Tüp Bebek Merkezleri İzmir kent hastanesinde dr. İsrael Aruh ile tüp bebek deneyenler ve tedavi görenler .

slm kızlar ben de ekim gibi tedavi düşünüyorum. benim ilk denemem olacak israel beyle bir aşılama denememiz var martta olumsuz sonuçlanan. eşimle biraz beklemek istedik hem yaz sezonu bizim izinlerden dolayı yoğun olduğumuz bir dönem hemde çok sıkıntılıydık psikolojik olarak biraz rahatlamak için. artık alıştım sanırım kendimi çok daha iyi hissediyorum. allah nasip ederse olacak sağlıklı evlatlar versin rabbim herkese en önemlisi o bence. doğru yerde başladığımı düşünüyorum ama tabi bu iş kısmet doktor falan hep vesile biz elimizden gelenin en iyisini yapar bekleriz. israel beyin tecrübesine güvenim tam sadece soğukluğunu ve kendini beğenmişliğini sevmiyorum. ama yapacak birşey yok ben en iyisinde bir deneyeyim de olmazsa bir bakarım artık... bu arada aklıma birşey takıldı daha önce bir kez kent hastanesi komple tadilata girdi dediler o zaman ben kentte çalışan bir tanıdığımdan hastanenin acil serviste para istediği için ceza aldığını duymuştum. acaba şimdi de tüp bebek bölümüyle ilgili bir ceza durumu mu var diye düşünmedim değil.. giden gören varmı acaba ne durumda oralar...

canım ceza durumunu bilmiyorum ama tadilat bitti bildiğim kadarıyla ve artık hasta almaya başladılar...buradaki next arkadaşımız israel beye yeni hsg filan çekildi, olsa israel bey en azından başlayamacağını söylerdi herhalde...

herkese iyi bayramlar...inşallah seneye ramazan bayramında bebeklerimizi büyütüyor oluruz...
bayramdan sonra inşallah hepimiz başlayacak ve heyecan başlıyor kızlar:)

bayramlarda inşallah biz de çocuklarmıza yeni ciciler alıp giydirdiğimizi görürüz, benim içim biraz buruk bugün...

bayramlarda inşallah biz de çocuklarmıza yeni ciciler alıp giydirdiğimizi görürüz, benim içim biraz buruk bugün...

ben de aynı şeyleri hissediyorum gerçekten... eğer düşündüğüm gibi ekimde yaptırabilirsem sonucu tam bayramdan önceki hafta öğreneceğim. inşallah bayram hediyesi olur. allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..

kent hastanesinde gerçekten tadilat var bitmek üzeridir ama arkadaşlar sanırım bende eylül sonu gibi başlayacağım tedaviye yine yeniden :)olmazsa artık olsun diyorum ya bu son olsun 4 .deneme olacak nerdeyse gerçi 2 si dondurulmuş embriyo ama bakalım artık ..hayırlı bayramlar hepimize inşallah bundan sonra ki bayramlar bebişlerle olur :)

arkadaşlar merhaba herkese. bir şey sorabilir miyim? bizim sorunumuz sebepsiz infertilite. geçtiğimiz ay ilk defa bir nüi, hastanesinde aşılama yaptırdık, ancak tutmadı. şimdi özelde yaptırmak istiyorum. kendim devlet memuruyum. şimdi merak ettiğim şey: devlet iki kez aşılamayı karşılıyor ya, ayrıca tüp bebek tedavisini de karşılıyor mu 1-2 denemeyi? eğer karşılıyorsa rapor çıkarma olayı devlette mi oluyor, yoksa özelde muayeneye gittiğinizde orada hallediyorlar mı? 3000 Tl civarı fiyatlar okuyorum, bunlar devletin karşılamadığı durumlar mı? yoksa özel olunca direkt bu ücretleri ödememiz mi gerekiyor? bilgi verirseniz çok sevinirim

ben de aynı durumdayım, inşallah kurban bayramında bayram şekerleri olur bize...amin canımm Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin bence de...sen nerede yaptırıcaksın?kaçıncı deneme olucak?sorun?

Slm kızlar bugün dr gittim yine ertelendi bugün başlayacaktik ama rahim kalınmış ve uygun değil dedi doktor bu ayda ertelendi inşaallah eylül adetine :18:

slm canım bende bu rapr işleri sıkıntılı valla ben ,ilk denememde devlet hakkımı kullandım devlet 2 tüp bebek tedavisini bir kısmını karşılıyor ama ben devlet hakkımda açıkcası daha çok ilaç parası ödedim 1300 1400 yakın ödedim kalını devlet karşılıyordu özelde tamamı bana ait 850 lira ilaç parası ödedim :) tabi özelde işlem parası daHA yüksek ama ben bir daha devlette yaptırmam onu biliyorum

tedaviden önce israel bey folik asit olarak ne verdi size?bana evde ne varsa onu kullanabilirsin dedi ama evde olmasaydı hangisini veriyor...

yeşimcim folidoce vermişti bana..öğlen tok karnına günde 1 tane..

kızlar size birşey sorucam...israel bey ok yurt dışına filan gidiyormuş...başlayacağımız dönemde burda olup olmayacağını nasıl bilcez?

canım o sana söylüyor.. yurt dışında olacağı zaman.. bende bu yüzde bir ay ertelemiştim tedaviyi..

tugok beni hatırladın mı bilmiyorum.. ben tüp bebek merkezi ararkende çok görüşmüştük.. insallah bebeğine kavuşacaksın canım..

kent hastanesinde devletle ilgili hiç bir şey geçmiyor canım.. ne rapor ne sgk...

inşallah bu son olur de bir daha gerek kalmaz..
amin canım inşAllah.
Slm kızlar bugün dr gittim yine ertelendi bugün başlayacaktik ama rahim kalınmış ve uygun değil dedi doktor bu ayda ertelendi inşaallah eylül adetine :18:

yaaa hayırlısı olsun canım .bende oradaydım ben başladım hayırlısıyla . belki birbirimizi görmüşüzdür siz içirideki beklemedemi oturdunuz yoksa kolidordamı.

bende israel beyin hastasıyım ve 5 seneden sonra bebeğime kavuştum.. israel beyin az konuşması sakinliği felan hiç önemli değil.. önemli olan işini iyi yapması.. ve herkese sert gelen israel bey.. nedense bana ve eşime sevimli geldi..ve ben hamilelik takibimi ve doğumumu da israel beyle yapacağım.. nedense çok güveniyorum.. bana yeteri kadar bilgi vermesi aklımı daha az karıştırmama sebep oluyor.. ben çok memnundum.. iyiki de israel beyle bu yola çıkmışım..
ve sizleri o kadar iyi anlıyorum ki... hamilelerin duası kabul olur dediler.. ve her gece üşenmeden sizler için dua ediyorum.. Rabbim hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah...

not: bu arada sormak istediğiniz bir şey olursa seve seve yanıtlarım...

yaaa hayırlısı olsun canım .bende oradaydım ben başladım hayırlısıyla . belki birbirimizi görmüşüzdür siz içirideki beklemedemi oturdunuz yoksa kolidordamı.

çok sevindim sonunda başlayabildin desene baksana ben 1 ay daha bekleyeceğim, bi aksilik çıkmasa dedim yine çıktı neyse çokta kafaya takmamak gerekiyor belkide...

canım inşallah sonuç pozitif olacak kendine dikkat et bu dönemler çok önemli anne olacaksın inşallah... hazırlıklara başla şimdiden...

ben hastanede 9.30 ile 11.00 arası oralardaydım içeride bekledim muayene odalarının giriş kapısı varya oranın hemen yanında oturuyordum sen neredeydin gerçi sonuç olumsuz olunca nasıl gittiğimi bilmiyorum moralim bozuldu tam hazırlıyorum kendimi psikolojik olarak iptal ama şimdi iyiyim inşallah hayırlı ise önümüzdeki ay başlayacağız allahında izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…