- 31 Ocak 2014
- 853
- 718
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #19.001
Canim transferin hayirli olsun rabbim pozitifi gormeyi sonrada saglikli sihatli uzun omurlu evlat nasip etsin.bize guzel haberler verirsin ve umut olursun insallah :)Selamyarın transferim var dualarınızı bekliyorum 7.denemem Rabbim bu sefer yüzümü guldursun inşallah
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim test tarihi 18 temmuzCanim transferin hayirli olsun rabbim pozitifi gormeyi sonrada saglikli sihatli uzun omurlu evlat nasip etsin.bize guzel haberler verirsin ve umut olursun insallah :)
Merhaba canım eğer çocuk varsa devletten yararlanilmiyor rapor hakkını kullanamazsiniz özel olarak tüp bebek yaptirabilirsinizSizin icin sevindim insallah hayrlisiyla ikinci bebeginizde olur saolun cevabiniz icin ege universitesindn randavu alicam pazartesi once devlet bunyesnde deneyim diyorum kusura bakmayin anca bugun girebldm siteye simdi gordum.
Amin canım inşallah 2 tane transfer edildi ben raporlu 3 hakkımı da kullandım ordan biliyorum sen hangi asamadasin canımmelindam}hayirli olsun transferin gerçekleşti herhalde inşallah bu sefer
bebisin işin veya bebislerin
sana sımsıkı tutunurlar.bende şuan reglimi
bkliyorum. canim sana kaç tane transfer edidi.canim ikinci çocuk devletten yaralanmayacagini nerden biliyorsun?
canim bugün kırmızılar gördüm iyice doğal yoldan umudum kesildi pazartesiye randevu aldım ignelere başlayacağız hayirlisiylaAmin canım inşallah 2 tane transfer edildi ben raporlu 3 hakkımı da kullandım ordan biliyorum sen hangi asamadasin canım
kaan beydemi tedavi oluyorsun?canim bugün kırmızılar gördüm iyice doğal yoldan umudum kesildi pazartesiye randevu aldım ignelere başlayacağız hayirlisiyla
Ayyy canim neguzel tedavin hayirlisi olsun cabuk zaman gecicek bi bakmissin bitmis bile :) benimde bugundu ama stresten olmadi pazartesiyemi randevu aldin insallah benim yarin gelir :)canim bugün kırmızılar gördüm iyice doğal yoldan umudum kesildi pazartesiye randevu aldım ignelere başlayacağız hayirlisiyla
reizpapayatyacim inşallah olamazsın eğer olursa nda birbirimizden haberimiz olsun belki irenbede karşılaşırız.bakarsın tedavi surecimiz beraber başlar beraber mutlu sona ederiz.
Hayırlı olsun canım Rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah kaan beyde tedavi gördüm Şubat ayında başladık temmuzda transfer olducanim bugün kırmızılar gördüm iyice doğal yoldan umudum kesildi pazartesiye randevu aldım ignelere başlayacağız hayirlisiyla
Hayırlı olsun canım Rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşallah kaan beyde tedavi gördüm Şubat ayında başladık temmuzda transfer oldu
Amin canım inşallah his ve genetik test yapılmadı bende rezerv azlığı esimde morfoloji sorunu var önce 3 ay kadar vitamin kullandık eşimle daha sonra 2 kere opu oldum ve arkasından transfer tedavi sırasında kist oldu küçük bi operasyon geçirdim her ay 250 lira muayene parası verdik bunların toplamı 10 bini buldu ilaçlar hariç sadece vitaminler 1056 lira tuttu 2000 de diğer ilaçlar arada bitenleri aldıklarımiz hariç Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallahYuksek bir betahcg gormen dileğimle...neden bu kadar uzun surdu? Histereskopi genetik test falan yapıldı mı? Toplam kaça mal oldu.yazarsan çok sevinirim
Çok teşekkür ederim canım 18 temmuzda inşallah buraya güzel haberi yazar sizlere umut olurummelindam}cok sagol Allah razi olsun seninle beraber şafak sayiyoruz.bu sürecte kendine beslenmene dikkat et.pozitif haberlerini bekliyoruz inşallah
Rabbim gönlüne göre versin,hayırlı haberlerini verirsin inşallah...Dualarım seninle...Çok teşekkür ederim canım 18 temmuzda inşallah buraya güzel haberi yazar sizlere umut olurum
Amin inşallah çok teşekkür ederim canımRabbim gönlüne göre versin,hayırlı haberlerini verirsin inşallah...Dualarım seninle...
canım benim selam.krc05 canım merhaba,doğumun ne Zaman günü belli oldumu merak ettim seni.