merhaba zcu bende eylül ayında tüp bebek tedavisine başlıycam dr.um İzmir Kent Hastanesi İsrael Aruh'u önerdi ancak ben henüz karar vermedim araştırma aşamasındayım..tecrübelerini bizimle paylaşırsan sevinirim.Rabbim yardımcın olsun inşallah miniğin en kısa zamanda göbüşüne gelir
Tedaviniz hayırlı olsun,güzel sonuçlar alırsınız inşallah.Ben de tüp bebek tedavimi Kent Hastanesinde Dr.İsrael Bey'de gördüm.Ve Allaha çok şükür ki,ilk denememizde olumlu sonucu aldık.Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.Önce Allaha sonra doktorunuza güvenin.Çok deneyimli bir ekip ve doktor var karşınızda.Ve lütfen pozitif olun.Gerisi kendiliğnden gelir.Güzel haberlerinizi bekliyorum.Allah yardımıcınız olsun...
bende kent hastanesinde tedavi gördüm ve hamileyim
mutlaka gidin çok başarılı bir merkez
izmirin 1 numarası
bende kent hastanesinde tedavi gördüm ve hamileyim
mutlaka gidin çok başarılı bir merkez
izmirin 1 numarası
çok bekleniyor mu bide ücretler hakkında bilgi verir misin
kent hastanesi tüp bebek bölümü tadilatta benim tedavi bu ayın sonuna kaldı benim gibi bekliyenler varmı.
hayırlısı olsun canım inşAllah o kapıdan hamile olarak döneriz.Canım bizde bekleme aşamasındayız, 23 temmuzdan sonraya gün vereceklermiş. Benim ilk denemem olacak çok heyecanlıyım.
Sonunda biz de tüp bebek denemesine başlıyoruz, Kent'i önerdiler, aradım ay sonuna randevu verdiler. Bu arada Kent için internette sıkı bir araştırma yaptım, iyi eleştiriler yapılmış. Doktor ya da hastaneden şikayet eden çok nadir. Umarım biz de iyi eleştirilere ekleyecek bir tedavi sürecine gireriz..
herkese merhaba.... bende kentte israil beyle tedavime başlayacağım inşallah.... tadilat bitiminde.... bu arada doktorumdanda çok memnunum... hastanede sık sık karşılaşacağız gibi görünüyor..benim 3.denemem olacak inşallah ve bu son olur diyorum .... ve sonunda allah bir bebek nasip eder inşaallah ... umarım hepinizin tedavisi hayırlı olur ve güzel sonuçları alırız hep beraber...
diğer denemelerinizide mi kentte yaptırdınız acaba[/QUOT
1. değilde 2. denemem kentte olmuştu
diğer denemelerinizide mi kentte yaptırdınız acaba[/QUOT
1. değilde 2. denemem kentte olmuştu
rashel sizde sorun ne?
israel bey ilaç verdi mi hiç?hsg çekildi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?