Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Evet canım ben izmirliyim annemler orda oturuyorlar sen neler yapiyorsun nasıl gidiyor beklemek insallah allah emeklerinin karşılığını alıcaksın ben inanıyorum
günlergeçtikçe evde olmaktan dahaaz sıkılıyorum ilk günler çok sıkılmamın sebebi hareketlerimiz kısıtlamış olamamış bugün eşimle dışarı çıktık canım azcık gezdik o sonra gene nöbete gitti iki gündür evde yalnızım ama iyiyim . bu arada diğer forumlarda geçen hafta aynı gün transferimiz olan arkadaşlardan biri hamile şuan o kadar mutlu oldum ki aynı zamanda heves ettim bende test yapıp pozitif sonuç almak istiyorum.

merhaba. öncelikle inşallah en kısa sürede mutlu sona ulaşmanız dileğiyle:) rahim çizme işlemi; masaya uzanmanız dr beyin işlemi yapması ve geri kalkmanız toplamda 4-5 dl lık bir işlem:) ağrı yok kanama yok çok basit anlamıyorsunuz bile. histeroskopiye gelince sanırım kişiden kişiye değişiyor. çünkü ben nisanda histeroskopi yaptırdım. ağustosda transfer oldu. allah emiğinizi boşa çıkarmasın inşallah sevgiler.

çok teşekkür ederim. opu.yu rahat geçirmiştim. birkaç gün ağrım oldu sadece..şimdi cyclo progynova ve vitaminleri kullaıyorum. bahsettiğiniz iğne decapepty mi, bu iğneyi yazdı bana ama yanında gelirken getir demişti? bir de sormak istediğim birşey var..ayın 13.ünde rahim çizme işlemim olacak bu süreye kadar eşimle ilişkiye girmemde bir sakınca var mı, yumurta toplamadan yaklaşık 20 gün falan geçti, üstüne adet oldum tabi ve yeni bitti..ilişki yasağı yok değil mi arkadaşlar? cycas bu arada çok az kalmış 5 gün, çok heyecanlısndır şimdi sen

Son düzenleme:
yok canım tabi onuda yapıyorlar onuda yumurtaları transfer öncesi bakılamak için yapıyorlar basit bir ağrı kesici yapıyorlar ama sanırım ben tam uyanamadığım için duruşumdan kaynaklı sanırım çok ağrım olmuştu.

hay allah, geçmiş olsun canım..yukarıda yazdığım gibi ilişki yasağı var mı bu dönemde?

hay allah, geçmiş olsun canım..yukarıda yazdığım gibi ilişki yasağı var mı bu dönemde?
canım herhangi bir yasak yok kaan bey hiç bir zaman söylemedi bana sadece transfer sonrası yasaklamıştı. ama siz yinede ilişkide korunun eğer bu arada spontan bir gebelik falan gelişmesin.

bize de söylemedi, evet korunmak mantıklı canım. çok teşekkür ederim..bir de histeroskopi öncesi sıkışıklık gerekiyor mu, hemşire hafif sıkışık ol dedi bana??

bize de söylemedi, evet korunmak mantıklı canım. çok teşekkür ederim..bir de histeroskopi öncesi sıkışıklık gerekiyor mu, hemşire hafif sıkışık ol dedi bana??
evet canım hafif sıkışık olman gerekiyor bana sabah erken kalk idrarını yap sonra yapma demişlerdi ben öyle yapmıştım

[QU="Princess35, post: 37676072, member: 197024"]çok teşekkür ederim. opu.yu rahat geçirmiştim. birkaç gün ağrım oldu sadece..şimdi cyclo progynova ve vitaminleri kullaıyorum. bahsettiğiniz iğne decapepty mi, bu iğneyi yazdı bana ama yanında gelirken getir demişti? bir de sormak istediğim birşey var..ayın 13.ünde rahim çizme işlemim olacak bu süreye kadar eşimle ilişkiye girmemde bir sakınca var mı, yumurta toplamadan yaklaşık 20 gün falan geçti, üstüne adet oldum tabi ve yeni bitti..ilişki yasağı yok değil mi arkadaşlar? cycas bu arada çok az kalmış 5 gün, çok heyecanlısndır şimdi sen[/QUOTE]
11 nde benim var histom bende prognova içi yorum hemen hemen ayni gidiyoruz

11 nde benim var histom bende prognova içi yorum hemen hemen ayni gidiyoruz [/QUOTE]
canım hadi bakalım iyi şanslarönce senin olacaksorunsuz geçer inşallah..bu cyclo progynova.nın beyaz hapları bitince kahverengilere devam ediyoruz değil mi, kaan bey herhangi bişey söylemedi bana ama?? bana baş ağrısı yapıyor hafif, bazen de bulantı

[QUOprincess35, post: 37676868, member: 197024"]11 nde benim var histom bende prognova içi yorum hemen hemen ayni gidiyoruz [/QUOTE]
canım hadi bakalım iyi şanslarönce senin olacaksorunsuz geçer inşallah..bu cyclo progynova.nın beyaz hapları bitince kahverengilere devam ediyoruz değil mi, kaan bey herhangi bişey söylemedi bana ama?? bana baş ağrısı yapıyor hafif, bazen de bulantı[/QUOTE]
Ben sOrdum o zaman zaten histoya geleceksin tekrar konusuruz dedi evet bendede bas agrisi yapiyor

E="karanfil1990, post: 37676958, member: 635992"]teşekkür ederim canım ...ilk defa mı kullanıyorsun sende..pek bir bilgim yok bu konuda adet düzenleyici sanırım[/QUOTE]
Gecen senede kullanmistim transfer öncesi vermişlerdi farkli bi hastane bu senede transfer oncesi kullaniyorum canim

[QUOprincess35, post: 37676868, member: 197024"]11 nde benim var histom bende prognova içi yorum hemen hemen ayni gidiyoruz
canım hadi bakalım iyi şanslarönce senin olacaksorunsuz geçer inşallah..bu cyclo progynova.nın beyaz hapları bitince kahverengilere devam ediyoruz değil mi, kaan bey herhangi bişey söylemedi bana ama?? bana baş ağrısı yapıyor hafif, bazen de bulantı[/QUOTE]
Ben sOrdum o zaman zaten histoya geleceksin tekrar konusuruz dedi evet bendede bas agrisi yapiyor[/QUOTE] senin histo. gününde kahverengi hapa daha gelmiyor öyle mi swallow? benim 4 gün sonra bitiyor, kaan beye bir tel açayım olmazsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…