- 2 Ocak 2013
- 777
- 1.430
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #1.881
Ben sOrdum o zaman zaten histoya geleceksin tekrar konusuruz dedi evet bendede bas agrisi yapiyor[/QUOTE] senin histo. gününde kahverengi hapa daha gelmiyor öyle mi swallow? benim 4 gün sonra bitiyor, kaan beye bir tel açayım olmazsa..[/QUOTE]canım hadi bakalım iyi şanslarönce senin olacaksorunsuz geçer inşallah..bu cyclo progynova.nın beyaz hapları bitince kahverengilere devam ediyoruz değil mi, kaan bey herhangi bişey söylemedi bana ama?? bana baş ağrısı yapıyor hafif, bazen de bulantı
teşekkür ederim canım ...ilk defa mı kullanıyorsun sende..pek bir bilgim yok bu konuda adet düzenleyici sanırım
Gecen senede kullanmistim transfer öncesi vermişlerdi farkli bi hastane bu senede transfer oncesi kullaniyorum canim[/QUOTE]E="karanfil1990, post: 37676958, member: 635992"]teşekkür ederim canım ...ilk defa mı kullanıyorsun sende..pek bir bilgim yok bu konuda adet düzenleyici sanırım
Aramadilarmi ?
şuan vitamin ilaçları kullanıyorum.ağustos sonu görüşmüştük kaan beyle..kasımda hastalanınca gel dedi..dün hastalandım kaan beyi aradım gelmene gerek yok adet düzenleyiciyi verdi bunu kullan haftaya görüşelim dedi...bakalım haftaya ne olacak..sen baya ilerlemişsin galiba...senin için de hayırlısı olsun..umarım mutlu sona ulaşırızzkaranfil1990 sen hangi asamadasin
Hayirlisi canim yavas yavas Allahin izniyleşuan vitamin ilaçları kullanıyorum.ağustos sonu görüşmüştük kaan beyle..kasımda hastalanınca gel dedi..dün hastalandım kaan beyi aradım gelmene gerek yok adet düzenleyiciyi verdi bunu kullan haftaya görüşelim dedi...bakalım haftaya ne olacak..sen baya ilerlemişsin galiba...senin için de hayırlısı olsun..umarım mutlu sona ulaşırızz
çok güzel canım maşallah tekrardan gözün aydınAradilar canim
Ama arayan stajer mi neydi once baska soyledi ben biraz sorunca baska soyledi
Bende sonra nahide hemsireyi aradim sagolsun guzel guzel anlatti
5 tanenin hepsi dondurulmuş. 3. Gün embriyosu 2 tanesi 8 hücreli digerleri 9-10 ve 6
Allahim çok şükür, inş çozulurkende sorun yaşamayız
merhaba arkadaşlar, ben izmirde tüp bebek için iyi bir doktor arıyorum. Kaan beyi önerir misiniz?? Erol Tavmergen için de iyi şeyler duydum. kararsız kaldım. sizlerin deneyimlerine ihtiyacım var..[/QUOT
Kaan Bozkurt İzmir'in en iyi tüp bebek doktoru.Erol Tavmergen Türkiyede ilk tüp bebeği denemiş olmasını yıllardır kullanan bir para avcısı.
hiç tereddüt etmeyin.Hem İzmir'de hemde Antalya'da çok hekim tanıdım bu alanda her tedavimde eksikler oldu.Parayı birtarafa bırakın yalnış merkezler yanlış hekimler yüzünden birde bakıyorsunuz yıllar geçivermiş. Hastasına duyarlı, empati yapabilen, yenilikleri çok araştırmacı ve uygulayıcı, hastasına hiçbir eksiklik bırakmayan tedavi süreci uygulayan özel bir hekim o.Kaan bey için çok güzel şeyler okudum ama emin olamıyorum tabi. İlgili bir doktor olsun ve herşeyi rahat danışayım istiyorum. en önemli şey başarılı olması tabi. çok teşekkür ederim cevapladığınız için.
Tedaviniz hayırlı olsun kaan beyi öneririm tüp bebek konusunda deneyimli bir doktor irenbenin embriyologlarınında çok iyi olduğunu söylüyorlar..merhaba arkadaşlar, ben izmirde tüp bebek için iyi bir doktor arıyorum. Kaan beyi önerir misiniz?? Erol Tavmergen için de iyi şeyler duydum. kararsız kaldım. sizlerin deneyimlerine ihtiyacım var..