Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhaba canım, öncelikle sakin. Ne mutlu sana ki olumsuz transferden sonra yenisine başlama şansın var. Olayı pozitif yönünden ele alalım öncelikle:)
Ben de 2,5 ay önce olumsuz sonucu aldım aynen sende olduğu gibi 12 gün falan sürdü sanırım adetim.
Ertesi ay da 16. günde adet oldum. Bakalım bu ay neyse ki 16 günü aştık korktum ben de yine 16 günde adet olacağım diye.
Bu tarz adet düzensizlikleri çok normal o kadar çok hormon ilacı aldık ki.
Tabi Kaan Bey'in seni görmesi de iyi olacak en azından kafandaki soru işaretleri de kalkmış olur.

Nasılsın canım?

Yaz mevsiminin etkisi olabilir :) Ben iyiyim canım. İzinlerin kaldırılmış olmasından dolayı tedavi işim aksadı. Evden işe, işten eve devam... Onun haricinde bir gelişme yok. İstanbulda mısın?

cnm mrh sana özelden yazdım birşeyler okursun olurmu cnm öptüm seni bayy

Arkadaşlar iyi akşamlar 18 temmuzda transferim oldu 8.gun hastaneye gelmek Zorunda kaldım test yapildi 17 cikti sonuc.bugun 10. Gün 55.8 çıktı ama ben hala korkuyorum pazartesi bi daha iatedi kaan bey. Sizce nasil sonuc bi kabiz oldum surup vermişti ama yarari yok ne yapabilirim. Simdidwn tsk ederim

Herkese merhaba :) eskilerden kim kalmış diye girip bakmak istedim. Buraya girmeyeli aylar olmuş. Ben de önce Allah'ın izniyle sonra Kaan bey sayesinde oğlumu kucağıma aldım. Şimdi 6 aylık oldu :) seni eskilerden tanıyorum ben daha sonra katılmıştım aranıza. Çikolata kistim vardı. Sana da sorular sormuştum içtenlikle cevaplamıştın, yardımcı olmuştun. Şimdi gene birşeyler sormak istiyorum :) yanlış hatırlamıyorsam kistten ameliyat olmuştun. Doğumdan sonra tekrarladı mı? Kontrole falan gidiyormusun? Ben ameliyat olmadım. Hamile kalınca kistim kayboldu. Doğumda da baktı gözükmedi. Korkuyorum ya tekrar çıkarsa diye. O yüzden 6 ay da bir kontrole gitcem. Geçen hafta gittim yok dedi doktor. Bir daha ki kontrole Kaan bey e gitmeyi düşünüyorum. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum en azından başından önlem alırız. Allah nerde evlat isteyen varsa herkese nasip etsin..

Hayırlı olsun cnm. Sonucun gayet güzel önemli olan düzenli katlanarak artması. Endişelenme iyi düşün hep. Kabızlık bende de vardı. Duphalac kullanmıştım hemen etki etmedi. Sen kullanmaya devam et bol sıvı tüket kayısı ye. Fazla ıkınmamaya çalış. Kendini de fazla yorma artık inşallah sonucun katlanarak artar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…