Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

benimde demek istediğim eşimin değerleri iyiyken neden benden çok vitamin eßime veriliyor. kaan beyede soraım.benim merak ettigim.acaba eşimdemi problem var.
Canim benim esimede birsuru vitamin verdi ama bizim sperm hareketliliginde sorun var bence ikimizin kullanmasindaki amac embriyolarin kaliteli olmasi icin verdigini dusunuyorum cunku biz ilk tup bebek denememizde hicbirsey kullanmadik ve gebelil ilerleyemedi

kizlar daha onceden de sormuştum kimse cvp vermedi. yine soruyorum eşlerinizde vitamin takviyesi aliyor mu?

cnm merhaba tedvin hayırlı olsun. bizim tedavimizde hem eşim hem ben vitamin kullandım. eşim d vitamin, qenzim, evikap kullandı. çünkü eşinde sperm güçlü olması için kullanıyor vitaminleri, bizde yumurtalar. biz iki ay kullandık ama 1 ay ben grip olduğum için uzamıştı. faydasını görürsün. kaan bey ne dediyse bildiği vardır. benim eşimin sperm sayısı çok iyiydi sadece morfoloji % 5 di.

Efet herkess ovuyor die bende gittim ama iletisim problemii basli basina sıkıntılı ve benim guvenim sarsıldı Kaan beye rahim kalinlastirma sirasinda dogru karar veremediğini dusunuyprum simdi dondurulmuslarim var kendimi mecbur hissettigim icin gidicem

çook sağol canım güle güle büyüt bebeğini kaan hoca kaç e mbiriyo transfer etti histereskopi yapildi mi?özel değilse sorun neydi ve ikinciyi düşünüyor musunuz ?cvp yazdiğiz için teşekkür ederim. ..

çok teşekkür ederim. 2 embriyo transfer etti. histeroskopi yapıldı. benim sorunum daha evvel geçirmiş olduğum çikolata kisti ameliyatı sebebiyle sol yumurtalığımın işlevini tam yerine getirememesiydi. 6 yumurta oluştu 5 i toplandı 4 ü embriyo olarak dondurulmuştu. ikinciyi düşünüyorum bekleyen 2 embriyom daha var çünkü. nasip bakalım kan biraz büyüsünde. darısı sizlere inşallah.

arkadaşlar cvp yazdığınız için her birinize ayri ayri teşekkür ederim.bugün irenbeyi aradım.çünkü bayramin iki üçü gibi hasta olurum .o yüzden acikmi açık değilmi diye sordum bayram salıya denk geliyor onlarda ancâ cuma cumartesi açık olurlarmiş

Efet herkess ovuyor die bende gittim ama iletisim problemii basli basina sıkıntılı ve benim guvenim sarsıldı Kaan beye rahim kalinlastirma sirasinda dogru karar veremediğini dusunuyprum simdi dondurulmuslarim var kendimi mecbur hissettigim icin gidicem
evet canım iletişim hakkında doğru söyledin daha önce bu konuyla ilgili bende yazmıştım.bana göre hiç soru sorulmuyor ve çok çabuk parlıyor neyse bizim sohbete ihtiyacımız yok önemli olan işinin ehli olmasıdır.RABBİM emeklerimizi boşa vermesin inşallah.

evet canım iletişim hakkında doğru söyledin daha önce bu konuyla ilgili bende yazmıştım.bana göre hiç soru sorulmuyor ve çok çabuk parlıyor neyse bizim sohbete ihtiyacımız yok önemli olan işinin ehli olmasıdır.RABBİM emeklerimizi boşa vermesin inşallah.
aynı düşüncelere bende sahiptim bir zamanlar ama birgün öğrendim ki biz kaan beyin odasındayken yüzümüze bakmamasının sürekli bilgisayara bakmasının ve soruları geçiştirmesinin sebebi şu anda nasıl devam etmeliyim ne yaparsak daha iyi sonuç alırız diye kendini yiyip bitirmesindenmiş :) ve bigün nasılsın diye sordu bana ilk defa, tşk ederim siz nasılsınız dedim sen hamile kal iyi olacağım dedi. daha ne olsun :) hiç takılmayın bence işini iyi yapıyo sonuçta. benim için en önemlisi de kardan bebeklerin doğumuna vesile olduğununun bilincinde olması. birçok doktor ben yaptım ben başardım derken kaan bey vesile oldum diyor.çok şükür...

aynı düşüncelere bende sahiptim bir zamanlar ama birgün öğrendim ki biz kaan beyin odasındayken yüzümüze bakmamasının sürekli bilgisayara bakmasının ve soruları geçiştirmesinin sebebi şu anda nasıl devam etmeliyim ne yaparsak daha iyi sonuç alırız diye kendini yiyip bitirmesindenmiş :) ve bigün nasılsın diye sordu bana ilk defa, tşk ederim siz nasılsınız dedim sen hamile kal iyi olacağım dedi. daha ne olsun :) hiç takılmayın bence işini iyi yapıyo sonuçta. benim için en önemlisi de kardan bebeklerin doğumuna vesile olduğununun bilincinde olması. birçok doktor ben yaptım ben başardım derken kaan bey vesile oldum diyor.çok şükür...

Aynen öyle arkadaşlar. Bunu 9 yıl doktor doktor gezmiş ve ticari sömürülere maruz kalmış biri olarak gönül rahatlığıyla destekliyorum arkadaşımın yazdıklarını. Kaan Bey hep abim oldu benim. Allah bin kere razı olsun. Hayatımda tanıdığım en mütevazı insan.

Kesinlikle katılıyorum yazdıklarına.Kaan Bey e bir defasında ne olur gülerek uzun uzun konuşun benimle demiştim,oda gülerek sen bebeğini kucağına al sonra ben hep gülerim sana demişti.Veren Allah tabiki kendiside öyle der ben vesileyim der öylede.Hayatını işine adamış karşımıza çıkması bir lütuf olan birisi...

histeroskopi deneyimi olan arkadaşlar ben cuma günü histo oldum üç aydır geçici menopozdaydım. kaan bey bu ayın sonu yada temmuz 1-2 gibi gel rahim kalınlaştırma aşamasına geçelim dedi. ne olacak bundan sonra kaç gün sürüyo rahim kalınlaştırma? gelip gitme durumu çok oluyor mu kalınlaştırma aşamasında? transfer ne zaman olur bi de nasıl beslenmeliyim tavsiyeniz var mı.çok soru sordum :)

Arkadaslar hepinize gunaydin:halay:birkac yazida kaan beyin iletisimsizliginden rahatsizliginizi yazmissiniz ben olaya daha farkli bakiyorum sizede anlatmak istedim :) kaan beyin surekli bilgisayara bakmasi ve kisa konusmasi aksine benim hosuma gidiyor sebebi su zaten tup bebek merkezi ve tedavimiz cok zorlu bir surec muayene 3 konusmasi 5 toplam 8 dk isimi bitirip cikiyorum o nederse yapiyorum sanki bi evrak isim varmista halletmisim gibi hizlica bitiyor ve gidiyorum :KK70: dusunsenize moral vermek icin bile olsa uzun uzun bana sorunumu anlatsin yada nebileyim tedavimi anlatsin istemem strese girerim surekli o asamalari dusunup dururum boyle cok iyi gidiyorum en uzun 8 dk suruyor hooop isim bitmis :KK70:

olduk canım ben oldum. neydi soru yardımcı olmaya çalışayım?
sağol canım. çikolata kistinden dolayı 3 aydır geçici menopozdaydım cuma günü histeroskopi yapıldı kaan bey bu ay sonu gibi gel rahim kalınlaştırma aşamasına geçelim dedi kaç gün sürüyo kalınlaştırma transfer ne zaman oluyo ben bu süreçte nelere dikkat etmeliyim nasıl beslenmeliyim bilmiyorum çok heyecanlıyım yetmez gibi sigara kullanıyorum

sağol canım. çikolata kistinden dolayı 3 aydır geçici menopozdaydım cuma günü histeroskopi yapıldı kaan bey bu ay sonu gibi gel rahim kalınlaştırma aşamasına geçelim dedi kaç gün sürüyo kalınlaştırma transfer ne zaman oluyo ben bu süreçte nelere dikkat etmeliyim nasıl beslenmeliyim bilmiyorum çok heyecanlıyım yetmez gibi sigara kullanıyorum

kalınlaştırma işlemi için ilaç alıyorsun. estrofem di yanlış hatırlamıyorsam ilacın adı. böyle mavi minik bir hap yuvarlak bir kutu içinde. artı normal ilaçların varsa kullanmaya devam ediyorsun. zamanı tamamen vücuduna bağlı. minimum 7mm olması gerekli. onun altında kalırsa transfer erteleniyor. sanırım 2 defa felan gittim bu süreçte izmire. beslenmene sadece kalınlaştırma aşamasında değil, bu tedavinin tamamında dikkat etmen gerekiyor. soğan kürü rahim duvarını kalınlaştırıyor diye biliyorum. deneyen arkadaşlar var. ayrıca en önemlisi sigarayı bir an önce bırakman gerekiyor. ben bol bol protein aldım. karbonhidrattan uzak durdum. zaten aşırı kiloluydum mecbur uzak durmam gerekiyordu. yumurta bal süt yoğurt baklagiller tüketebilirsin. heyecanın çok normal. istenilen boyuta geldiği an tarnsferi yapıyor kaan bey zaten.

kalınlaştırma işlemi için ilaç alıyorsun. estrofem di yanlış hatırlamıyorsam ilacın adı. böyle mavi minik bir hap yuvarlak bir kutu içinde. artı normal ilaçların varsa kullanmaya devam ediyorsun. zamanı tamamen vücuduna bağlı. minimum 7mm olması gerekli. onun altında kalırsa transfer erteleniyor. sanırım 2 defa felan gittim bu süreçte izmire. beslenmene sadece kalınlaştırma aşamasında değil, bu tedavinin tamamında dikkat etmen gerekiyor. soğan kürü rahim duvarını kalınlaştırıyor diye biliyorum. deneyen arkadaşlar var. ayrıca en önemlisi sigarayı bir an önce bırakman gerekiyor. ben bol bol protein aldım. karbonhidrattan uzak durdum. zaten aşırı kiloluydum mecbur uzak durmam gerekiyordu. yumurta bal süt yoğurt baklagiller tüketebilirsin. heyecanın çok normal. istenilen boyuta geldiği an tarnsferi yapıyor kaan bey zaten.
Sağol canım cok şükür beslenmemize her zamn dikkat ediyoruz hayırlısı olsun bakalım inşallah problem çıkmaz

X