Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhabalar, dün transferim oldu iki adet, buraya kadar herşey güzel gitti fakat grip oldum ve burnumu temizlemek zorunda kalıyorum. Çok korkuyorum birşey olur diye. Hafif acı birşeyler yemek zarar verir mi sizce?Allah hepimizin kulaklarını doldursun.

HİÇ BİŞEY OLMAZ KORKMA BEN OKADAR ÇOK ACI YEDİM Kİ VE İNADINA HAPŞURASIM GELİYODU.KORKMA SAKIN. İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLARINI OKURUZ BURDA

HİÇ BİŞEY OLMAZ KORKMA BEN OKADAR ÇOK ACI YEDİM Kİ VE İNADINA HAPŞURASIM GELİYODU.KORKMA SAKIN. İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLARINI OKURUZ BURDA
Ben de k
İnşallah canım seviniriz biz de senin gibi. İster istemez korkuyorum. Nezaman tutunmaya başlıyor acaba, belirtilerin oldu mu senin.

Hayırlı olsun şansın bol olsun burdan güzel haberlerini duyarız inşallah bende pazartesi laporoskopi oldum iki tüpüm de alındı malesef 6cm bir çikolats kisti alındı rahimde ufak yapışıklıklar varmış açıldı baya sancılı bir aneliyattı ama yinede şükür çabuk toparladım salı kontrolüm var transver nezaman olur bilemiyorum dört aydırda geçici menopozdayım neler çekiyoruz rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Amin eridancım geçmiş olsun gerçekten zor şeyler yaşıyoruz, Allah yardımcımız olsun. Benim de genetik problem vardı. Düşükle sonuçlanıyordu. Kaan Bey tıptaki son gelişmeleri çok iyi takip ediyor. Tez zamanda kavuşalım bebişlere.

Grip oldum transfer öncesi. Transfer günü yani dün iyiydim fakat bugün burnum aktı gayri ihtiyari temizledim. Sonradan çok pişman oldum. Sanki alt karnım katıldı. Varmı transferde grip olan arkadaşlar

Canım bence zarar vermez nolcak. Bol acılı tarhana iç. Basur olma da dikkat et o açıdan

Merhaba kızlar, 7 günlük karından iğne tedavisinden sonra bugün Kaan Bey'e kontrole gittim. Solda 7, sağda 2 tane yumurta olmuş. Büyüsünler diye 4 iğne daha verdi, çarşamba günü tekrar gideceğim. Bu 7 günlük süreçte incir kürü de yaptım. Umarım onun da faydası olmuştur. Malum ilk tüp bebek denememiz, ne nedir yorumlayamıyorum. Umarım herkes için herşey yolunda gider.

canñm senin problem nedir bi de incir yumurtaların erken çatlamasına sebep oluyor diye duymuştum öyle bi sıkıntı çıktı mı

Merhaba hayırlı olsun arkadaşım.güzel haberlerini bekliyoruz.Tıptaki son gelişmeler derken neyi kastettin?açabilir misin acaba?

Kızlar transfer sonrası kasıkta ağrı normal mi birde nasıl hareket etmeli yüz üstü yatma oturmak ayağa kalkmak sakıncalımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…