bende israel beyin hastasıyım ve 5 seneden sonra bebeğime kavuştum.. israel beyin az konuşması sakinliği felan hiç önemli değil.. önemli olan işini iyi yapması.. ve herkese sert gelen israel bey.. nedense bana ve eşime sevimli geldi..ve ben hamilelik takibimi ve doğumumu da israel beyle yapacağım.. nedense çok güveniyorum.. bana yeteri kadar bilgi vermesi aklımı daha az karıştırmama sebep oluyor.. ben çok memnundum.. iyiki de israel beyle bu yola çıkmışım..
ve sizleri o kadar iyi anlıyorum ki... hamilelerin duası kabul olur dediler.. ve her gece üşenmeden sizler için dua ediyorum.. Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah...
not: bu arada sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve yanıtlarım...
tebrik ederim gerçekten senin adına çok sevindim, inşaallah sağ salim kucağına alırsın bebeğini...darısı bizim başımıza.....
bu arada kaçıncı denemede oldu ve nasıl bir tedavi uyguladı problem kimde idi :)
hoşgeldin...sana ihtiyacımız olucak topiğimizde çok...iyiki geldin...topikte bir hamilemiz varrr:)biz de defne gibi oluruz inşallah...Allah sana da sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..maşallah...
canım bizim sorunumuz sperm morfoloji ve sayısı idi.ilk denemede bebişime kavuştum çok şükür.. ama ondan önce eşimin tedavileri her ay umut içinde beklemeler ve hüsranlar vardı.. şimdi çok şükür Rabbim e bebeğim benimle..ve ben hala israel beyleyim.
öncelikle sakın ama sakın moralinizi bozmayın.. bende tedavimi 2-3 ay ertelemiştim.. rapor alamam diye erteledim bir ay, israel bey yurt dışına çıktı diye erteledim iki ay.. ama hep hayırlısının böyle olduğunu düşündüm.. yeşim beni tanıyor diğer topikten.. hep pozitif bakmaya çalıştım.. tüm tedavi süresince eşim bile yoktu yanımda.. tek başıma gittim geldim hep..ıvf ünitesinde herkes kocasının elini tutarken ben tek başıma takılıyordum.tabiki arada moralim bozuldu,yıldım.. ama hep düşüncelerimi olumlu yöne çevirdim.bebişimi düşündüm.ama inanın hamile kalmakla bitmiyor... hep dualarım önce bebek,sonrada sağlıcakla kucağımıza almak yönünde..çünkü tüp bebek topiğinde öyle olaylarla karşılaşıyoruz ki.. Rabbim her şeyden önce sağlık versin diyorum..
sorularınız olursa yanıtlarım.. ve dilerim ki en kısa zamanda bebişlerinize kavuşacaksınız..çünkü nasıl duygular içinde olduğunuzu bir biz anlarız...
çok sevindim sonunda başlayabildin desene baksana ben 1 ay daha bekleyeceğim, bi aksilik çıkmasa dedim yine çıktı neyse çokta kafaya takmamak gerekiyor belkide...
canım inşallah sonuç pozitif olacak kendine dikkat et bu dönemler çok önemli anne olacaksın inşallah... hazırlıklara başla şimdiden...
ben hastanede 9.30 ile 11.00 arası oralardaydım içeride bekledim muayene odalarının giriş kapısı varya oranın hemen yanında oturuyordum sen neredeydin gerçi sonuç olumsuz olunca nasıl gittiğimi bilmiyorum moralim bozuldu tam hazırlıyorum kendimi psikolojik olarak iptal ama şimdi iyiyim inşallah hayırlı ise önümüzdeki ay başlayacağız allahında izniyle
hayırlı olsun, bu tedaviyle bebeğini kucağına alırsın inşallah...
gelişmelerden bizi de haberdar edermisin...şimdi hangi ilaçları kullanıyorsun?
sizde sorun neydi?2.denemeydi değil mi...
bende israel beyin hastasıyım ve 5 seneden sonra bebeğime kavuştum.. israel beyin az konuşması sakinliği felan hiç önemli değil.. önemli olan işini iyi yapması.. ve herkese sert gelen israel bey.. nedense bana ve eşime sevimli geldi..ve ben hamilelik takibimi ve doğumumu da israel beyle yapacağım.. nedense çok güveniyorum.. bana yeteri kadar bilgi vermesi aklımı daha az karıştırmama sebep oluyor.. ben çok memnundum.. iyiki de israel beyle bu yola çıkmışım..
ve sizleri o kadar iyi anlıyorum ki... hamilelerin duası kabul olur dediler.. ve her gece üşenmeden sizler için dua ediyorum.. Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah...
not: bu arada sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve yanıtlarım...
ben de aynı durumdayım, inşallah kurban bayramında bayram şekerleri olur bize...amin canımm Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin bence de...sen nerede yaptırıcaksın?kaçıncı deneme olucak?sorun?
tugok beni hatırladın mı bilmiyorum.. ben tüp bebek merkezi ararkende çok görüşmüştük.. insallah bebeğine kavuşacaksın canım..
canım olsun tek birdahaki ay bebeğin tutsunda olsun bir ay geç olsun.
inşAllah canım o duyguyu tatacakmıyım kısmet Allah hepimize nasip etsin
bende 10.20 ile 12.30 arası oradaydım ben önce bekleme salonunun girinti yerinde oturdum daha sonra aydanur hanımız karşı tarafında oturdum .üzerimde beyaz bir elbise vardı altımda kısa beyaz tayt vardı saçlarım siyah ve toplamıştım .birazda balık etliyim.krem renk dolgu topuk ayakkabılarım vardı .eşimde yeşil gri kalın cizgili yakalı tşört vardı gride bantalonu vardı uzun boylu oda biraz kilolu.sen ne giymiştin ben herkeze dikkatli baktım buradaki arkadaşlardan gelecekler vardı ya.tabi tanımıyorum baksam ne yazar.
baksana aynı saatlerde ordaymışız bende salonun girinti tarafında oturdum tv olan yerde kız yan yana yada karşında oturuyordum galiba uykulu bir tipdim ben kafayı duvara dayayan :) beyaz gömlek ve lacivert kapri pantalon vardı kısa küt saçlarım vardı ... hay allah birgün önceden burdan haberleşebilseydik tanışırdık yüz yüzde neyse belki yine karşıaşırız bellimi olur canım sen hamile kalıp kontrole geldiğinde bende tedaviye başlamış olurum hadi hayırlısı
kız ağzın bal yesin inşAllah hamile olurumda ben kontroldeyken sende başlamış olursun. ben seni hayal meyal hatırladım ilk geldiğimde muayene olup bekleme solonuna gelip israel beyin oda duvarından yananamı oturmuştun ,o sendin diymi neyse daha görüşeceğimiz günler olur ,güzel günler inşAllah.
evet evet o bendimaynı anda başlayıp doğumu yan yana yapamayacağız ama kırkımız karışacak buda iydir
maaşAllah canım Allah sağ salim kuçağına aldığın günleride göstersin .bende önce Allahıma sonra doktoruma güveniyorum ama yinede olumsuzluk korkutuyor daha önce yaşamış olmak zor.ilkinde bu kadar korkularım olmamıştı bu defa hada heycanlıyım. Allah yardımcımız olsun.ayrıca duaların bizim için çok kıymetli Allah razı olsun canım.kaç yumurtan toplandı yumurta toplamadan sonra sancın oldumu ve sizin trasfer kaçıncı gün ebriyosuyla oldu. çok oldu ama merak ettim.
bende kentte yaptıracağım ilk deneme olacak sebepsiz bizim hayatım.
hatırlamazmıyım hayatım hamilesin sanırım kentte mi oldu?
sağ ol canım Allahım sizlerede nasip etsin hem bu aşamaları hemde evlat sahibi olmayı.
tabi canım her gelişmeyi anlatırım. şimdi gonal f 225 lik iğne ve menogonla başladık bu gün üçüncü iğnemi olucam yarın kontrolüm var.
bizdeki sorun eşimde sperm sayıyla çıkıyor. bendede myom var.
evet canım ikinci denemem inşAllah ikinci son olurda yavruma yada yavrularıma kavuşurum.
canım hemen sorularına cevap vereyim..
8 yumurtam toplandı.benim ağrım olmadı canım.. sadece şişliğim oldu ve onun verdiği bir rahatsızlık vardı.4 yumurtam döllendi ve 3. gün embriyosu koyuldu.. ikisi 8 hücreli ikisi 7 hücreliydi.. kalan iki tanesini dondurdum ben.. tedavi süreci daha kısa olsun diye.. şimdi iki tane buzdan bebeğim daha var yani..önce ilkini doğurayım.. sonra kardeş yapıcam onları:)))
ama eşimin de dediği gibi sen önce birini doğurda diyor bana...ama ben hepsi birden oluversin istiyorum..
canım evet.. kent hastanesinde oldu.. kısmet böyleymiş.. ben hep amaç değil araç olsun bize merkezler derdim araştırırken.. ama çok güvendim ben dr.uma.. insallah sizlerde kavuşacaksınız canlarım bebişlerinize.. ve sağlıcakla doğuracağız hepimiz de..
evet gelişmeleri bekliyoruz..)evet canım inşallah bu denemen son olur..
canım nasılsın...
nasıl gidiyor tedavi kontroller ...hadi bekliyorum hayırlı haberlerini...1 yada 2 eylül gibi toplanır yumutalar 2 ün sonra inşallah transfer 12 gün sonrada hayırlı haberlerini alacağız inşallah sonrada ben tabii :) takipteyim senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?