Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

İnşallah Allah isteyen herkese hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin güzel haberlerini bekliyorum

Ayy ne güzel.. bunlar öyle umut oluyor kii ben baya karamsarlaşmıştım doktora gidince kendime gelirim inşAllah biraz erken pes etmişim anlaşılan. Burdan herkesle sürekli iletişimde olalım insana destek moral oluyor bunları yaşamayan anlamıyor gerçekten.. Birşey daha sormak istiyorum bu rahim çizme ne oluyor neden oluyor ? Bülent Tıraş rahimde polip var ama gebeliğe engel olacak kadar büyük değil demişti ondan mı rahim çizme oluyor acaba

Aynen canım biz elimizden geleni yaptık gelisi Allaha kalmış.O ol derse olucak.bu gece dualarımız ortak.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin

Kaan Bey transfer öncesi rahime baktıktan sonra küçük bir çizik atıyor bu çizik embriyonun rahime tutunmasına yardımcı oluyormuş. Transfer öncesi yapılan bir işlem.

Canım benim Rabbim inşallah gönlünün muradını verecek. Bizde seni İrenbe'nin yeni dergilerinde başarı hikayenle okuycaz inşallah:)

Canım benim Rabbim inşallah gönlünün muradını verecek. Bizde seni İrenbe'nin yeni dergilerinde başarı hikayenle okuycaz inşallah:)

Canım benim çok teşekkür ederim, senin ve diğer arkadaşlarımın duası ile de inşallah evladıma kavuşacağım.

Allah herkese bu yolda yardımcı olsun.

Canim sana transfer oncesi nolvadex 20mg diye bir ilac verdi mi ilaci okudum da meme kanseri tedavisinde kullaniliyormus. Hormon ilaci sanirim ama.

Sen başladınmi transfer hazırlığına canim

Hayırlısı S smyr seninle birlikte bizde heyecanla bekliyoruz canım mutlu haberlerini bekliyoruz allahim onve senin sonra bekleyen hepimizin yüzünü guldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…