Kızlar merhabA beni eskilerden hatırlayanlar vardır aranızda.geçen yıl Ekim Ayında 2 tane 3. Gün ile negatif almıştım.Çikolata kisti hastası Olduğum için 3 aylık menapoz ardından çok şükür transfer oldum. normalde ardışık transfer yapacaktı Kaan bey yani hem 3 hem de 5. Gün transferi olscaktı. gelin görün ki 3. Gün transferimde yani Cumartesi günü operasyon olmadı doktor rahmime ulaşamadığını rahmimi görüntüleyemediğini söyleyip Yarıda Bıraktı.eğer aç olsaydım hemen anestezi verip unutarak devam edecekti ancak bana tok gelebilirsiniz deyip saat 3 e randevu verince doğal olarak hazırlıklı değildim. Aslında o an sinir oldum doktora çünkü bana ilk transferi değildi ve geçen yıl da zorlanmıştı bilip anestezi ihtimaline Karşılık aç gel demeliydi. Neyse o an kalakaldım bana pazartesi hepsini 5. Gün anestezi ile koyalım deyip yolladı. O 2 günü nasıl geçirdim bir ben bir Allah biliyor embriyo kalmaz diye ödüm koptu. Neyse ki 2 tane blasosist aşamasında bebişim kalmış . heyecan dorukta tabi Salı günü test günüm. Fitiller ilaçlar kan sulandırıcı iğne aynen devam... Aramızda 5.gün transferi olup hamile kalan var mı veya başarısız olan? Bu kez Hayırlısı ile olsun istiyorum çok... Bir de tutan Arkadaşlarım belirti var mıydı?