• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İzmir kent hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

Ewett ilaclar daha az suan bnde dilek hnmla dondurulmusa basladim sadece estrofem ve vitamin+folic verdi crsmba kontrole gidicem

Ewett ilaclar daha az suan bnde dilek hnmla dondurulmusa basladim sadece estrofem ve vitamin+folic verdi crsmba kontrole gidicem
Hayırlı olsun canım bende başladım dondurulmus ile. Persembe kontrolum var. Serum vereceklermis iki üç saat. Transfer tarihi belli olacak. İnsallah bu son olur.

Kentte üçüncü denemem. Toplamda 5. Denemem olacak. Tekrarlayan başarısız denemelerde serum tedavisini deniyorlarmis. Buda olmazsa pgt yapacağız baska caremiz kalmıyor dediler. Senin kaçıncı denemendi kentte.

Kentte üçüncü denemem. Toplamda 5. Denemem olacak. Tekrarlayan başarısız denemelerde serum tedavisini deniyorlarmis. Buda olmazsa pgt yapacağız baska caremiz kalmıyor dediler. Senin kaçıncı denemendi kentte.

Hakkinda hayirlisi olsunn insallahh bu sonuncu olsun.. benim ikinci denememm ilk denemede ikizlere hamile kaldim 5.5 aylik erken dogum oldu yasamadilar malesef aradan 6 ay gecti biras dinlenmem gerekti simdi tekrar basladikk iyi olur insaalahh bu sefer

Hakkinda hayirlisi olsunn insallahh bu sonuncu olsun.. benim ikinci denememm ilk denemede ikizlere hamile kaldim 5.5 aylik erken dogum oldu yasamadilar malesef aradan 6 ay gecti biras dinlenmem gerekti simdi tekrar basladikk iyi olur insaalahh bu sefer
Kıyamam canım ne zor olmuş senin icin ben bir kimyasal yaşadım da çok üzüldüm. Kimbilir sen neler yaşadın. Ama ilk denemende guzel sonuç almışsın yine de. Hic unutsuzluga düşme. Bak ben her düşüşte tekrar ayaga kalktim 4 yıldır 5.yi deniyorum. Olmadu 6 olmadi 7 denicem vazgecmek yok. Bu denememde olmassa pgt ye gidecekler
Belki de bana bi daha hic deneme bile diyecekler. Ama bu denemeden cok umutluyum. Hepsinde oyle dedim ama ne bileyim kıpır kıpırim.

Kıyamam canım ne zor olmuş senin icin ben bir kimyasal yaşadım da çok üzüldüm. Kimbilir sen neler yaşadın. Ama ilk denemende guzel sonuç almışsın yine de. Hic unutsuzluga düşme. Bak ben her düşüşte tekrar ayaga kalktim 4 yıldır 5.yi deniyorum. Olmadu 6 olmadi 7 denicem vazgecmek yok. Bu denememde olmassa pgt ye gidecekler
Belki de bana bi daha hic deneme bile diyecekler. Ama bu denemeden cok umutluyum. Hepsinde oyle dedim ama ne bileyim kıpır kıpırim.

Zor gunlerdii cok zor hemde rabbim kimseye yasatmasinn sanada en hayirli zamanda saglikli hayirli ewlatlar nasip etsin insaallahh... en guzeli umutlu heycanli olmakk zatenn iyi dusun iyi olsunn bellimi transfer tarihin

Zor gunlerdii cok zor hemde rabbim kimseye yasatmasinn sanada en hayirli zamanda saglikli hayirli ewlatlar nasip etsin insaallahh... en guzeli umutlu heycanli olmakk zatenn iyi dusun iyi olsunn bellimi transfer tarihin
Amin canım insallah. Belli değil daha persembe muayneden sonra belli olacak hersey bakalim. Seninde carsamba belli oluyor sanirim. Hayırlısı olsun guzel haberler alırız insallah. Bu defa bebegin seni bırakmasın sıkı sıkı tutunsun.

Hadi bakalım olur bence de. Sakın moralini düşürme yüksek tut. Öyle olmamiz gerekir çünkü. O kadar cok merkez gezdim ama en cok dilek hanimdan aldığım enerji bana yaradi. Doktor yerinde duramiyor. Beni de heyecanlandırıyor konusurken. Hic tutmaz dedigim embriyi bile by moral sayesinde kimyasal olsa da bana sinyalini verdi kolayca günlerimiz gecsin de anlamayalim ne oldugunu hic.

Ben baska yere gitmedim direk dilek hanimdan elektrk aldimm burasi olur dedimm haklisin hic biseye takilmadan rahat bi donem gecirmek gerek ozellikle transfer sonrasi... sen calisiyormusun

Ben baska yere gitmedim direk dilek hanimdan elektrk aldimm burasi olur dedimm haklisin hic biseye takilmadan rahat bi donem gecirmek gerek ozellikle transfer sonrasi... sen calisiyormusun
Çalışıyorum canım. Calismaya da devam edicem sonrasında. Bundan onceki4 tanesinde evde dinlendim. Dilek hanim kesinlikle yatmani istemiyorum dedi. Kendini yormayacak sekilde günlük hayatimiza devam bu defa. İlk 3 günü evdeyim sonrasi işteyim. Planım bu sekilde Allahtan hayırlısı bakalım.

Çalışıyorum canım. Calismaya da devam edicem sonrasında. Bundan onceki4 tanesinde evde dinlendim. Dilek hanim kesinlikle yatmani istemiyorum dedi. Kendini yormayacak sekilde günlük hayatimiza devam bu defa. İlk 3 günü evdeyim sonrasi işteyim. Planım bu sekilde Allahtan hayırlısı bakalım.
Eger yorucu bi isin yoksa sknti olmazz beslenmene avakado ananas ve cig kabak cekirdegide ekle biliosundur gerci de soyleyeyim dedim yinede:)

Eger yorucu bi isin yoksa sknti olmazz beslenmene avakado ananas ve cig kabak cekirdegide ekle biliosundur gerci de soyleyeyim dedim yinede:)
Teşekkürler canım. Bundan oncekilerde hep yedim. Yine devam tabi. Bu defa cok da hazırlık yapmıyorum nedense. Cok fazla gördüm gecirdim galiba. Normal hayatima devam edicek gibiyim. Bakalim boyle olunca nasıl sonuc verecek.

Teşekkürler canım. Bundan oncekilerde hep yedim. Yine devam tabi. Bu defa cok da hazırlık yapmıyorum nedense. Cok fazla gördüm gecirdim galiba. Normal hayatima devam edicek gibiyim. Bakalim boyle olunca nasıl sonuc
Teşekkürler canım. Bundan oncekilerde hep yedim. Yine devam tabi. Bu defa cok da hazırlık yapmıyorum nedense. Cok fazla gördüm gecirdim galiba. Normal hayatima devam edicek gibiyim. Bakalim boyle olunca nasıl sonuc verecek.
Hersey gonlunce olsunn ins...

5 yıllık birlikteliğimizde yanlızca 1 kez hamilelik yaşadım ve düşük oldu.. sonra yumurta takibi ile denemelerimiz oldu ve sonuç alamadık.. bir tavsiye üzerine önce İrenbe ile görüştük sonra epey bi araştırdık Benim gölüm hep kentten yanaydı velhasıl tercihimizi kentten yana kullandık eşimde varikosel vardı muayene edildiğimde Dilek hanım rahim filmine gerek bile duymadığını söylemişti yaptırmadık.. ilk denememizi aralık 2017 de yaptık sürekli dinlendim yormadım kendimi ama maalesef negatif sonuç aldık.. bir dondurulmuş embriyomuz vardı 1. Kalite blastokist olduğu söylendi bir heves ile onu da denedik mart ayında önce değerler yüksekti ama gerektiği kadar değil ve 2. Testte zaten o da negatif oldu.. protein ağırlıklı beslendim ki 2 adet protein serumu verildi ilaçlar yanı sıra... bir daha denermiyim emin değilim.. denesem bile kent hastanesini tercih etmeyeceğim sanırım orada çok ilgililer evet Dilek hanım çok tatlı çok güven veren destekçi ve ilgili bir doktor kesinlikle ama orada ki ilgi alaka sadece orandaysanız var sonrasında veya 12 günlük süreçte arayıp soranımız olmadı maalesef

Back