Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canim banada his yapilmadi 17 haziranda regli oldum kaan bey yurtdisindaydi bir kerelik ismail beye randevu verdiler regliden 3 gün sonra gittim ilaçlara başlandı 10 gün kullandim sonra konrol oldu 8 temmuzda da 2 tane kardan bebis transfer oldu pazartesi günü test günüm
Canimmmm oncelikle cevabin icin cok tesekkur ederim.masallah sen bu sureci bitirmissin insallah pozitiftir ve saglikla sihatle 2tane bebisini kucagina alirsin mutlaka haber verirsen sevinirim :) varmi peki bi belirti falan yada idrar testi yaptinmi

Canimmmm oncelikle cevabin icin cok tesekkur ederim.masallah sen bu sureci bitirmissin insallah pozitiftir ve saglikla sihatle 2tane bebisini kucagina alirsin mutlaka haber verirsen sevinirim :) varmi peki bi belirti falan yada idrar testi yaptinmi
Amin canım inşallah bu maceraya şubatta başladık transfer anca oldu idrar testi yapmıyorum çıkmaz en güzeli kan pazartesi günü nasipse merkeze Rabbim bu süreçte hepimizin yüzünü güldürsun :KK19:

İyi akşamlar benim sormak istediğim transfer adetin kaçıncı günü yapılıyor acaba?? Çarşamba histo yapılacak ardından transferi hemen yaptığı oluyor mu acaba Kaan beyin yoksa illa bir daha adet görmeyi beklemelimiyim ??

Canımm tebrik ederim,Allah analı babalı büyütsün inşallah,ay ay harika bir haberDarısı başıma hayırlısıyla...Nasıl mutlusunuzdur şimdi maşallah size:)
24 haftanın içindeyiz çok şükür Canım,herşey yolunda hayırlısıyla o büyük günü kızımıza kavuşmayı bekliyoruz bizde.
irenbenin sayfasında varsa bakayım:)
canım benim çok teşekkür ederim:) valla canım kucağına aldığında anlıyormuşsun gerçekten çok büyük bir mutluluk ötesi yok:)
oyy canım baya büyümüşsünüz siz de maaşallah kızın mı oluyor ay süper prenses geliyor demek sağlıkla gelsin inşallahhh:) güzel haberlerinizi yazın burdan ara sıra girip bakmaya çalışıyorum:)
Allah analı babalı buyutsun canım darısı bizlere inşallah :KK36:
amin canım inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
krc05 krc05 canım gözün aydın ne kadar güzel inşallah rabbim bizlere de göstersin o günleri...sağlıkla büyüt bebeğini oğluşunu ay kuzum ya...
canım benimm... çok sağol teşekkür ederim Allahım inşallah meleğini bir an evvel sağlıklı sıhhatle göndersin sana da... dualarımdasın her zaman:KK200:
krc05 krc05 canım hayırlısı olsun. Ne güzel sende kavuştun meleğine:anne: bu arada ben yanlış mı hatırlıyorum prenses gelecekti sanirim:emir_bebek:paşamı çıkıp geldi son anda:halay:
canım çok teşekkür ederim:) kavuştum Allahıma binlerce şükür oğluma:) bizim karışıktı canım erkek gibiydi sonra bi kız mı acaba şüphesi oldu ama doğunca gördük ki erkekmiş:) sen nasılsın ikiz meleklerinle hayatın nasıl gidiyor ,nşallah herşey güzeldir:))

Çok yakın bir arkadaşımın bugun hamile olduğunu fotolarından gordum.çok sevindim onun adına.sanırım ikizmiş.çok sevindim.fakat ben uzuleceğim diye sanırım benimle paylaşmadı.zaten çocuğu olanlar da benim çocuğum yok diye yanlarına bile almıyolar.ne bileyim ya...çekip gidesim var.
canım şu anki psikolojini tahmin ediyorum. arkadaşın sen üzülme diye söylememiş olabilir başka türlü düşünüp kendini üzme. lütfen kendini de bırakma. ben bebeğimizin olmadığı, adet gördüğüm her ay moral bozukluğu yaşamak yerine, meleğimize 1 ay daha yaklaştık diyordum:) hep zamanı var, bebeğim geleceği zamanı biliyor diyordum ve pozitif düşünüyordum. sen de pozitif olmaya çalış lütfen, meleğin geleceği zamanı biliyor emin ol, gelmiyorsa henüz vardır bir bildiği:)

Mrb hanımlar öncede sordum ama cevap veren olmadı :KK43: transfer adetin kaçıncı günü yapılıyor bilgi verebilirmisiniz acaba ??

Mrb hanımlar öncede sordum ama cevap veren olmadı :KK43: transfer adetin kaçıncı günü yapılıyor bilgi verebilirmisiniz acaba ??
canım bu TOPİĞE çok ugraniyor.sen bizim topikte sor hemen cevabını alırsın haziran ve temmuzda tupbebek yaptıranlar tipi güne sor canim

="melindam3535, post: 47308897, member: 424994"]Malesef canım negatif...[/QUOTE]canım hakkında demekki hayırlısı buymuş.inan çok üzüldüm.lütfen kendini çok uzme inşallah bebegin kendiliğinden gelir....

Canımmmm benim biz nedesek bos ama gercekten herseyin hayirlisi oluyor suan uzuluyorsun ama inan bana ilerde daha iyisi olacagı icin cok basıma geldi biliyorum yilmak yikilmak pes etmek yok peki dondurulmus embriyon varmi baska
Insallah canim malesef yok keşke olsaydı bukadar uzulmezdim bi umudum daha olurdu

Insallah canim malesef yok keşke olsaydı bukadar uzulmezdim bi umudum daha olurdu
Canim tek dondurulmus embriyom vardi okadar dua ettimki tutsun bidaha igneleri anesteziyi yasamayayim diye 5.gun 1.kalite drlar kesin dedi ve kimyasal oldu... ogunu asla unutamam birak uzulmeyi yikildim resmen ama noldu biliyomusun zaman cabuk gecti allah sabrini verdi ve cok sukur suan ignelerimin bitmesine 3 gunum kaldi eminim opuda hemen gecicek :) ne hissettigini cok iyi anliyorum ama inan bana gecicek gecicek ve hatta tedavin bitmis bile olcak sen guclu ol yeterki ustesinden gelemeyecegimiz sey yok

Canim tek dondurulmus embriyom vardi okadar dua ettimki tutsun bidaha igneleri anesteziyi yasamayayim diye 5.gun 1.kalite drlar kesin dedi ve kimyasal oldu... ogunu asla unutamam birak uzulmeyi yikildim resmen ama noldu biliyomusun zaman cabuk gecti allah sabrini verdi ve cok sukur suan ignelerimin bitmesine 3 gunum kaldi eminim opuda hemen gecicek :) ne hissettigini cok iyi anliyorum ama inan bana gecicek gecicek ve hatta tedavin bitmis bile olcak sen guclu ol yeterki ustesinden gelemeyecegimiz sey yok
İnşallah canım inşallah bu benim 7.deneme kaan hocada ilk defa ben artik yoruldum bundan sonra dinlenme zamanı uzun bir süre tedavi defteri kapandı benim için inşallah sizlerden güzel haberler bekliyorum sunu bilmeni isterim Çok doğru adrestesin kaan hocam çok iyi

İnşallah canım inşallah bu benim 7.deneme kaan hocada ilk defa ben artik yoruldum bundan sonra dinlenme zamanı uzun bir süre tedavi defteri kapandı benim için inşallah sizlerden güzel haberler bekliyorum sunu bilmeni isterim Çok doğru adrestesin kaan hocam çok iyi
Rabbim insallah hic tahmin etmedigin bir zamanda verir insallah bebegini umudunu yitirme elbet bizimde olcak bebegimiz sadce biraz zamana ihtiyacimiz var sanirim dualarim seninle

X