- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #1.861
Çanakkale canım
Evet canım ben izmirliyim annemler orda oturuyorlar sen neler yapiyorsun nasıl gidiyor beklemek insallah allah emeklerinin karşılığını alıcaksın ben inanıyorumama dur hatırladım sanki ailen izmirdeydi bi an çok uzak diyecektim.
günlergeçtikçe evde olmaktan dahaaz sıkılıyorum ilk günler çok sıkılmamın sebebi hareketlerimiz kısıtlamış olamamış bugün eşimle dışarı çıktık canım azcık gezdik o sonra gene nöbete gitti iki gündür evde yalnızım ama iyiyim . bu arada diğer forumlarda geçen hafta aynı gün transferimiz olan arkadaşlardan biri hamile şuan o kadar mutlu oldum ki aynı zamanda heves ettim bende test yapıp pozitif sonuç almak istiyorum.Evet canım ben izmirliyim annemler orda oturuyorlar sen neler yapiyorsun nasıl gidiyor beklemek insallah allah emeklerinin karşılığını alıcaksın ben inanıyorum
merhaba. öncelikle inşallah en kısa sürede mutlu sona ulaşmanız dileğiyle:) rahim çizme işlemi; masaya uzanmanız dr beyin işlemi yapması ve geri kalkmanız toplamda 4-5 dl lık bir işlem:) ağrı yok kanama yok çok basit anlamıyorsunuz bile. histeroskopiye gelince sanırım kişiden kişiye değişiyor. çünkü ben nisanda histeroskopi yaptırdım. ağustosda transfer oldu. allah emiğinizi boşa çıkarmasın inşallah sevgiler.kızlar merhaba, ben de kaan bey'in hastalarından biriyim. öncelikle hepimizin hayallerinin gerçekleşip, mucizelerimize kavuşmayı diliyorum. ben şu an transferi bekliyorum. 13 kasım da rahim çizme işlemim olacak. rahim çizme işlemi yapılan arkadaşlarım varsa bilgi alabilir miyim, sonrası nasıl sıkıntılı mı? kanamanız oldu mu? histeroskopiden ne kadar sonra transfer yapılıyor yazabilirseniz çok sevinirim. benim 12 kardan bebeğim var hepinize sevgiler..
merhaba. öncelikle inşallah en kısa sürede mutlu sona ulaşmanız dileğiyle:) rahim çizme işlemi; masaya uzanmanız dr beyin işlemi yapması ve geri kalkmanız toplamda 4-5 dl lık bir işlem:) ağrı yok kanama yok çok basit anlamıyorsunuz bile. histeroskopiye gelince sanırım kişiden kişiye değişiyor. çünkü ben nisanda histeroskopi yaptırdım. ağustosda transfer oldu. allah emiğinizi boşa çıkarmasın inşallah sevgiler.
çok teşekkür ederim. opu.yu rahat geçirmiştim. birkaç gün ağrım oldu sadece..şimdi cyclo progynova ve vitaminleri kullaıyorum. bahsettiğiniz iğne decapepty mi, bu iğneyi yazdı bana ama yanında gelirken getir demişti? bir de sormak istediğim birşey var..ayın 13.ünde rahim çizme işlemim olacak bu süreye kadar eşimle ilişkiye girmemde bir sakınca var mı, yumurta toplamadan yaklaşık 20 gün falan geçti, üstüne adet oldum tabi ve yeni bitti..ilişki yasağı yok değil mi arkadaşlar? cycas bu arada çok az kalmış 5 gün, çok heyecanlısndır şimdi senmerhaba canım hoşgeldin. histeroskopiden sonra çok sıkıntı olmuyor hafif bir kanaman oluyor ağrı eşiğine bağlı olaraktaağrın olabilir gerçi uyanırken bir ağrı kesici yapıyorlar 2 gün unutmuyorsun onu
benimki 2 hafta sonra oldu transferim 2 ile 3 hafta sonrası olacağını tahmin ediyorum. bende sonuç bekliyorum son 5 gün
yok canım tabi onuda yapıyorlar onuda yumurtaları transfer öncesi bakılamak için yapıyorlar basit bir ağrı kesici yapıyorlar ama sanırım ben tam uyanamadığım için duruşumdan kaynaklı sanırım çok ağrım olmuştu.çok teşekkür ederim. opu.yu rahat geçirmiştim. birkaç gün ağrım oldu sadece..şimdi cyclo progynova ve vitaminleri kullaıyorum. bahsettiğiniz iğne decapepty mi, bu iğneyi yazdı bana ama yanında gelirken getir demişti?
hay allah, geçmiş olsun canım..yukarıda yazdığım gibi ilişki yasağı var mı bu dönemde?yok canım tabi onuda yapıyorlar onuda yumurtaları transfer öncesi bakılamak için yapıyorlar basit bir ağrı kesici yapıyorlar ama sanırım ben tam uyanamadığım için duruşumdan kaynaklı sanırım çok ağrım olmuştu.
canım herhangi bir yasak yok kaan bey hiç bir zaman söylemedi bana sadece transfer sonrası yasaklamıştı. ama siz yinede ilişkide korunun eğer bu arada spontan bir gebelik falan gelişmesin.hay allah, geçmiş olsun canım..yukarıda yazdığım gibi ilişki yasağı var mı bu dönemde?
AminnAmin çok teşekkür ederim:) Dualarım sizlerle. İnşallah hepinizden tek tek hamilelik haberlerinizi alırım. Rabbim emek veren isteyen herkese nasip etsin.
evet canım hafif sıkışık olman gerekiyor bana sabah erken kalk idrarını yap sonra yapma demişlerdi ben öyle yapmıştımbize de söylemedi, evet korunmak mantıklı canım. çok teşekkür ederim..bir de histeroskopi öncesi sıkışıklık gerekiyor mu, hemşire hafif sıkışık ol dedi bana??
evet anestezi olacağı için sonradan su içme şansı yok ne yazık ki..bende sabah erken yaparım, çok yardımcı oldun sağol cycas..umarım mucizelerimize kavuşuruzevet canım hafif sıkışık olman gerekiyor bana sabah erken kalk idrarını yap sonra yapma demişlerdi ben öyle yapmıştım
rica ederim canım ne demekinşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağız..evet anestezi olacağı için sonradan su içme şansı yok ne yazık ki..bende sabah erken yaparım, çok yardımcı oldun sağol cycas..umarım mucizelerimize kavuşuruz
Aramadilarmi ?Kizlar bugun embriyolar icin aranacagim soylenmisti ama bu saatte oldu arayan yokk
11 nde benim var histom bende prognova içi yorum hemen hemen ayni gidiyoruz[QU="Princess35, post: 37676072, member: 197024"]çok teşekkür ederim. opu.yu rahat geçirmiştim. birkaç gün ağrım oldu sadece..şimdi cyclo progynova ve vitaminleri kullaıyorum. bahsettiğiniz iğne decapepty mi, bu iğneyi yazdı bana ama yanında gelirken getir demişti? bir de sormak istediğim birşey var..ayın 13.ünde rahim çizme işlemim olacak bu süreye kadar eşimle ilişkiye girmemde bir sakınca var mı, yumurta toplamadan yaklaşık 20 gün falan geçti, üstüne adet oldum tabi ve yeni bitti..ilişki yasağı yok değil mi arkadaşlar? cycas bu arada çok az kalmış 5 gün, çok heyecanlısndır şimdi sen
Ben kullaniyorum canim adet imin birinci günü basladim 3 gündür iciyorum beyazlardan basliyirsun kahveden değil
teşekkür ederim canım ...ilk defa mı kullanıyorsun sende..pek bir bilgim yok bu konuda adet düzenleyici sanırımBen kullaniyorum canim adet imin birinci günü basladim 3 gündür iciyorum beyazlardan basliyirsun kahveden değil
canım hadi bakalım iyi şanslarönce senin olacaksorunsuz geçer inşallah..bu cyclo progynova.nın beyaz hapları bitince kahverengilere devam ediyoruz değil mi, kaan bey herhangi bişey söylemedi bana ama?? bana baş ağrısı yapıyor hafif, bazen de bulantı[/QUOTE][QUOprincess35, post: 37676868, member: 197024"]11 nde benim var histom bende prognova içi yorum hemen hemen ayni gidiyoruz