Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlar günaydın iğnelere başladığımızda kaç günde bir kontrole çağırıyor dr yani izmir dışından gidenler nasıl yaptınız ?

[QUOTEgapo, post: 37665355, member: 622296"]Kızlar günaydın iğnelere başladığımızda kaç günde bir kontrole çağırıyor dr yani izmir dışından gidenler nasıl yaptınız ?[/QUOTE]
Canim ben igenelere basladijtan 7-8 gün sonra gittim birde 11. Gün olma si lazim 13. Gün toplandi zaten bende kusadasindan gelip gidiyorum

çok güzel yazmışsın okurken duygulandım walla ALLAH kacağına almayı nasib eder inşallahç darısı başımıza

Kızlar günaydın iğnelere başladığımızda kaç günde bir kontrole çağırıyor dr yani izmir dışından gidenler nasıl yaptınız ?
günaydın canım o konuda çok rahat olabilirsin iğnelere başlıyorsun 7 gün kullanıyorsun 8. gün kontrole gidiyorsun ilaçlara verdiğin tepkiye göre belki bir kez daha gidiyorsun sonra opu için gün veriyorlar. kaan bey o konuda rahat ben okuyorum diğer yerler 2 güne bir çağırıyormuş ben aşılamalarda da hep 2 güne gitmiştim

kızlar selam.D vitamini sonucum 25 çıktı.Bu durumda Kaan Bey bana takviye vericek sanırım değil mi?Yarın da amh sonucum çıkıyor.Asıl onu çok merak ediyorum .Pazartesi de Kaan Bey le görüşmem var.
benimde o civarlardaçımıştı iki hafta arayla iki ampul d vit içmiştim. inşallah amh değerin iyi çıkar canım içni ferah tut az kaldı sende başlıyorsun maratona..

benimde o civarlardaçımıştı iki hafta arayla iki ampul d vit içmiştim. inşallah amh değerin iyi çıkar canım içni ferah tut az kaldı sende başlıyorsun maratona..
ahh sorma canım pazartesi görüşmem var diye nasıl heyecanlıyım anlatamam.Sanki doktor değil popstar ya da bir aktörle buluşacak gibi hissediyorum.Meşhur Kaan Bey i görücem sonunda hahaaa...
Teşekkür ederim canım cevabın için bu arada

canım rahat ol çünkü kaan bey çok pozitif enerji veriyor insana çok doğru bir karar verdiğine emin olabilirsin

kızlar merhaba, ben de kaan bey'in hastalarından biriyim. öncelikle hepimizin hayallerinin gerçekleşip, mucizelerimize kavuşmayı diliyorum. ben şu an transferi bekliyorum. 13 kasım da rahim çizme işlemim olacak. rahim çizme işlemi yapılan arkadaşlarım varsa bilgi alabilir miyim, sonrası nasıl sıkıntılı mı? kanamanız oldu mu? histeroskopiden ne kadar sonra transfer yapılıyor yazabilirseniz çok sevinirim. benim 12 kardan bebeğim var hepinize sevgiler..

Ya dün durumunu sormak icin aradigimda embriyolog laf sokar gibi ben size cuma arayacagimi soylemistim ama madem aradiniz bilgi vereyim dedi. Ondan bugun o arasin diye bekliyorum. 4bucuga kadar bekliyim aramaZlarsa arayim ozaman.
yani onu dün aradığın için demiştir. ama bugün aramaları gerekiyordu arasan birşey diyeceklerini sanmıyorum ama iyi düşünmüşsün 4buçuka kadar bekle aramazlarsa ararsın. benide ilk döllenmeyi haber vermek için aramamışlardı kalbime inecekti acaba döllenme olmadı mı diye o gün akşam üzeri aradım labarotuvar çok yoğun denildi. sabah yine 11 e kadar aramadılar ben geri aradım. daha sonra embriyolog aradı beni bilgi verdi. yani ben 2 ve 3.gün haber aldım 1. gün aramadılar beni nasıl stres ettim seni iyi anlıyorum.

merhaba canım hoşgeldin. histeroskopiden sonra çok sıkıntı olmuyor hafif bir kanaman oluyor ağrı eşiğine bağlı olaraktaağrın olabilir gerçi uyanırken bir ağrı kesici yapıyorlar 2 gün unutmuyorsun onu
benimki 2 hafta sonra oldu transferim 2 ile 3 hafta sonrası olacağını tahmin ediyorum. bende sonuç bekliyorum son 5 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…