• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İzmir kent hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

Kent Hastanesi dilek hanımla bu ay başladık. Şuan iğne aşamasındayim eşimede Sperm güçlendirici suda eriyen bir ilaç verdi. Tahlil sonuçlarımızın çok iyi olduğunu başarı oranınımızın çok yüksek olduğunu söyledi. P.be günü kontrol var. Allah emeklerimizi boş çıkarmasın isteyen herkese nasip etsin. Şuanki eşimin ve benim iğne ilaç masrafimiz 730 tl. Tuttu fakat p.beden sonra iğne takviyesi olacakmış.

Kent Hastanesi dilek hanımla bu ay başladık. Şuan iğne aşamasındayim eşimede Sperm güçlendirici suda eriyen bir ilaç verdi. Tahlil sonuçlarımızın çok iyi olduğunu başarı oranınımızın çok yüksek olduğunu söyledi. P.be günü kontrol var. Allah emeklerimizi boş çıkarmasın isteyen herkese nasip etsin. Şuanki eşimin ve benim iğne ilaç masrafimiz 730 tl. Tuttu fakat p.beden sonra iğne takviyesi olacakmış.
Hayırlı olsun canım. Allah icine sindirsin inşallah. Cifte ozel tedavi başlıyorlar gercekten. Guzel haberler verirsin umarım.

Inşallah canım inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısiyla. Bu zamana kadar olan süreç benim için çok daha zordu bir yığın tedaviler testler her ay olacak umudu ile bekleyip yıkılmalar sonra tekrar bir umut derken derken tam koca bir 10 yıl 2 gebelik 2 aylık olunca sona erdi. Inşallah bu kez Hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağıma almayi nasip eder Allah Isteyen herkeze nasip etsin. Bu kez içim rahat bakalım hayırlısı

Inşallah canım inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısiyla. Bu zamana kadar olan süreç benim için çok daha zordu bir yığın tedaviler testler her ay olacak umudu ile bekleyip yıkılmalar sonra tekrar bir umut derken derken tam koca bir 10 yıl 2 gebelik 2 aylık olunca sona erdi. Inşallah bu kez Hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağıma almayi nasip eder Allah Isteyen herkeze nasip etsin. Bu kez içim rahat bakalım hayırlısı
Moral ve motivasyonun cok onemli. İsteyerek kullan butun ilaçlarını. Farki goreceksin canim. Ben gordum cunku. Zaten dilek hanım seni cok guzel hazirliyo icin rahat olsun. Bizim umudumuzu kestigimiz embriyoya o inandi ve bana pozitifi gösterdi. Ama gelisemedi. Yine de bu bize yetmisti. Hadi bakalim insallah gelmiş geçmiştir o günler.

Canımı sıkan tek şey kentte genelde ilk denemelerde hep pozitifle başlayan gebelik haberi negatifle son buluyor bunu anlamış değilim. Ve morelim bozuldu açıkçası

Canımı sıkan tek şey kentte genelde ilk denemelerde hep pozitifle başlayan gebelik haberi negatifle son buluyor bunu anlamış değilim. Ve morelim bozuldu açıkçası
Merhaba canım, bizim gelismeme sebebimiz merkezden kaynakli değildi. Spermden kaynakliydi. Sperm zayif kaldı. Bu yüzden suan esim ilac kullanıyor. Ben dinleniyorum. Sen kalbini aklını rahat tut. Hersey guzel olacak. Ben pozitiflere cok sahit oldum gidip geldikçe. Kalp atışlarını duyanlar çoktu. Onları gördükce ben de heycanlaniyodum. Allah ol dedigi vakit olacaktır. Guzl haberler vereceksin insallah canım.

Ayy canım yaa sen bana çok büyük Morel verdin. Kent hastanesini senin tavsiyen üzerine tercih ettim ve orda başladım. Bugün gittim 13 yumurtam gözüktü 3 tanesinin ölçülerini not aldı dilek hanım. 3 tane gelişecek galiba. Bikaç gün sonra tekrar kontrole gidicem. Zaman yaklaştıkça heyecan artmaya başladı. Canım peki tavsiyen varmı bana mesela transferden önce veya sonra şunu yap şunu ye, iç vs. gibi :)

Ayy canım yaa sen bana çok büyük Morel verdin. Kent hastanesini senin tavsiyen üzerine tercih ettim ve orda başladım. Bugün gittim 13 yumurtam gözüktü 3 tanesinin ölçülerini not aldı dilek hanım. 3 tane gelişecek galiba. Bikaç gün sonra tekrar kontrole gidicem. Zaman yaklaştıkça heyecan artmaya başladı. Canım peki tavsiyen varmı bana mesela transferden önce veya sonra şunu yap şunu ye, iç vs. gibi :)
Öncelikle kendine inan ve doktoruna guven canım. Hersey yolunda gidecektir insallah. Gayet guzel sonuc aliyisun bence. Hayırlı olur bu merkz senin icin umarim. Ça azalttim. Kahveyi hic icmedim bu surecte. Balık et yemeye ozen gosterdim. Ton baligi salatasi yiyebilirsin belki. Mideyi yoracaak agir yemekler yemedim canim. Yumurta yedim her gün. Transferden sonra ise gunde bir dilim ananas yedim , gunde kucuk bi kase kabak cekirdegi tukettim, her sabah yumurta peynir yedim, taze badem ve fındık birer avuc gunde, birde önce sonra 2lt yi aşkın su ictim canim. Ozellikle bol bol su ic. Sakın stres yapma canım birde. Mumkun olduğunca rahat seni mutlu eden seylerle mesgul ol. İnsallah sen guzel sonuca varirsin.

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Senin tedavin nasıl gidiyor tekrar başlayacaktın. Bu arada bu embriyo dondurma nasıl oluyor biz o konu hakkinda hiç konuşmadık. Mesela Ücret ve ne kadar süre orda kalabiliyor bilgin varmı

Canım tedavin transferin hayırlı olsun. Ben pozitifi gördüm fakat artışlarım 2 kat şeklinde olmadı %50 civarında oldu ilaçları kestik bu yüzden ve düşük yaptım bende tutunma sorunu var. Yazdan sonra dondurulmuşlarla devam edicem.

Hayırlısı olsun canım inşallah hakkında kenttemı devam edıceksın yine bana gunler gecmıyor bugun e2 ve progeston yapıldı onafa normal dedı dılek hanım ilaçlar aynen devam dedı 6 hazıran test gunum

Ben de Irenbe de tedavi oldum 2 defa negatif sonuç aldim şimdi farklı bir merkede tedavi araştırıyorum, kafam biraz karışık. Umarım güzel sonuçlar alırsınız.

Ben de Irenbe de tedavi oldum 2 defa negatif sonuç aldim şimdi farklı bir merkede tedavi araştırıyorum, kafam biraz karışık. Umarım güzel sonuçlar alırsınız.
Teşekkürler canım. Merak ettigin yardımcı olabileceğimiz konu varsa sorabilirsin canım. Ben merkezimden cok memnunum açıkçası.

Teşekkürler canım. Merak ettigin yardımcı olabileceğimiz konu varsa sorabilirsin canım. Ben merkezimden cok memnunum açıkçası.
Kızlar benım test gunum 6 hazıran ama ben dayanamadım test yaptım pozıtıf cıktı sukran hanımı aradım bekleyelım ıgnelerden olabılır dedı off yaaa zaman gecmıyo
Ben bu dınemde sıgarayıda bıraktım kudurucam ;)))

Kızlar benım test gunum 6 hazıran ama ben dayanamadım test yaptım pozıtıf cıktı sukran hanımı aradım bekleyelım ıgnelerden olabılır dedı off yaaa zaman gecmıyo
Ben bu dınemde sıgarayıda bıraktım kudurucam :KK66:))
Canım inşallah ilaçlardan da değildir hafi güzel haberler verirsin. Benim de 10 haziran. Sabır sabır valla. Yüzduk yüzduk kuyruguna geldik.

Back