• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 tüp Bebek düşünenler

Canım merhaba bende az önce aynı konuyu açtım ben diyarbakir Bahceci de oldum tutmadı malesef çok artmış yaa fiyatlar bende İstanbul bahcecei düşünüyordum bu defa Allah yardım etsin
Bide siz ne zaman ve ne kadara yaptirdiniz extra ödeme çıktı mı dedikleri fiyattan başka? En çok korktuğum o hadi kendimizi dedikleri fiyata göre ayarladık gittik başladık sonradan bir şeyler çıkarırlarsa geri de donemeyiz işi tamamen ticarete döktüklerini çok duydum çünkü... Bana 111 bin tüp Bebek 30-50 bin arası ilaçlar 5200 muayene dediler embriyo dondurma falan istesem ona da ayrı ödeme mi olacak

Merhaba Atakent Acıbadem de bunlar güncel fiyatlar mı ? Ben de kısa bir süre sonra görüşmeye gitmek istiyorum sizinle konuşmak ve fikir almak çok isterim .İki tane doktoru beğendim ama daha da araştıracam bir de erkek sperm sayısında düşüklük olursa rapor nasıl oluyor ?
Merhaba aralıkta sordum ama ocakta zam gelecek dediler nolmuştur bilmiyorum. Henüz tedaviye başlamadım. Diğer yerde iki embriyom var onları taşımam lazım. Falan uzun işler 💮 ben bildiğimi seve seve paylaştırım. Bu arada bende amh düşüklüğü var. Amh düşüklüğü veya sperm sorunu varsa bir günde rapor çıkartıyoruz dediler. Benim eski yer rapor çıkartmıyordu kendimşz uğraşalım dedik araştırma hastahanesi hiçbir tahlilini kabul etmedi baştan baştan istedi ve aylar sonraya randevular verdi zaman da önemliydi bizim için o yüzden mecbur raporsuz başlamıştık. Acıbadem iyi oldu ya. Nasip inşallah bu sefer pozitifi orada görürüz 🙏🏻🥰 siz de ve herkes de hayırlı saağlıklı pozitifler görelim 💖

kızlar takviye vs ne kullanıyorsunuz ya bızde ocagın sonunda gıdecegız doktorumuza allah ızın verırseee. ben in asta dıye doktorumun verdıgı bır takvıye kullanıyorum şu arada ayrıca kuru ıncır yiyorum her gün 1 tane. sizde durumlar nasıl böyle bi hazırlıgınız var mı? ben heyecanlıyım bıraz daha korkuyorum allahım hepimizi aydınlıga cıkarsınn

Merhaba herkese. 2025te tüp bebek düşünüp araştıran var mı fiyat bilgisi merkezlerin başarısı flan yardımcı olalım birbirimize kızlar.. ben eşimin işi dolayısıyla Van'dayim şimdi en yakın Diyarbakır bahçeci 111 bin dedi. İstanbulda Medical Park 90 bin şişli Memorial 74 bin başarı olarak hangisi iyi bilmiyorum gelecek aya birini belirleyip görüşmeye gideceğim.
Ben Ankara Bilkent şehir hastanesindeyim 3 ay önce başlandı herşey rutin kan testlerim yapıldı rahim filmim çekildi daha sonra doktor rahmimi kamera ile görmek istedi histereskopi yaptı daha sonra genetik test yapıldı tüp bebek için olması gereken bütün testlerimi yaptılar bu ay tekrar yumurtalarıma bakacaklar tahminim şubat sonu gibi iğnelere başlayacağız inşallah rapor çıkartıyoruz bu ilaçlar için bu saydıklarıma herhangi bir ücret ödemedim her şeyi devlet karşıladı sadece ilaç ücretini biz karşılayacağız ondada devlet katkısı olacak yine bir de hastaneye çok cüzi bi rakam ödemesi çıkıyormuş benim amh düşük yaş 30 devlet direkt tüp dedi hiç uğraştırmadı doktorum Zehra Kurdoğlu aşırı sempatik pozitif bir doktor şimdilik bu kadar arkadaşlar dilerim en kısa zamanda hepimiz yavrumuza kavuşuruz

Çok güveniyorlardi kendilerine neden tutmadı ki herhangi bir sağlık sorununuz var mıydı ? embriyo dondurma yapmadınız mı? İstanbul'u bilmiyorum Ankara ve Bursa şubelerimizde devlet desteği var dediler faydalanabiliyorsanz öyle deneyin benim 3 yıl evlilik süresi dolmadığı için faydalanamiyorum
Canım bende sorun yoktu da eşimde az sperm çıkışı var 6 yumurtam dollenmisti 2 sini transfer etti 2 su döndürüldü bu sene başında konuştum kaliteleri 6.gun CC dedi tutma ihtimali düşük yeniden yapmak daha mantıklı olur çünkü 5.drnemniz dedi dedi bende bilsem dondurmazdim dedim dondurma parasını vermedim çünkü o da ekstra masraf.Benim devlet destekliyor aslında ama nedense hiç onu denemedim

Bide siz ne zaman ve ne kadara yaptirdiniz extra ödeme çıktı mı dedikleri fiyattan başka? En çok korktuğum o hadi kendimizi dedikleri fiyata göre ayarladık gittik başladık sonradan bir şeyler çıkarırlarsa geri de donemeyiz işi tamamen ticarete döktüklerini çok duydum çünkü... Bana 111 bin tüp Bebek 30-50 bin arası ilaçlar 5200 muayene dediler embriyo dondurma falan istesem ona da ayrı ödeme mi olacak
Canım yok ekstra ilaçlar hariç çıkmadı ama ilaçlar çok tutuyir Allah var çok da ilgililerdi

Dondurma yi uzatmak için para verdik ama o an ilk dondurduklarinda verdik mi net hatırlamıyorum ama almışlardı büyük ihtimal çünkü alıyorlar dondurma parası sonra bir yıl daha uzattım onun da parasını bir yıl sonra verdim sonra daha vermedim kullanmocaz diye ne yaptılar bilmiyorum

Merhaba, fiyatlar yeni yilda gercekten cok zamlanmis vaziyette allah hepimize kolaylik versin🙏🏼 surecte ben hic en basta denen paket fiyatla sabit kalabileni duymadim, illa ki ekstra odemeler cikiyor malesef. Bizim hic gundemde yokken genetik bakildi embriyolara ornegin, neredeyse bir tedavi parasi da o tuttu. Transfer bile olmadan ikinci kez yumurta toplamaya baslayacagim su an, bu da neredeyse bir tedavi parasi daha demek ornegin :) tabi ki tek seferde bir suru embriyosu olup transferini olup pozitifi gorenler de var insallah siz de onlardan olursunuz🙏🏼 ama en ufak tahlil rahim filmi histereskopi gibi bir sey istense mesela yine fiyat hoop artiyor.

Back