Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

canım hadi bakalım iyi şanslarönce senin olacaksorunsuz geçer inşallah..bu cyclo progynova.nın beyaz hapları bitince kahverengilere devam ediyoruz değil mi, kaan bey herhangi bişey söylemedi bana ama?? bana baş ağrısı yapıyor hafif, bazen de bulantı
Ben sOrdum o zaman zaten histoya geleceksin tekrar konusuruz dedi evet bendede bas agrisi yapiyor[/QUOTE] senin histo. gününde kahverengi hapa daha gelmiyor öyle mi swallow? benim 4 gün sonra bitiyor, kaan beye bir tel açayım olmazsa..[/QUOTE]
Seninde aslinda tam histo gunune geliyor sanirim. ben daha 3-4 gün oldu baslayali benim bitmicek histoya kadar olmazsa sen bi ara

teşekkür ederim canım ...ilk defa mı kullanıyorsun sende..pek bir bilgim yok bu konuda adet düzenleyici sanırım
E="karanfil1990, post: 37676958, member: 635992"]teşekkür ederim canım ...ilk defa mı kullanıyorsun sende..pek bir bilgim yok bu konuda adet düzenleyici sanırım
Gecen senede kullanmistim transfer öncesi vermişlerdi farkli bi hastane bu senede transfer oncesi kullaniyorum canim[/QUOTE]
yaa çok heycanlıyım kaan beye çok güveniyorum umarım herşey istediğimiz gibi gider..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

karanfil1990, post: 37677122, member: 635992"]Gecen senede kullanmistim transfer öncesi vermişlerdi farkli bi hastane bu senede transfer oncesi kullaniyorum canim[/QUOTE]
yaa çok heycanlıyım kaan beye çok güveniyorum umarım herşey istediğimiz gibi gider..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/QUOTE]
İnsallah Canim yaa bende oyleyim az kaldi bakalim insallah hepimiz mutlu sona ulasiriz :anneadayı:

Aradilar canim
Ama arayan stajer mi neydi once baska soyledi ben biraz sorunca baska soyledi
Bende sonra nahide hemsireyi aradim sagolsun guzel guzel anlatti
5 tanenin hepsi dondurulmuş. 3. Gün embriyosu 2 tanesi 8 hücreli digerleri 9-10 ve 6
Allahim çok şükür, inş çozulurkende sorun yaşamayız

şuan vitamin ilaçları kullanıyorum.ağustos sonu görüşmüştük kaan beyle..kasımda hastalanınca gel dedi..dün hastalandım kaan beyi aradım gelmene gerek yok adet düzenleyiciyi verdi bunu kullan haftaya görüşelim dedi...bakalım haftaya ne olacak..sen baya ilerlemişsin galiba...senin için de hayırlısı olsun..umarım mutlu sona ulaşırızz:anneadayı:

OTE="Mormutfakli, post: 37677802, member: 533573"]Aradilar canim
5 tanenin hepsi dondurulmuş. 3. Gün embriyosu 2 tanesi 8 hücreli digerleri 9-10 ve 6
Allahim çok şükür, inş çozulurkende sorun yaşamayız[/QUOTE]
Cok şükür sewindim can im hayirlisii

şuan vitamin ilaçları kullanıyorum.ağustos sonu görüşmüştük kaan beyle..kasımda hastalanınca gel dedi..dün hastalandım kaan beyi aradım gelmene gerek yok adet düzenleyiciyi verdi bunu kullan haftaya görüşelim dedi...bakalım haftaya ne olacak..sen baya ilerlemişsin galiba...senin için de hayırlısı olsun..umarım mutlu sona ulaşırızz:anneadayı:
Hayirlisi canim yavas yavas Allahin izniyle

Aradilar canim
Allahim çok şükür, inş çozulurkende sorun yaşamayız
çok güzel canım maşallah tekrardan gözün aydın :emir_bebek:

merhaba arkadaşlar, ben izmirde tüp bebek için iyi bir doktor arıyorum. Kaan beyi önerir misiniz?? Erol Tavmergen için de iyi şeyler duydum. kararsız kaldım. sizlerin deneyimlerine ihtiyacım var..

merhaba arkadaşlar, ben izmirde tüp bebek için iyi bir doktor arıyorum. Kaan beyi önerir misiniz?? Erol Tavmergen için de iyi şeyler duydum. kararsız kaldım. sizlerin deneyimlerine ihtiyacım var..[/QUOT

Kaan Bozkurt İzmir'in en iyi tüp bebek doktoru.Erol Tavmergen Türkiyede ilk tüp bebeği denemiş olmasını yıllardır kullanan bir para avcısı.

Kaan bey için çok güzel şeyler okudum ama emin olamıyorum tabi. İlgili bir doktor olsun ve herşeyi rahat danışayım istiyorum. en önemli şey başarılı olması tabi. çok teşekkür ederim cevapladığınız için.

Kaan bey için çok güzel şeyler okudum ama emin olamıyorum tabi. İlgili bir doktor olsun ve herşeyi rahat danışayım istiyorum. en önemli şey başarılı olması tabi. çok teşekkür ederim cevapladığınız için.
hiç tereddüt etmeyin.Hem İzmir'de hemde Antalya'da çok hekim tanıdım bu alanda her tedavimde eksikler oldu.Parayı birtarafa bırakın yalnış merkezler yanlış hekimler yüzünden birde bakıyorsunuz yıllar geçivermiş. Hastasına duyarlı, empati yapabilen, yenilikleri çok araştırmacı ve uygulayıcı, hastasına hiçbir eksiklik bırakmayan tedavi süreci uygulayan özel bir hekim o.

evet canım erol bey hakkında bizde güzel duyumlar aldık ama. Kaan beyden biz çok memnunuz sistemli, işini eksiksiz yapan bir hekim, iyi bir arkadaş, işini çok iyi yapıyor gecede gündüzde her türlü sorularını cewaplıyor :p karar senin ama istersen topiği baştan bi oku.

merhaba arkadaşlar, ben izmirde tüp bebek için iyi bir doktor arıyorum. Kaan beyi önerir misiniz?? Erol Tavmergen için de iyi şeyler duydum. kararsız kaldım. sizlerin deneyimlerine ihtiyacım var..
Tedaviniz hayırlı olsun kaan beyi öneririm tüp bebek konusunda deneyimli bir doktor irenbenin embriyologlarınında çok iyi olduğunu söylüyorlar..

Slm arkadaslar hepinizi cok ozledim :) bir sure kafami uzak tutmak istedim bu tedavi islerinden. 3. Toplamadayiz bazilariniz biliyordur. 7 gun igne oldum. Bugun kontrole gittim. Kaan Bey konferansta oldugu icin Refik Bey muayeneye girdi. Cok fazla yumurta yok maalesef var aslinda taslaklar ama ayni oranda buyumemisler. Bir tane gorunuyor gibi 13mm. E2ye bakildi normal ciksaydi belki onunuzdeki hafta toplama gunu verilecekti ama deger istenilenden yuksek cikinca Kaan Beyi aradilar. Kaan Bey pts gormek istedi beni. Bakalim. Yoruldum arkadaslar 2 aydir 100e yakin igne ama. Hala transfere epey yol var. eger bu da olmazsa 4. Isterse 2 ay ara isteyecegim. Isten de ayrilacagim. Kafam rahat olsun rahat rahat gidip gelmek istiyorum tedaviye. Bakalim arkadaslar allah hepimizin yardimcisi olsun. tabi umutsuzluk yok yilmak yok mucadeleyi sonuna kadar surdurmek var :)

X