Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

günaydın..canım benim 2.denemem kaan beyde ilk tuttu fakat 8 haftalıktı kalbi durdu kürtaj olmak durumunda kaldım.. aralık sonuydu. şubatta tekrar başladık 2 opu oldum ertelenen tedavim falan oldu vs derken 4 embriyom beni bekliyor orta kalite hayırlısı olsun yarın kontrolümüz var hayırlısı bakalım...kist gittiyse büyüktü geçen ay inşallah hayırlısıyla trasfer hazırlığına başlarız
Mutlu sona az kalmış canım Rabbim yüzünu guldursun

Herkese selam. Estrofem kullanıyordum kutuyu bitirince bırakmamı söyledi Kaan beyin hemşiresi. 3 gün oldu bırakalı. Adet günüm de geçti. Ilac gecikmeye sebep olur mu ya da ilacı bıraktıktan kaç gün sonra adet olunur?

Canım muğladan nerden aldınız?allahım buarada hepimizin yüzünü güldürsün insallah
canım eşimin arkadaşı köyceğizli maybalim neydi o getirmişti bize soğuk zincirde büyük tüplerde. hayıt balı da getirmişti ama ben fazla yiyemedim polenle karıştırıyordum dolaptan çıkarırken elimden kaydı kavonoz kırıldı atmak zorunda kaldım...

canım eşimin arkadaşı köyceğizli maybalim neydi o getirmişti bize soğuk zincirde büyük tüplerde. hayıt balı da getirmişti ama ben fazla yiyemedim polenle karıştırıyordum dolaptan çıkarırken elimden kaydı kavonoz kırıldı atmak zorunda kaldım...
Ay tüh kötü olmuş canımmm hayırlısı saol canım bilgi verdiğin için ,nazilli de oturuyorum olmadı gideriz eşimle bizde

merhabalar
pkos hastasıyım,gittiğim dr un tavsiyesi üzerine ben de tüp bebeği kaan bey ile düşünüyorum
39 yaşındayım
giden arkadaşlar bilgi verebilir mi bu iş aşağı yukarı ne kadara mal oluyor?ilaçlar,tahliller vs ile birlikte?

merhabalar
pkos hastasıyım,gittiğim dr un tavsiyesi üzerine ben de tüp bebeği kaan bey ile düşünüyorum
39 yaşındayım
giden arkadaşlar bilgi verebilir mi bu iş aşağı yukarı ne kadara mal oluyor?ilaçlar,tahliller vs ile birlikte?
Merhaba canım 5.000 t tüp bebek ücreti ilaçlar kişiye göre değişiyor 1.500-2.500 arası tahlilleri devlette de yaptırabilirsiniz çok maliyetli olmaz

Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var.Negatif sonuctan sonra adet duzensizligi yasayan var mi? Negatiften sonra ilaclari birakinca adet oldum bitti ama 1 aydir cok hafif kanama hep devam ediyor.Kaan beyle gorustum estrofem duphaston verdi bitince cagirdi. İlac falan kesmiyor nasil is anlamadim.Hic normale donmeyecek gibi. Adet olunca yeni transfer icin gidecektim zaten ama bu durumda transfer hazirligina baslar mi ve bu adet nasil normale doner? Sinirlerim altust oldu.Tecrubeli olanlar, fikri olanlar yardimci olur musunuz.

Kizlar malum bildiginiz gibi izinler iptal edildi benim transferimde allah nasip ederse agustosta olucak benim sorum transferde kaan bey rapor veriyormu yani rapor alaniniz varmi yillik izin alicaktim bu surecte ama malesef alamiyorum buyuzden bu konuda fikir verirseniz cok sevinirim bi izin yuzundende acikcasi ertelemek tedaviyi istemiyorum ama yogun calistigimiz icin calisamamda lutfen fikri olan varsa paylasabilirmi kaan bey transferde rapor verirmi

Kizlar malum bildiginiz gibi izinler iptal edildi benim transferimde allah nasip ederse agustosta olucak benim sorum transferde kaan bey rapor veriyormu yani rapor alaniniz varmi yillik izin alicaktim bu surecte ama malesef alamiyorum buyuzden bu konuda fikir verirseniz cok sevinirim bi izin yuzundende acikcasi ertelemek tedaviyi istemiyorum ama yogun calistigimiz icin calisamamda lutfen fikri olan varsa paylasabilirmi kaan bey transferde rapor verirmi

öncelikle hayırlı olsun. inşallah gönlünüzce olsun herşey. ben kamu çalışanı değilim özel sektörde çalışıyorum ama transferden sonra 10 gün rapor vermişti kaan bey bana.

öncelikle hayırlı olsun. inşallah gönlünüzce olsun herşey. ben kamu çalışanı değilim özel sektörde çalışıyorum ama transferden sonra 10 gün rapor vermişti kaan bey bana.
Cevap verdigin icin cok tesekkur ederim canim transfer tedavi stresi ayri bide bu stres ayri ortaya cikti ben kamudayim ama insallah bende alabilirim

Ayy canim nasil rahatlattin beni eee dogru valla izin versinler bizede daha 1ini yapamadik :KK70:

olur allahın izniyle hiç canını sıkıp stres yapma. bak bizlerde sen gibi bekliyorduk. zamanı gelince nasip etti verdi çok şükür rabbim emanetimizi. şimdi koşturuyoz peşinde. hiç spora felan gerek yok. doğal zayıflama yöntemi yürümeye başlayan bebe:))) allah sanada nasip etsin inşallah bir yaramaz:)

olur allahın izniyle hiç canını sıkıp stres yapma. bak bizlerde sen gibi bekliyorduk. zamanı gelince nasip etti verdi çok şükür rabbim emanetimizi. şimdi koşturuyoz peşinde. hiç spora felan gerek yok. doğal zayıflama yöntemi yürümeye başlayan bebe:))) allah sanada nasip etsin inşallah bir yaramaz:)
Allahim neguzel umut oldun bana rabbim bebegine saglikla uzun omurler versin insallah ogunleri gorsem daha ne isterimki allahim isteyene herkese nasip etsin

Allahim neguzel umut oldun bana rabbim bebegine saglikla uzun omurler versin insallah ogunleri gorsem daha ne isterimki allahim isteyene herkese nasip etsin

amin canım inşallah yüce rabbim dileyen isteyen bizler gibi özellikle emek veren kişilere nasip etsin kuzuları.ne zaman istersen yaz hiç sıkıntı yok. benim zamanımda bu topik bu kadar kalabalık değildi ve danışacağım çok kimse yoktu. herşeye acemi ve yabancıydım. çok zorlanıyordum. o nedenle rabbim sağlık verdiği sürece herkese yardımcı olmak isterim.

X