Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kizlar merhaba. Ben sonraki tup bebek icin doktor arastirmaktayim, rezerve sorunum var. Gordum ki, Kaan bey bu konuda cok basarili. Istanbulda ikamet ediyorum, ama gerekirse Izmire de giderim. Acaba Kaan beyde tup bebek tedavisi nekadar? Bi de havuz yontemi uygulayan kisiler varsa, o nekadar?

günaydın canım ben onun 1 senedir hastasıyım 1 pozitif gördük ama 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum.. tekrar başladık ve havuz yöntemi uyguladık benimde rezerv sorunum var...tekrar toplamada tüp bebek ücretinin yarısını ödüyorsun. biz 2500 bin tl ödemiştik. %100 özel bir yer devlet desteği yok özel sigortanız varsa işlemler nasıl uygulanıyor bilmiyorum..şuan ücreti 5,500 tl diye biliyorum birde hemen başlamıyor kaan bey önce 1-2 ay kadar vitamin takviyesi yapıyor sonrasında folekül durumuna göre iğnerele başlıyorsun rabbim size de bize de hepimize şifa versin...bebişlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah...

Cok gecmis olsun... Zor bi durum, once umut ve sevinc, sonra... Ama en azindan oldu bi kere. Umut var demek. Allah yardimcimiz olsun.
Fiyatlar Istnabul gibi, anladim. Tek sorun konaklama Tesekkur ederim.

Cok gecmis olsun... Zor bi durum, once umut ve sevinc, sonra... Ama en azindan oldu bi kere. Umut var demek. Allah yardimcimiz olsun.
Fiyatlar Istnabul gibi, anladim. Tek sorun konaklama Tesekkur ederim.
aynen öyle oldu vardır bunda da bir hayır...rica ederim..konaklama hakkında bilgim yok canım. bende yakın bir il'den gelip gidiyorum günübirlik..

Kızlar mrb histeroskopi sonrası estrofem ve duphaston kullandım. Bu ilaçları kullandıktan kaç gün sonra adet oldunuz aynı durumda olan var mı yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar mrb histeroskopi sonrası estrofem ve duphaston kullandım. Bu ilaçları kullandıktan kaç gün sonra adet oldunuz aynı durumda olan var mı yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba ben ilaclar bitince ilkinde 4.gun, ikinci kullandigimda 3.gun adet olmustum, genelde 3-4 gunde geliyor sanirim

Kızlar günaydın,sizlere umut olsun pes etmeyin diye mücademi yazmak istedim,ben 2yıl önce basladım kaan beyle tafaviye,ilk baska yerde kontrole gittim senin çoçuğun zor olur tüp bebek dedler dünya basıma yıkıldı o kadar çok anne olmak istiyordum ki hemem izmirde doktor arastırdım kaan beyi buldum evet zor hastaydım rezerve azlığım vardı amh kötüydü eşimde de küçük sorun vardı
Asıla yaptık olmadı,1kere tüp bebek denedik zor iki tane yumurta topladık ikinci kalite ama sonuç olumsuz dünya basıma yıkıldı,kaan bey senin vücüdun dengesiz kendiliğinden bile kalırsın diyodu ama insnmak çok zor yumurta çok az tekrar basladık vitaminler felan iki ay gidemedim acil işlerim çıktı birazda kafamı dinledim sonra ben adet olmadım ama test bile yapmak istemedim çünkü her yaptığımda hayel kırıklığı kaan beye yazdım gel görelim dedi,rüyamda çift çizgi gördüm ,eşime dedim rüyamı ama sen genede sevinme sonra üzülme dedim,gittik kaan bey içimde de gariptenbir heycan kaan baktı evet ya dedi hamilesin 1buçuk aylık aglamaktan kal atışını zor duydum ve o daakka eve gelene kadar hepinize dua ettim ne olur pes etmeyin sadece kafanı rahatlatın yer gök duayla duruyo ...insallah biraz umut olmuşumdur

ne kadar güzel canım sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah....darısı bizlere çok sevindim rabbim inşallah hayırlısıyla bizlere de nasip eder

MaşAllah.. cok sevindim Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin canim bizlere umut oldun
Rabbim o günleri bizlere de göstersin sanada sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin hayirli ugurlu olsun :)

kizlar hepinize iyi akşamlar belki beni burda taniyaniniz vardır.ben ozlemgts)tlfonu degistirdigim için doğal olarak da hesapta değişti yani demek istediğim temmuzda ilk t upbebegim yaptım ama 20 yumurta toplandi geriye sadece 5orta kalite embiriyo oldu onlarda 3.günü gelemediler.doğal yoldan da bir kızım oldu çok şükür.kaan bey olsun eşimle biz olalım bu duruma çok şaşırdık benim gibi bu durumla karşı karşıya olan varmi?şuan 2ay eşimle vitamin takviyesi alacağız.tekrar eylul sonu inşallah başlayacağız.neyapmam gerekli bilmiyorum.tabiki doğal olarak çok üzüldük.

Cok geçmiş olsun canım yumurta sayin baya iyiymiş aslında ama kısmet bu işler tek yumurta çıkıp onla hamile kalanlarda okuyoruz.. benimde 15 yumurtadan sadece 3 ü gelişti son asmada 2 kaldı ve biri boş biri kalitesiz çıktı bizde şuan ilaç tedavisindeyiz eylül sonu ekim başı tekrar başlayacağız bana kaan bey arı sütünü tavsiye etti saf arı sütü sakin karıştırılmış bal polen filan alma onların içinde çok az miktarda arısütü var dedi. Arıdünyasi diye bir site var ordan getittirdik tavsiye ederim

arkadaşlar merhaba. daha öncede yazmıştım .18 temmuzda transferim oldu. çok şükür şu anda 5+5 günlük hamileyim. bunu buraya yazacağım aklıma bile gelmezdi inanın ağır bir mücadeleden geçtik ve o ya da onlar şuan içimdeler.ben inanamıyorum ve çok korkuyorum bişey olur diye.gece bile uyanıyorum acaba biey olmuş mudur uyudum diye.çok ilginç olağanüstü bir durum bu.Rabbim herkese nasip etsin.dualarım sizinle.ben bu yolculuğu kimi zaman günlük gibi kimi zaman hikaye gibi yazdım hep. bi blog kurmaya karar verdim herşey hazır sayılır.nasip olurda kalp atışı duyarsam bloğumu açacağım. hamile kalan arkadaşlar bu korkular nasıl geçecek yardım edin bana. mide bulantılarım başladı bir haftadır, üç saat bulantım olmasa bile korkuyorum bişey mi oldu diye

canim cok sagol sanada gecmis olsun.seninde baya yumurta cikmiş.kaan bey daha aciklayici birsey soylemedimi yani niye boyle olmus olabilir.ben özellikle sordum.arisutu kullanayimmi gerek yok dedi.bence var bende arisutu polen karisimi kullanacagim canim benim daha once dogal yoldan bir kizim var.embiriyolar niye bukadar kotu cikti acaba yumurtadanmi spermdenmi biz açıklanmayan gurubuna giriyoruz ama yumurta cok toplandi icin kaan bey bana pkolusun dedi yani pko dair hicmi hic belirtim yok bunuda kaan bey tahminen soyledi senin ilk tupbebeginmi.vitamin olarak neyazdi sana

Hayırlısı olsun Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Bence korkularınızı bir kenara bırakıp bu zamanın tadını çıkarın şu anki durumunuzu hayal eden o kadar çok insan var ki mesela ben Siz elinizden gelen her şeyin en iyisini yapmaya devam edin gerisi Allah'tan

hayirli olsun saglikla kucagina al inşallah canini hic sikma demekki zamani gelmis bebegin artik seninle keyfine bak.canim sizin sorun neydi birde kacinci tupbebegin

hayirli olsun saglikla kucagina al inşallah canini hic sikma demekki zamani gelmis bebegin artik seninle keyfine bak.canim sizin sorun neydi birde kacinci tupbebegin

çikolata kisti canım 3. denemeydi. daha önce transfer aşamasına gelmeden bitiyordu süreç
embiriyo gelisinimi olmuyordu transfer edilenlerin kaliteleri nasildi.sakin korkma bende kizimda senin duygularinin aynisini yasamistim.kalp atisini duyana kadar yuregim agzimda gezmistim.canim 9ayim hep endiseyle gecti sukurler olsunki suan5 yasinda darisi sana inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…