- Konu Sahibi hayallerim35
Ewett ilaclar daha az suan bnde dilek hnmla dondurulmusa basladim sadece estrofem ve vitamin+folic verdi crsmba kontrole gidicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım bende başladım dondurulmus ile. Persembe kontrolum var. Serum vereceklermis iki üç saat. Transfer tarihi belli olacak. İnsallah bu son olur.Ewett ilaclar daha az suan bnde dilek hnmla dondurulmusa basladim sadece estrofem ve vitamin+folic verdi crsmba kontrole gidicem
Hayırlı olsun canım bende başladım dondurulmus ile. Persembe kontrolum var. Serum vereceklermis iki üç saat. Transfer tarihi belli olacak. İnsallah bu son olur.
Kentte üçüncü denemem. Toplamda 5. Denemem olacak. Tekrarlayan başarısız denemelerde serum tedavisini deniyorlarmis. Buda olmazsa pgt yapacağız baska caremiz kalmıyor dediler. Senin kaçıncı denemendi kentte.
Kıyamam canım ne zor olmuş senin icin ben bir kimyasal yaşadım da çok üzüldüm. Kimbilir sen neler yaşadın. Ama ilk denemende guzel sonuç almışsın yine de. Hic unutsuzluga düşme. Bak ben her düşüşte tekrar ayaga kalktim 4 yıldır 5.yi deniyorum. Olmadu 6 olmadi 7 denicem vazgecmek yok. Bu denememde olmassa pgt ye gideceklerHakkinda hayirlisi olsunn insallahh bu sonuncu olsun.. benim ikinci denememm ilk denemede ikizlere hamile kaldim 5.5 aylik erken dogum oldu yasamadilar malesef aradan 6 ay gecti biras dinlenmem gerekti simdi tekrar basladikk iyi olur insaalahh bu sefer
Kıyamam canım ne zor olmuş senin icin ben bir kimyasal yaşadım da çok üzüldüm. Kimbilir sen neler yaşadın. Ama ilk denemende guzel sonuç almışsın yine de. Hic unutsuzluga düşme. Bak ben her düşüşte tekrar ayaga kalktim 4 yıldır 5.yi deniyorum. Olmadu 6 olmadi 7 denicem vazgecmek yok. Bu denememde olmassa pgt ye gidecekler
Belki de bana bi daha hic deneme bile diyecekler. Ama bu denemeden cok umutluyum. Hepsinde oyle dedim ama ne bileyim kıpır kıpırim.
Amin canım insallah. Belli değil daha persembe muayneden sonra belli olacak hersey bakalim. Seninde carsamba belli oluyor sanirim. Hayırlısı olsun guzel haberler alırız insallah. Bu defa bebegin seni bırakmasın sıkı sıkı tutunsun.Zor gunlerdii cok zor hemde rabbim kimseye yasatmasinn sanada en hayirli zamanda saglikli hayirli ewlatlar nasip etsin insaallahh... en guzeli umutlu heycanli olmakk zatenn iyi dusun iyi olsunn bellimi transfer tarihin
Çalışıyorum canım. Calismaya da devam edicem sonrasında. Bundan onceki4 tanesinde evde dinlendim. Dilek hanim kesinlikle yatmani istemiyorum dedi. Kendini yormayacak sekilde günlük hayatimiza devam bu defa. İlk 3 günü evdeyim sonrasi işteyim. Planım bu sekilde Allahtan hayırlısı bakalım.Ben baska yere gitmedim direk dilek hanimdan elektrk aldimm burasi olur dedimm haklisin hic biseye takilmadan rahat bi donem gecirmek gerek ozellikle transfer sonrasi... sen calisiyormusun
Eger yorucu bi isin yoksa sknti olmazz beslenmene avakado ananas ve cig kabak cekirdegide ekle biliosundur gerci de soyleyeyim dedim yinede:)Çalışıyorum canım. Calismaya da devam edicem sonrasında. Bundan onceki4 tanesinde evde dinlendim. Dilek hanim kesinlikle yatmani istemiyorum dedi. Kendini yormayacak sekilde günlük hayatimiza devam bu defa. İlk 3 günü evdeyim sonrasi işteyim. Planım bu sekilde Allahtan hayırlısı bakalım.
Teşekkürler canım. Bundan oncekilerde hep yedim. Yine devam tabi. Bu defa cok da hazırlık yapmıyorum nedense. Cok fazla gördüm gecirdim galiba. Normal hayatima devam edicek gibiyim. Bakalim boyle olunca nasıl sonuc verecek.Eger yorucu bi isin yoksa sknti olmazz beslenmene avakado ananas ve cig kabak cekirdegide ekle biliosundur gerci de soyleyeyim dedim yinede:)
Teşekkürler canım. Bundan oncekilerde hep yedim. Yine devam tabi. Bu defa cok da hazırlık yapmıyorum nedense. Cok fazla gördüm gecirdim galiba. Normal hayatima devam edicek gibiyim. Bakalim boyle olunca nasıl sonuc
Hersey gonlunce olsunn ins...Teşekkürler canım. Bundan oncekilerde hep yedim. Yine devam tabi. Bu defa cok da hazırlık yapmıyorum nedense. Cok fazla gördüm gecirdim galiba. Normal hayatima devam edicek gibiyim. Bakalim boyle olunca nasıl sonuc verecek.
naptın canım transferin yapıldımı inşallah bu sefer evladına kavusursunHayırlı olsun canım bende başladım dondurulmus ile. Persembe kontrolum var. Serum vereceklermis iki üç saat. Transfer tarihi belli olacak. İnsallah bu son olur.
Canım 8.000-8.500 arası ilaçlar ve muayene dahilKent hastahanesinde tedavi ne kadar acaba
Kimyasal yine canım. İki gun once düştü. Arastirilmasi gerekiyormuş embriyolarim neden kimyasala dönüyor diye.naptın canım transferin yapıldımı inşallah bu sefer evladına kavusursun