- 16 Aralık 2015
- 264
- 145
- 41
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #19.681
HİÇ BİŞEY OLMAZ KORKMA BEN OKADAR ÇOK ACI YEDİM Kİ VE İNADINA HAPŞURASIM GELİYODU.KORKMA SAKIN. İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLARINI OKURUZ BURDAMerhabalar, dün transferim oldu iki adet, buraya kadar herşey güzel gitti fakat grip oldum ve burnumu temizlemek zorunda kalıyorum. Çok korkuyorum birşey olur diye. Hafif acı birşeyler yemek zarar verir mi sizce?Allah hepimizin kulaklarını doldursun.
Ben de kHİÇ BİŞEY OLMAZ KORKMA BEN OKADAR ÇOK ACI YEDİM Kİ VE İNADINA HAPŞURASIM GELİYODU.KORKMA SAKIN. İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLARINI OKURUZ BURDA
İnşallah canım seviniriz biz de senin gibi. İster istemez korkuyorum. Nezaman tutunmaya başlıyor acaba, belirtilerin oldu mu senin.HİÇ BİŞEY OLMAZ KORKMA BEN OKADAR ÇOK ACI YEDİM Kİ VE İNADINA HAPŞURASIM GELİYODU.KORKMA SAKIN. İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLARINI OKURUZ BURDA
Amin eridancım geçmiş olsun gerçekten zor şeyler yaşıyoruz, Allah yardımcımız olsun. Benim de genetik problem vardı. Düşükle sonuçlanıyordu. Kaan Bey tıptaki son gelişmeleri çok iyi takip ediyor. Tez zamanda kavuşalım bebişlere.
Amin eridancım geçmiş olsun gerçekten zor şeyler yaşıyoruz, Allah yardımcımız olsun. Benim de genetik problem vardı. Düşükle sonuçlanıyordu. Kaan Bey tıptaki son gelişmeleri çok iyi takip ediyor. Tez zamanda kavuşalım bebişlere.
İnşallah canım çok iyi gidiyordu herşey ama grip oldumPgt yle şansın çok yüksek zaten yüzdesini söylemişlerdir sana şimdiden hayırlı olsun için rahat olsun
Canım bence zarar vermez nolcak. Bol acılı tarhana iç. Basur olma da dikkat et o açıdanMerhabalar, dün transferim oldu iki adet, buraya kadar herşey güzel gitti fakat grip oldum ve burnumu temizlemek zorunda kalıyorum. Çok korkuyorum birşey olur diye. Hafif acı birşeyler yemek zarar verir mi sizce?Allah hepimizin kulaklarını doldursun.
canñm senin problem nedir bi de incir yumurtaların erken çatlamasına sebep oluyor diye duymuştum öyle bi sıkıntı çıktı mıMerhaba kızlar, 7 günlük karından iğne tedavisinden sonra bugün Kaan Bey'e kontrole gittim. Solda 7, sağda 2 tane yumurta olmuş. Büyüsünler diye 4 iğne daha verdi, çarşamba günü tekrar gideceğim. Bu 7 günlük süreçte incir kürü de yaptım. Umarım onun da faydası olmuştur. Malum ilk tüp bebek denememiz, ne nedir yorumlayamıyorum. Umarım herkes için herşey yolunda gider.
Merhaba hayırlı olsun arkadaşım.güzel haberlerini bekliyoruz.Tıptaki son gelişmeler derken neyi kastettin?açabilir misin acaba?Amin eridancım geçmiş olsun gerçekten zor şeyler yaşıyoruz, Allah yardımcımız olsun. Benim de genetik problem vardı. Düşükle sonuçlanıyordu. Kaan Bey tıptaki son gelişmeleri çok iyi takip ediyor. Tez zamanda kavuşalım bebişlere.
Benim dörtgen gecikti ama geldi.Negatif sonuç alan arkadaşlarda ikinci adeti geciken var mı? İlki zaten ilacı keser kesmez gelmişti