Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Bizim sorunumuzda rezerv azlığı amh değerin kaç canım kaliteli yumurta, kaliteli embriyo oldu da tutunmadi mi ?
canım benim de amh 0,7 idi orta kalitede yumurta trasfer tuttu fakat 8 haftalıktı kalbi durdu kürtaj oldum onlara takılma canım rabbim ol dedikten sonra...benimde rezerv azlığı var

canım benim de amh 0,7 idi orta kalitede yumurta trasfer tuttu fakat 8 haftalıktı kalbi durdu kürtaj oldum onlara takılma canım rabbim ol dedikten sonra...benimde rezerv azlığı var
Oyy ne zor Allahım sen yardım et isyan ettirme.. canım çok geçmiş olsun.. benimde amh 1.0 ama 3 tüp bebek deneme hiç kaliteli yumurta çıkmadı

Oyy ne zor Allahım sen yardım et isyan ettirme.. canım çok geçmiş olsun.. benimde amh 1.0 ama 3 tüp bebek deneme hiç kaliteli yumurta çıkmadı
benim 2.deneme ama bu defa 2 defa opu oldum onda da orta kalite 2 tane yumurtam oluştu...ona da şükür hiç oluşmayabilirdi mikroenjeksiyon yöntemi kullanıldı...saf arı sütü falan içtim

benim 2.deneme ama bu defa 2 defa opu oldum onda da orta kalite 2 tane yumurtam oluştu...ona da şükür hiç oluşmayabilirdi mikroenjeksiyon yöntemi kullanıldı...saf arı sütü falan içtim
Evet bak benim hiç oluşmuyor 3 ay ilaç tedavisi verdi Ari sütünü banada Kaan Bey tavsiye etti sipariş verdim bugün gelicek ins. Ari sütünü ne kadar süre kullandın canım ? Eylülde tekrar gitmem lazim İzmir'e ama 3 ay düzenli kullanıp gideyim diyorum bilmiyorum kararsizim biran önce tedaviye başlayıp sonuçsuz kalmaktansa düzenli kullanıp gideyim diyorum..

Ca
nım birsey sormak istiyorum arı sütünü nerden sipariş verdin adresi verebilirmisiniz

canım ben Aydın'da oturuyorum eşimin arkadaşı Muğlada bize geleceklerdi onlardan istedik saolsunlar gelirken aldılar ben 3 ay çok rahat kullandım...onlar 2 tüp getirdi büyüklerden 21 gün gidiyor sonra ara veriyorsun tekrar başlıyorsun bittikten sonrada biz 1 tüp daha aldık ama bunun yanında polen falan da yedim daha doğrusu yemeğe çalıştım kokusu ağır geldi...süt ile tükettim biraz sonra bıraktım içemedim..hayırlısı olsun..

Kaan Bey arı dünyasıni tavsiye etti hastalarım kullanıyor dedi. Sabah akşam 1 çay kaşığı içicem. Yaninda vitaminler vs. 3 ay kullanip gitsem daha iyi olur anladığım kadariyla

doğrudur canım ama biz muğla yöresinden bilindik bi yerden aldık içine sindiyse sıkıntı yok..
Tabi bilindik yerden almak daha iyi ama malesef.. 235 gr 400 t. Fiyatını görünce insan gerçek demekki diyor ama insanların bu zaafindan faydalanıp dolandıran da çok bizde denize düşen yılana sarılır hesabı çabalıyoruz..

ahh ahh canım yeterki rabbim bizlerede nasip eder o güzelim duyguyu hayırlısıyla inşallah seninle sorunumuz aynı ve çok fazla iğne ve ilaç parası veriyoruz olmadı embriyo havuzu oluşturmaya çalışıyoruz onların maliyetinin yanında nedir ki diyoruz yeterki faydası olsun 1 tane yumurtamız oluşsun döllensin de bebiş olarak kucağımıza alalım diyoruz inşallah canım inşallah faydasını görürsün...

Ne güzel anlattın canım aynen öyle.. O ilaç paralarının yanında ne ki..
Sonucu güzel olsun da razıyız para vermeye yeterki Rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin cümlemize.
Sen ne durumdasın canım ilaçla tedavi mi ?

Kızlar selam,Balparmağın arı sütü bal polen propolis karışımı var eczanelerden alabilirsiniz.Oda etkili öneririm.İncir kürünüde okuyun netden derim,ben uygulamıştım.Alsancak merkezde tam okulun karşısında orda bir aktarcı var,organik inciri ve organik bal ordan almıştık.Allah yardımcımız olsun,en hayırlı Zaman'da inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum.Sabırlı olun,pozitif düşünün.Dualarım sizlerle...

günaydın..canım benim 2.denemem kaan beyde ilk tuttu fakat 8 haftalıktı kalbi durdu kürtaj olmak durumunda kaldım.. aralık sonuydu. şubatta tekrar başladık 2 opu oldum ertelenen tedavim falan oldu vs derken 4 embriyom beni bekliyor orta kalite hayırlısı olsun yarın kontrolümüz var hayırlısı bakalım...kist gittiyse büyüktü geçen ay inşallah hayırlısıyla trasfer hazırlığına başlarız

Merhaba canım mesajini yeni gördüm maşAllah en zor aşamayı anlatmışsın hadi inşAllah güzel haberlerini bekliyoruz :)

Canim önerilerin için teşekkür ederim dualarin içinde çok saol.. Ah ahh inşAllah Allah hepimizin sabrını artırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…