günaydınlar. değerlerin düzenli artınca ultrason için tarih vermişler hadi hayırlısı:) genelde gebeliğin 42. günü yani 6 haftası bitimine randevu tarihi veriyorlar. transfer tarihinden 17 gün öncesi son adet tarihin sayılıyor o şekilde de hesap edebilirsin. kalp atışı duyulabilir büyük ihtimal, duyulmazsa da endişe etme, Kaan Hoca keseyi kontrol ediyor ilk aşamada zaten. eğer çoğul gebelik değilse Kaan Hoca takip ediyor, söylüyor da zaten tek olduğu için benimlesin, çoğul olduğunda başka dr.a yönlendiriyorum diyor. muayene ücreti ayda 1 gittiğinde alınıyor evet, ara kontrol olursa eğer alınmıyor.
ağrılarını kafana takma, rahmin yavaş yavaş büyüyor gayet normal. Kaan Hoca'ya sor gene tabii, aynı şeyleri söyleyecektir, için rahat olsun... bende de hiç belirti olmadı, sadece bol bol uyudum. bulantın yoksa sevin bende de hiiç olmadı mis gibi geçirdim valla hamileliğimi bugüne kadar
senin de öyle olur umarım belirtilere hiç takılma:)
bu arada anne olanların Anneler Günü kutlu olsun, bu yolda uğraşan her arkadaşımın Allah dualarını kabul etsin, bir dahaki Anneler günü onların da bayramı olsun inşallah:) Allah herkese bu güzelliği bu mucizeyi yaşatsın, dualarım hepinizle... her zaman moralleri yüksek tutun arkadaşlar, hep olumlu olmaya çalışın, benim en büyük motivasyonum hep pozitif olmamdı, her gün bebeğimize 1 adım daha yaklaştık derdim... güzel haberlerinizi almaya devam edelim inşallah burdan