Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Çok teşekkür ederim cevabınız için bir de rahim kalınlığına ne zaman ve nasıl bakıyor acaba ??
Belli aralıklarla normal jinekolojik muayene gibi kontrol ederek rahim kalınlığına bakıyor.belli bi kalınlığa ulaşınca da transfer gününü belirliyor.en az 7 olması lazım ideali 9mm gibi falan..allah yardımcınız olsun şansınız bol olsun..inşallah güzel sonuçlar alırsınız.hayırlı haberler verirsiniz

Benim opu oldu ve şimdi kist olduğu için beklemedeyim bana bu zamana kadar rahim kalınlığı ile ilgili bir şey demedi acaba ne zaman söyler rahim kalınlığını ??

Benim opu oldu ve şimdi kist olduğu için beklemedeyim bana bu zamana kadar rahim kalınlığı ile ilgili bir şey demedi acaba ne zaman söyler rahim kalınlığını ??
Kist in geçmesini bekleyip adetliyken rahim kalınlığına bakacaktır muhtemelen ona göre de kalınlığı transfer icin uygunlastirmaya yarayacak ilaç başlayacaktir ondan sonra ilaç kullanirken yine belli aralıklarla rahim kalinligina bakıp isteğidi kalınlığa geldiğinde transfer gününü belirleyeçektir muhtemeln..

İnşallah kistim bu ay gider. Gelecek adımda ne olacağı ile ilgili pek bişey söylemiyor Kaan bey mesela histo yapılıyor çoğu kimseye bana yaparız yapmayız bişey demedi

Transferi negatif sonuclanan arkadaslar ilaclari birakinca ne zaman adet oldunuz? Ayrica yeni transfer icin yine ayni kalinlastirma sureci mi uygulanacak? Kaan bey herhangi bir arastirmada oneride bulundu mu ya da yontem degisikligi falan yapti mi sizlerde?Yardimci olursaniz sevinirim.

Çok sevindim Can'ım çok şükür Bizde iyiyiz,22 haftamız bitmek üzere hayırlısıyla.Veee benimde bir kızım oluyor kısmetse:)
Aaa çook sevindiiim Allah sevdiklerine kız çocuğu verirmiş çok şanslıyız :) demek 22 haftalık oldunuz maşallah size kocaman olmuşsunuz. Sağ salim, haftasında kucağımıza alalım inşallah

Aaa çook sevindiiim Allah sevdiklerine kız çocuğu verirmiş çok şanslıyız :) demek 22 haftalık oldunuz maşallah size kocaman olmuşsunuz. Sağ salim, haftasında kucağımıza alalım inşallah
Amin Amin Canım inşallah...çok teşekkür ederim.Herkes öyle diyor:)Bizde kızımız olacağı için çok mutluyuz,eşim çok duygusal ve kıskanç:)

Merhaba Pamuk24, herkese selam. Forumda yeniyim. 2. çocuk için biz de 1 senedir bekliyoruz. İlk çocuğum da tedaviyle oldu. Smyrna Art'ta 3 sene önce ilk denemede hamile kaldım. Çok şükür bebeğim şu an 2 yaşında. 1 senedir 2. çocuğu istiyoruz. Belki bu sefer kendiliğinden olur dedik ancak daha fazla beklemek de istemiyoruz. Bayram sonrasına randevu aldık. Doktorların ilgi ve alakası süper. Hepsi çok tecrübeli. Çok ilgilendiler tedavi sürecinde. Tavsiye ederim eğer hala araştırma halindeysen.

Slm arkadaslar .bende ilk denemede hamile kalip 3 Ay önce kizimi kucagima aldim sükürler olsun:)))) 3 embriom Daha var ins zamani gelince tekrar denemeyi düsünyrz.siz kalan embriolari dondurma sürelerini uzatmak icin yillik ücret olarak ne kadar Ödeme yaptiniz?

500tl ödedik biz inş darısı bizim başımıza

ne güzel bir haber Allah bağışlasın uzun ömür nasip etsin kaçıncı denemede oldu ve kaç embriyo transfer edildi.

ne güzel bir haber Allah bağışlasın uzun ömür nasip etsin kaçıncı denemede oldu ve kaç embriyo transfer edildi.
Ben yurt disinda yasiyrm cnm Burda 4 kez yapilan basarisiz denemeden sonra türkiyeye gittim ve orda yapilan ilk denemede Kaan beyin tedavisiyle Cok sükür bi kizimiz oldu ..2 embrio Transfer edildi.kalan 3 tanede donduruldu....Allah sanada nasip etsin ..Bende Cok sikintisini cektim hic kolay olmadi hamile kalmam.ama sonunda Allah nasip etti Allah ins nasip ederse kizima bi kardes istiyoruz simdide tabi Daha erken su an:) Ama Cok beklemekte istemiyorum 1,5 2 sene sonra ins:) Allah isteyen herkese nasip etsin Ya evlat Cok güzel ve Anne olmak tarifsiz bi duygu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…