calismayi gelismeyi durdugu zaman tam da seninle benim karşılaştığımız bu sonuçla karşılaşıyormus. Dusunsene sen harikasin ama ortada sorun cikaran baska sebep var. İnsallah canım gönlüne gore olsun. Bazen degisim yapmak iyi gelebiliyor. Benim bir onceki merkezim goze alinmayacak hatalar yapti benim tedavimde. Belki de kent bana o yüzden cok iyi gelmistir. Eski merkezimde de suan gorustugum ve hamileligi gayet iyi giden bir arakadas var mesela. Bana iyi gelmedi ama o merkezi tum hatasina ragmen orda savaştı direndi son umudunda hamile kaldi. Baskalariyla gorusrup arastirmaktaa her zaman fayda var tabi. Sadece ben cok yoruldum. 5 kez denemeden sonra yeni maceralar aramaktan da korkuyorum açıkçası.
Bende 2 embriyo İstemiştm fakat yaşım genç olduğu için ve 1 emriyo transferi daha sağlıklı dedikleri için 2 seferde tek embriyo koymuşlardı bence 2 olması daha avantajlı gibiOnu hayal dahi edemiyorum ki insallah olursa paylaşacağım 2 embriyo koydurmayi dusunuyorim sizce ne yapayim
Sizin kaçını olacaktı acaba ? Benim ilk 2 olduğu için gerek görmediğini söylemişti devam etmemiz durumunda bu kez 2 emriyo koyarız demişti bana daAynı yastayiz sizinle ben 2 koydurcam koyarız dedi dilek hanim
İlk iki denemem medikalparkta yapıldı canim. Cok pisman oldum. Harcadılar resmen hem zamanimi hem paramı. Son üç denemem kentteydi. En iyi gelismeyi de kentte aldık. Ama kente gelmeden once smryna ile de görüştüm. Ege uni. İle de gorustum. Sifa kapanmadan once sifaya da gitmistim. Bezmistim artık. Bana onerilen isimler irenbede kaan bey vardi. Cok yogun ama randevu almak cok zor. Kalabalik olsun istemedim. Erol tavmergen var belki fikir olur size de. Dilek hanımı secme sebebim ilk etapta en iyi embriyogla calisiyo olmasi tunc bey. Bir arastirin isterseniz siz de. Belki diger isimler yardimci olur size.Sizin kentte ilk miydi ?
Nasıl oldu canım soniclarinAllah hepinizin elini bos cevirmesin. Hayırlısı ile bebis haberlerini alırsınız insallah. Benim kadar yorulmazsiniz. İcim çok acıyor. Sanki pgt de olduktan sonra elimde hic sans kalmayacakmis gibi hissediyorum. Korkuyorum bu operasyondan bile. Etrafindaki tum arkadaslarin ikinci hamileligini duymak üzüntümü katlıyor. Fesatlamiyorum kesinlikle ama kıskanıyorum yaşadıkları duyguyu. En kisa zamanda dileyip isteyen herkes bizim gibiler bu yolculugu bitirirler mutlu sekilde. Tek temennim bu.
Merhaba arkadaşlar izmir kent hastanesinde tüp bebek tedavisi goren var mi. Doktorlari ve ücretleri hakkında bilgi verebilir misiniz?
Umarım tedaviniz olumlu yönde sonuçlanır.ya da sonuçlanmıştır.bişey sormak istiyorum.dilek hanımla ücretsiz ön görüşme yapılabiliyor mu