Tüp Bebek Merkezleri İzmir kent hastanesinde dr. İsrael Aruh ile tüp bebek deneyenler ve tedavi görenler .

Bende ilk denememi kentte yaptırdım, hiç memnun kalmadım. Sorularıma düzgün cevap alamadım, cevap verirse de dalga geçer gibi konuştu, ama ilk görüşmede hiçte öyle değildi. Sonucumu öğrenmek için testi başka yerde yaptırdım, test günü bir hafta geçti arayıpta bi sormadılar ne oldu diye. Kısacası ikinci denememi başka yerde yaptıracam.

zcu kaç yumoş oldu..kaçı döllendi..

şükür haber aldık valla senden çok merak ettim seni, valla bu arada tedaviyi bitirdin gözün aydın senin adına çok sevindim bu arada pembe lekelenme genelde tutunma akıntısı derler inşallah öyledir o yüzden korkma keyfine bak ....kızım tüm belirtiler hamilelik belirtisi akıntı kabızlık inşallah test gününde öğreneceğiz hayırlısıyla pozitif haberlerini gönlünü ferah tut hamilesin artık

kız kabızlıktamı belirti çok korkuyorum gözlerim doldu hamilesin deselerde inanamam herhalde .canım bana dua et

kız kabızlıktamı belirti çok korkuyorum gözlerim doldu hamilesin deselerde inanamam herhalde .canım bana dua et

Zcu dualarimiz seninle umarim pozitiftir..moral bozmak istemiyorum ama umutlanip beklentiye girince de husran buyuk oluyor..benim ilk denemede de kabizlik oldu hem de 8 gun surdu ama sebebi catlatma ignesinin yarattigi OHSS sendromuydu..umarim seninki bebistendir ama su an brlirtiler icin erkEn kendini dinlememeye calis..

canım kendimi dinlememeyi ne kadar başarabilirimki, Allah nasip ettiyse olucak.moralim zaten bozuk.

canım kendimi dinlememeyi ne kadar başarabilirimki, Allah nasip ettiyse olucak.moralim zaten bozuk.

herşey allahın takdiri sonuç inşallah pozitif olacak o yüzden moralini bozma.... yazması bile kötü ama diyelim ki sonuç negatif buda hayatın sonu değil tekrar denersin ta ki anne oluncaya kadar... ama senle ilgili pozitif düşüncelerim var nedense çok sevineceğiz sonuca inşallah

ben iki defa negatif sonuç gördüm ama hala devam ediyorum morali bozmak yok durmak yok anne olana kadar devam

merhaba arkadaşlar,,
2010 yılında kent hastanesinde mini tüp bebek yöntemiyle (ilk denememde) hamile kaldım.... mükemmel bir ekip mükemmel bir hastane..... umarım tedavi gören herkesin yüzü güler.....

ne güzel senin adına çok sevindim darısı biizm başımıza ya keşke biizmde ilk denememizde tutsaydı ama olmadı 3.ye inşallah artık

canım hep içimi ferahlatıyorsun inşAllah Allah ta pazartesi günü içimi ferahlatır beni sevindirir.gerçekten zor bir süreç yatakta sağa sola dönmeye korkar oldum ne olur dua et bana canım
haklisin zcu ben sana diyorum ama kendim ne kadar yapabildim ki. Allah hepimize kuvvet versin..
bu dönem çok zor ne tadavi ne opu, trasferden sonrası beklemek zor en ufak bir belirtide moralin bozuluyor yada aniden moralin yerine geliyor. ALLAH emeklerimizi zayi etmesin evlatlarımıza kavuştursun.
merhaba arkadaşlar,,
2010 yılında kent hastanesinde mini tüp bebek yöntemiyle (ilk denememde) hamile kaldım.... mükemmel bir ekip mükemmel bir hastane..... umarım tedavi gören herkesin yüzü güler.....

maaşAllah canım allah bebeğini sana bağışlasın.amin inşşAllah bizimde yüzümüz güler.

sizleri çok iyi anlıyorum arkadaşlar.... bende tam 3 yıl bekledim... ama o kadar zorduki anlayabilirsiniz.... en sonunda ani bir kararla kent hastanesine gittik eşimle fsh değerim her seferinde yüksek çıkıyodu.. ve israel bey bu durumda tüp bebek önermiyoruz ama isterseniz mini tüp bebek yöntemi uygulayabiliriz dediğinde hiç düşünmeden evet dedim ve kısa süren tedavinin ardından bebişimize kavuştuk... şimdi oğlum 17 aylık...Allahim isteyen herkese nasip etsin.... inşallah hepinizden teker teker güzel haberler gelir.... buradan sizlere olabildiğimce destek olurum herzaman...sağlıcakla kalın....

canım hep içimi ferahlatıyorsun inşAllah Allah ta pazartesi günü içimi ferahlatır beni sevindirir.gerçekten zor bir süreç yatakta sağa sola dönmeye korkar oldum ne olur dua et bana canım

canım dualarım seninle, valla pzt iple çeker oldum inş güzel bir sonuç alıp dönersin evine ...pozitif sonuç alınca dr sarılmayı unutma

canım ne güzel allah oğluna sağlıklı uzun mürler versin..bende 9 yıldır bekliyorum kısmet değil galiba bana anne olmak ama yinede ümidimi yitirmiyorum takdir allahın

zcuu hamile zcu hamile

ben demedim mi sanaaa anne olacaksın diyeee canm benim bu güzel haberi öğrendiğinde tesadüf benimde orda olmam ve öğrenmem çok güzel oldu inan çok sevindim allah tamamına erdirsin ve kazasız belasız sağ salim bir hamilelik ve kucağına almayı nasip eder inşallah... daha önce yazdım ya hep içimde pozitif sonuç alacaksın diye bir his vardı allah nasip etti görmeyi hemde canlı canlı öğrendim kendi sonucum gibi çok sevindim valla kocaman öpüyorum seniii
kız bak kırkımız karışacak eeee artık tecrübelerinden faydalanırım bende pozitif sonuç alırsam

Son düzenleme:
Öncelikle herkeze merhaba diyorum ,allah buradaki ve tüm dünyada evlat özlemi çeken herkezin hasretini bitirir inşallah.arkadaşlar yaklaşık 1,5 yıldır çocuk için denemediğim şey kalmadı.soğan ve incir kürü,arısütü-polen karışımı,çörekotu-bal karışımı,keçiboynuzu vs.hepsini ama olmayınca olmuyor işte.en can sıkıcı yanıda sebebsiz infertilite oluşu.allahtan ümidimi hiç kesmiyorum ama doğal yoldan hamilelik ümidim kalmadı.bu yüzden tüp bebek denemeye karar verdik.kent hastanesini düşünüyorum.henüz bir görüşme falan yapmadık.bayram sonrası planladık.hastaneden randevu alıp direk gidiyor muyuz yoksa önce dr.israel bey in muayenehanesine mi gitmemiz gerekiyor?son olarak bir kür daha duydum şuan tüp bebeğe başlamadan bunu deniyorum.böğürtlen kökü suyu .olumlu sonuçlar duydum,bide bunu deniyim bakalım:)herşeyin hayırlısı,sabir sabir sabir...allah bu yolda olan herkezin yanında olsun.

slm canım inş seninde bebek özlemn son bulur allahın izniyle ... valla bence pek vakit kaybetmeyin hem kürlerine devam et hemde dr git görüş derim bayram sonrasını bekleme bence çünkü hemen başlanmıyor bu tedaviye ben en az 2 aydır uğraşıyorum başlayabilmek için hele ilk denememde 4 ay uğraştırdılar o yüzden zaman kaybetme derim

hastanedende randevu alıp gidebililyorsun dr muayenesinede gidebilirsin her ikiside olur ama ben önce muayeneye gittim sen seç ama zaman kaybetme ... inş bebişine tez vakitte kavuşursun canım

sağol cnm.bende hemen gitme taraftarıyım ama eşim acele etmeyelim en azından 2 yılımızı dolduralım diyor.Dr umda öyle dediği için herhalde eşim çok rahat ama ben aynı rahatlıkta değilim.olsaydı bu zamana kadar olurdu diyorum.birde tedaviye hemen başlanmıyor demişsin nasıl oluyor yani bu süreç nasıl işliyor biraz anlatır mısın?yani onlar mı karar veriyor nezaman başlanacağına birde kullanılan ilaçların yan etkileri oluyor mu?hem heyecanlıyım hemde biraz stres yapıyorum ne bilim ağrılı bir işlem var mı mesela.hastane ve dr un ilgileri nasıl,yeterli açıklama yapılıyor mu.?çok soru sordum ama anlayacağın gibi çok tedirginim.birde sen ikinci denemeni yaptırdın mı inşallah pozitif sonuçlar alırsın canım.

yok canım ben 3.tedaviye başladım... erkekler hep rahat zaten onu sen teşvik edeceksin 1 yıl normal yolla olmadığı zaman dr lar tedaviye başlıyorlar genelde bu tüp olmayabilir tabi başka tedavilerde var çıkan test sonuçlarına göre... evet hemen başlanmıyor adet dönemlerinde muayanelerin olacak kan tsetleri belli günlerde hormon testleri eşinden sperm testi isteyecekler belki dr gerek görürse rahim filmi isteyecek genetik testleri vs vs yaş ve durumunuza göre istecekler de isteyecekler... bayanlar için daha zor bir süreç ama yinede zor değil rahat ol .... dr sakin çok konuşmaz yeteri kadaer bilgi verir fazlasınada gerek yok zaten kafan karışmasın ama işinde çok iyi bence stress yapma

yine tekrarlıyorum bayanın yaşı çok önemli bu tedavilerde ne kadar erkekn olursa o kadar başarı şansı yüksek zaman ilerlerdikçe düşüyor ....hakkınızda hayırlısı olsun diyorum canım ve bir an önce bebeğinize kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…