- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 39
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #18.961
Belli aralıklarla normal jinekolojik muayene gibi kontrol ederek rahim kalınlığına bakıyor.belli bi kalınlığa ulaşınca da transfer gününü belirliyor.en az 7 olması lazım ideali 9mm gibi falan..allah yardımcınız olsun şansınız bol olsun..inşallah güzel sonuçlar alırsınız.hayırlı haberler verirsinizÇok teşekkür ederim cevabınız için bir de rahim kalınlığına ne zaman ve nasıl bakıyor acaba ??
Benim opu oldu ve şimdi kist olduğu için beklemedeyim bana bu zamana kadar rahim kalınlığı ile ilgili bir şey demedi acaba ne zaman söyler rahim kalınlığını ??Belli aralıklarla normal jinekolojik muayene gibi kontrol ederek rahim kalınlığına bakıyor.belli bi kalınlığa ulaşınca da transfer gününü belirliyor.en az 7 olması lazım ideali 9mm gibi falan..allah yardımcınız olsun şansınız bol olsun..inşallah güzel sonuçlar alırsınız.hayırlı haberler verirsiniz
Kist in geçmesini bekleyip adetliyken rahim kalınlığına bakacaktır muhtemelen ona göre de kalınlığı transfer icin uygunlastirmaya yarayacak ilaç başlayacaktir ondan sonra ilaç kullanirken yine belli aralıklarla rahim kalinligina bakıp isteğidi kalınlığa geldiğinde transfer gününü belirleyeçektir muhtemeln..Benim opu oldu ve şimdi kist olduğu için beklemedeyim bana bu zamana kadar rahim kalınlığı ile ilgili bir şey demedi acaba ne zaman söyler rahim kalınlığını ??
slm kizlar size bir sorum olacak acaba kaan bey taze embriyo transferi yapıyor yoksa dodurlmuş yapıyor.....
cvp verdiğiniz için teşekkür ederim. özel değilse tedaviniz ne aşamada birde kaan beyden memnun musunuz?umarım başarılı olmuş sunuzdurmerhaba, genelde dondurulmuş embriyo transferi yapıyor.
Canımcım anca görüyorum kusura bakmaE eylulnazli arkadaşım nerdesin nasılsın kızın Nasıl?
Çok sevindim Can'ım çok şükür Bizde iyiyiz,22 haftamız bitmek üzere hayırlısıyla.Veee benimde bir kızım oluyor kısmetse:)Canımcım anca görüyorum kusura bakmaiyiyiz teyzesi kızım da iyi şükür, şimdilik bi sorun yok 26 haftalık olduk. Siz napıyorsunuz, nasıl gidiyor? bebitom02
Aaa çook sevindiiim Allah sevdiklerine kız çocuğu verirmiş çok şanslıyız :) demek 22 haftalık oldunuz maşallah size kocaman olmuşsunuz. Sağ salim, haftasında kucağımıza alalım inşallahÇok sevindim Can'ım çok şükür Bizde iyiyiz,22 haftamız bitmek üzere hayırlısıyla.Veee benimde bir kızım oluyor kısmetse:)
Amin Amin Canım inşallah...çok teşekkür ederim.Herkes öyle diyor:)Bizde kızımız olacağı için çok mutluyuz,eşim çok duygusal ve kıskanç:)Aaa çook sevindiiim Allah sevdiklerine kız çocuğu verirmiş çok şanslıyız :) demek 22 haftalık oldunuz maşallah size kocaman olmuşsunuz. Sağ salim, haftasında kucağımıza alalım inşallah
öncelikle herkeze günaydın :) izmirde güvenilir iyi bir tüp bebek merkezi araştırıyorum. bir kaç kişi smyrna tüp bebek merkezini ve kent hastanesini bide ege tüp bebek merkeziyle izmir ünüversitesi(medical parkı) önerdi ve ilk tüp bebek denemem olucak hayırlısıyla. sizce hangisine gideyim kafam iyice karuştı.ALLAHIM bütün herkese bebeklerimizin o güzel kokusunu koklamayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla sağlıkla.
500tl ödedik biz inş darısı bizim başımızaSlm arkadaslar .bende ilk denemede hamile kalip 3 Ay önce kizimi kucagima aldim sükürler olsun:)))) 3 embriom Daha var ins zamani gelince tekrar denemeyi düsünyrz.siz kalan embriolari dondurma sürelerini uzatmak icin yillik ücret olarak ne kadar Ödeme yaptiniz?
Cvp icin tsk ederim cnm .ne zmn Ödeme yaptiniz???? Allah sana da nasip etsin ins cnm500tl ödedik biz inş darısı bizim başımıza
Ben yurt disinda yasiyrm cnm Burda 4 kez yapilan basarisiz denemeden sonra türkiyeye gittim ve orda yapilan ilk denemede Kaan beyin tedavisiyle Cok sükür bi kizimiz oldu ..2 embrio Transfer edildi.kalan 3 tanede donduruldu....Allah sanada nasip etsin ..Bende Cok sikintisini cektim hic kolay olmadi hamile kalmam.ama sonunda Allah nasip etti Allah ins nasip ederse kizima bi kardes istiyoruz simdide tabi Daha erken su an:) Ama Cok beklemekte istemiyorum 1,5 2 sene sonra ins:) Allah isteyen herkese nasip etsin Ya evlat Cok güzel ve Anne olmak tarifsiz bi duygune güzel bir haber Allah bağışlasın uzun ömür nasip etsin kaçıncı denemede oldu ve kaç embriyo transfer edildi.