İyi dlekleriniz için çok tşkler insan olumsuzu bir kere bile olsa yaşayınca emin olun bu yolda ilerleyenleri hergün anıyor ve dua ediyorum Allah kimseyi o yolda sıkıntıda bırakmasın bende yumurta rezervi azlığı ve çikolata kisti vardı o yüzden mini
tüp bebek denedik bu tedavide iğne son aşamalarda çatlatma iğnesi yada destekleyici birkaç iğneoluyor ben serophene diye bi ilaç kullandım sadece mini ile normal tüp bebeğin iğne ilaç farkları var,sizlerin sıkıntılarını çok ii anlayabiliyorum biz çok beklemekten o ekipten olmayan bi kişinin yanlış bi lafı üzerine hastaneyi bile terk ettik ama sonra tıpış tıpış geri geldik:) Israel bey tarafından bırakıp gelen hasta sensin diye bile mimlenmiştim :) ama sonrasında hiçbirşeye karışmadım herşeyi doktora ve ekibine bıraktım sonuçtan birgün önce Şükran hn ı rüyamda gördüm bana sıkı sıkı sarılıyordu beni çok sevindirdin diye aynı sahneyi bigün sonra yaşadım umarım en kısa zamanda sizinde hayalleriniz gerçek olsun....[/QUO
SLM;ben de ağustos ayında israel beyin hastaları arasına katıldım.Rezerv azlığı ve çikolata kisti ameliyatıyla tek yumurtalığım mevcut.23 ağustosta tek yumurta(3 hücreli) ile transfer yapıldı.Pek umutlu değiliz.Keşke senin gibi mini tüp bebek deneseydik dedim içimden mesajını okuyunca

(