Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

image.jpg

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    104,7 KB · Görüntüleme: 87
UOTE="Mormutfakli, post: 37689269, member: 533573"]Zor zamanlar Allah'a ve kelamlarına sığınmak en güzeli. Bunlar hep bizim imtihanımız kizlar.Allah dermansız dert vermesin[/QUOTE]
Amin canım

Slm arkadaslar hepinizi cok ozledim :) bir sure kafami uzak tutmak istedim bu tedavi islerinden. 3. Toplamadayiz bazilariniz biliyordur. 7 gun igne oldum. Bugun kontrole gittim. Kaan Bey konferansta oldugu icin Refik Bey muayeneye girdi. Cok fazla yumurta yok maalesef var aslinda taslaklar ama ayni oranda buyumemisler. Bir tane gorunuyor gibi 13mm. E2ye bakildi normal ciksaydi belki onunuzdeki hafta toplama gunu verilecekti ama deger istenilenden yuksek cikinca Kaan Beyi aradilar. Kaan Bey pts gormek istedi beni. Bakalim. Yoruldum arkadaslar 2 aydir 100e yakin igne ama. Hala transfere epey yol var. eger bu da olmazsa 4. Isterse 2 ay ara isteyecegim. Isten de ayrilacagim. Kafam rahat olsun rahat rahat gidip gelmek istiyorum tedaviye. Bakalim arkadaslar allah hepimizin yardimcisi olsun. tabi umutsuzluk yok yilmak yok mucadeleyi sonuna kadar surdurmek var :)
canım pazartesiye kadar devam edecekmisin ilaçlarına ? inşallah o zamana kadar bir mucize olur.
ara vermen senin için iyi olur kafan rahatlar ama bu süre içinde belki kaan bey seni boş bekletmez başka birşeyler denemeni ister belki iki aylık bir baskılama tedavisi falan gibi?? kaan bey ile en doğru kararı verirsiniz inşallah dualarımdasın... işten ayrılman çok iyi vallah bir haftadır işe gitmiyorum hayat bana güzel :rolleyes:

cycas cycas nasil gidiyor canim. Dualarim seninle. Belirtin falan var mi ya da agrin ? Az kaldi :)
ağrım demeyimde sancım var caım sol kasığımda tek bir nboktada belkide benim minkler oraya kazı çalışması yapıyorlardır bilmiyorum birde çok çirkin bir kız oldum ergenlik çağımda ki gibi her yerim sivilce oldu :confused::confused: evet az kaldı inşallah dualarımızla Allah ın izni ile bu imtahınıda kazanırız.. bu arada kaçırmışsındır belki wiolettt wiolettt te benim 2 gün arkamdan takipçim :KK37::KK37:

ağrım demeyimde sancım var caım sol kasığımda tek bir nboktada belkide benim minkler oraya kazı çalışması yapıyorlardır bilmiyorum birde çok çirkin bir kız oldum ergenlik çağımda ki gibi her yerim sivilce oldu :confused::confused: evet az kaldı inşallah dualarımızla Allah ın izni ile bu imtahınıda kazanırız.. bu arada kaçırmışsındır belki wiolettt wiolettt te benim 2 gün arkamdan takipçim :KK37::KK37:
ama benım hıc bır belırtım yok..kasıgımda belımde ağrımıyor artık..12 si ne kadar nasıl beklıcem bılmıyorum :KK43: hakkımızda hayırlısı olsun kuzum.. senin güzel haberlerini bekliyorum motıve olabilmek ıcın..:KK5::KK5::KK5:

canım pazartesiye kadar devam edecekmisin ilaçlarına ? inşallah o zamana kadar bir mucize olur.
ara vermen senin için iyi olur kafan rahatlar ama bu süre içinde belki kaan bey seni boş bekletmez başka birşeyler denemeni ister belki iki aylık bir baskılama tedavisi falan gibi?? kaan bey ile en doğru kararı verirsiniz inşallah dualarımdasın... işten ayrılman çok iyi vallah bir haftadır işe gitmiyorum hayat bana güzel :rolleyes:
Evet canim 2 gun daha ilaclara ignelere devam. Bakalim keske son toplama olsa. Hakkimizda hayirlisi olsun. Senin sonucunu da cok merak ediyorum dualarim seninle hepimizle.

purplelife34''post: 37688610 .!.:
Slm arkadaslar hepinizi cok ozledim :) bir sure kafami uzak tutmak istedim bu tedavi islerinden. 3. Toplamadayiz bazilariniz biliyordur. 7 gun igne oldum. Bugun kontrole gittim. Kaan Bey konferansta oldugu icin Refik Bey muayeneye girdi. Cok fazla yumurta yok maalesef var aslinda taslaklar ama ayni oranda buyumemisler. Bir tane gorunuyor gibi 13mm. E2ye bakildi normal ciksaydi belki onunuzdeki hafta toplama gunu verilecekti ama deger istenilenden yuksek cikinca Kaan Beyi aradilar. Kaan Bey pts gormek istedi beni. Bakalim. Yoruldum arkadaslar 2 aydir 100e yakin igne ama. Hala transfere epey yol var. eger bu da olmazsa 4. Isterse 2 ay ara isteyecegim. Isten de ayrilacagim. Kafam rahat olsun rahat rahat gidip gelmek istiyorum tedaviye. Bakalim arkadaslar allah hepimizin yardimcisi olsun. tabi umutsuzluk yok yilmak yok mucadeleyi sonuna kadar surdurmek var :)
Canim belki digerleride yetisir moralini yuksek tut nolur, biliyosun bizde en onemli sey moral.Allah yardimcimiz olsun:KK54:

gerçekten içimi çok rahatlattınız. çok teşekkür ederim. tam olarak duymak istediklerimi söylemişsiniz. haftaya için randevu alıp gidicem inşallah. ben de kaan beyle tanıştıktan sonra kendisi hakkında düşündüklerimi buradan paylaşırım
Arkadaşlar irenbede ilk gorusmede ucret aliyolar mi muayene edip tüp bebek ücreti hakkinda bilgi veriyorlar mi
evet canım 200 alıyolar..ama ilk görüşmede alınıyor sadece ...

Eşimde morfoloji ve ileri hareketli düşük
Benim sol tüpüm kapalı, sagda da kist oldugu icin rahim filminde dagilim cok iyi durmuyo demisti refik bey
Bir başarısız aşılamamız oldu haziran ayinda
Bu da ilk denememiz hayirlisi bakalim
Allahim isteyen herkese hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin inşalllahh
mormutfaklı, canım hayırlısı olsun. inşallah bebek veya bebeklerine kavuşursun Allah.ın izniyle:anneadayı:

X