İyi dlekleriniz için çok tşkler insan olumsuzu bir kere bile olsa yaşayınca emin olun bu yolda ilerleyenleri hergün anıyor ve dua ediyorum Allah kimseyi o yolda sıkıntıda bırakmasın bende yumurta rezervi azlığı ve çikolata kisti vardı o yüzden mini tüp bebek denedik bu tedavide iğne son aşamalarda çatlatma iğnesi yada destekleyici birkaç iğneoluyor ben serophene diye bi ilaç kullandım sadece mini ile normal tüp bebeğin iğne ilaç farkları var,sizlerin sıkıntılarını çok ii anlayabiliyorum biz çok beklemekten o ekipten olmayan bi kişinin yanlış bi lafı üzerine hastaneyi bile terk ettik ama sonra tıpış tıpış geri geldik:) Israel bey tarafından bırakıp gelen hasta sensin diye bile mimlenmiştim :) ama sonrasında hiçbirşeye karışmadım herşeyi doktora ve ekibine bıraktım sonuçtan birgün önce Şükran hn ı rüyamda gördüm bana sıkı sıkı sarılıyordu beni çok sevindirdin diye aynı sahneyi bigün sonra yaşadım umarım en kısa zamanda sizinde hayalleriniz gerçek olsun....[/QUO
SLM;ben de ağustos ayında israel beyin hastaları arasına katıldım.Rezerv azlığı ve çikolata kisti ameliyatıyla tek yumurtalığım mevcut.23 ağustosta tek yumurta(3 hücreli) ile transfer yapıldı.Pek umutlu değiliz.Keşke senin gibi mini tüp bebek deneseydik dedim içimden mesajını okuyunca(
İlk defa tüp bebek deniyoruz.yaşım 38.Endometriyozis sebebiyle tek yumurtam mevcut.yumurta rezervim düşük.225lik gonal-f merionalle başladık tedaviye.tek yumurta gelişti.Tedaviyi kesme veya devam etme konusunu bize bıraktı İsrael bey.devam kararı aldık.3.günde 3 hücreli embriyo transfer edildi.Şu an bekleme aşamasındayız.8 eylül test günümüz.Pek umudumuz yok.Benimle aynı durumda olan bir arkadaşın mesajını okudum bu topikte acaba mini ie mi başlasaydık diye düşünmedim değil(
İlk defa tüp bebek deniyoruz.yaşım 38.Endometriyozis sebebiyle tek yumurtam mevcut.yumurta rezervim düşük.225lik gonal-f merionalle başladık tedaviye.tek yumurta gelişti.Tedaviyi kesme veya devam etme konusunu bize bıraktı İsrael bey.devam kararı aldık.3.günde 3 hücreli embriyo transfer edildi.Şu an bekleme aşamasındayız.8 eylül test günümüz.Pek umudumuz yok.Benimle aynı durumda olan bir arkadaşın mesajını okudum bu topikte acaba mini ie mi başlasaydık diye düşünmedim değil(
zcu selam..haberlerini bekliyoruz dört gözle...belli oldu mu kaç yumurta oluştu...toplama yapıldı mı...son gelişmeler..Allah yolunu açık etsin..
canım benim sağ ol ,benim için meraklanıyorsun.kaç yumurta olduğunu bilmiyorum epey var sanırım muayenede dr. hemşireye yazdırıyor ya oradan tahmin ettim.yarın tekrar kontrolüm var pazarteside opum bu defa çok korkuyorum. Allah yardım etsin.:26:
maaşAllah canım ne mutlu sana .doğur kız hepsini ,yılların acısını çıkaralım demi ya.şaka bir yana Allah sağlıklı sıhhatlı ve hayırlı evlat versin bizede bakmaya güç .
inşAllah bu hastane ve bu doktor son olurda kavuşuruz yavrularımıza.
canım benim sağ ol ,benim için meraklanıyorsun.kaç yumurta olduğunu bilmiyorum epey var sanırım muayenede dr. hemşireye yazdırıyor ya oradan tahmin ettim.yarın tekrar kontrolüm var pazarteside opum bu defa çok korkuyorum. Allah yardım etsin.:26:
haydi hayırlısı canım benim yüdün yüzdün kuyruğuna geldin.... bittihamile olduğunu öğrenmeye ramak kaldı... korkunda yersiz bu arada israel bey işini iyi yapıyor hiç biey anlamayacaksın zaten en güzel kısmıda narkoz verilirken ben hep bayılmayacağım direnç göstereceğim diyorum ama nerdeee hepsindede bayıldım hep eğlence yapıyorum kendimcee ameliyathanede iştee oyun gibi bişey opu.... bana transfer zor geliyo asıl idrara sıkışık girriyorsunya o çok beter kız altıma kaçırmaktan korkuyorum valla çok ayıp olur sonra doktora değilmi
Sevgili kader arkadaslarim,
2 basarisiz asilama ve 2 basarisiz tup denemsinden sonra 3 ay ara vermeye karar verdim..bilmiyorum yeterli mi ya dafazla mi, ilkinde asiri uyarilma sendromu yasadim ve zor gunler gecirdim ondan biraz ara vermek istedim vucudumu dinlendirmek icin..bu arada da merkezimi degistirmeye karar verdim..okuduklarimdan kent ile smyrna arasinda kalmisti ama kenti ve israel bey ile ilgili cok az olumsuz yorum gordum..ben aciklayan ve soru sorunca detayli cevap veren doktor ariyorum ama sanirim srael bey cok anlatmiyor..anlatilmayinca kafama takiyorum cok yle mi oldu bye mi diye..bu anlamda sizler sikinti yasadiniz mi? bir de kent hastanesinde tup bebekte ne gibi ek uygulamalar yapiliyor, ornegin kultur olusturma ( anne rahminde alinan doku ile kulturu olusturarak embriyoyu onun icinde gelistirmek gibi), rahmin transfer oncesi bir kamerayla incelenmesi(tibbi adini unuttum),,, ya da benim bilmedigim baska neler var? doktor embriyo kalitesini detayli paylasiyor mu hastayla,....gibi bir suru sey kurcaliyor kafami..degerli tecrubelerinize cok cok ihtiyacim var..herkese bol sans, dualarim hepimizle,
sevgiler
benim ki maalesef başarısız bir deneme oldu .sonuç negatif(
hayırlı olsun...tedaviitmiş bile...bir başlandı mı gerisi geliyor...güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...korkma canım emin ellerdesin ve inşallah olacak...
slm kızlar nasılsınız
zcu canım bugünlerde senin opu olacaktı ne aşamadasın hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
????? zcuu:18::18::18:
nerdesin canım ya merak ediyorum nasılsın ? inşallah kötü bişey yoktur??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?