slm kızlar ben de ekim gibi tedavi düşünüyorum. benim ilk denemem olacak israel beyle bir aşılama denememiz var martta olumsuz sonuçlanan. eşimle biraz beklemek istedik hem yaz sezonu bizim izinlerden dolayı yoğun olduğumuz bir dönem hemde çok sıkıntılıydık psikolojik olarak biraz rahatlamak için. artık alıştım sanırım kendimi çok daha iyi hissediyorum. allah nasip ederse olacak sağlıklı evlatlar versin rabbim herkese en önemlisi o bence. doğru yerde başladığımı düşünüyorum ama tabi bu iş kısmet doktor falan hep vesile biz elimizden gelenin en iyisini yapar bekleriz. israel beyin tecrübesine güvenim tam sadece soğukluğunu ve kendini beğenmişliğini sevmiyorum. ama yapacak birşey yok ben en iyisinde bir deneyeyim de olmazsa bir bakarım artık... bu arada aklıma birşey takıldı daha önce bir kez kent hastanesi komple tadilata girdi dediler o zaman ben kentte çalışan bir tanıdığımdan hastanenin acil serviste para istediği için ceza aldığını duymuştum. acaba şimdi de tüp bebek bölümüyle ilgili bir ceza durumu mu var diye düşünmedim değil.. giden gören varmı acaba ne durumda oralar...