- 24 Nisan 2015
- 599
- 557
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #18.161
İnşallah Allah isteyen herkese hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin güzel haberlerini bekliyorumMerhaba canım, Ümit Hanım' da çok iyi bir doktor. Bir arkadaşımın yengesini İrenbe Kaan Bey' e yönlendirdim. 43 yaşındaydı ve smryna da 3 sanırım denemesinde negatif sonucu almıştı. Artık senin için tüp bebek de bitmiş demişler.
Ben illa ki İrenbe'ye gelsin görüşsün dedim. Kaan bey çok yoğun olduğu için Ümit Hanım'a gitmişler - ya da öyle tercih ettiler bilmiyorum-şu an 4 aylık bir kız bir oğlan ikizleri var:)
Benden sonra başladılar şu an bebekleri kucaklarında. Allah bize de nasip etsin :)
Rahim çizme operasyonundan sonra bir adet daha bekledik biz.
Sonra adetimin 3. günü kontrole gittiğimde rahim kalınlaştırıcı haplar, b12 ve dil altı folic asit hapı, bant ve fitil verdi. Onları kullanmaya başladım. Ve her gün nar suyu içiyorum. Bunu da deneyimli arkadaşlar paylaştı ama yine sordum dra :)
Öyle yani ben de daha bu aşamadayım canım transfer günüm henüz belli değil.
Şehir dışından geliyorsun Allah kolaylık versin.
Ayy ne güzel.. bunlar öyle umut oluyor kii ben baya karamsarlaşmıştım doktora gidince kendime gelirim inşAllah biraz erken pes etmişim anlaşılan. Burdan herkesle sürekli iletişimde olalım insana destek moral oluyor bunları yaşamayan anlamıyor gerçekten.. Birşey daha sormak istiyorum bu rahim çizme ne oluyor neden oluyor ? Bülent Tıraş rahimde polip var ama gebeliğe engel olacak kadar büyük değil demişti ondan mı rahim çizme oluyor acabaMerhaba canım, Ümit Hanım' da çok iyi bir doktor. Bir arkadaşımın yengesini İrenbe Kaan Bey' e yönlendirdim. 43 yaşındaydı ve smryna da 3 sanırım denemesinde negatif sonucu almıştı. Artık senin için tüp bebek de bitmiş demişler.
Ben illa ki İrenbe'ye gelsin görüşsün dedim. Kaan bey çok yoğun olduğu için Ümit Hanım'a gitmişler - ya da öyle tercih ettiler bilmiyorum-şu an 4 aylık bir kız bir oğlan ikizleri var:)
Benden sonra başladılar şu an bebekleri kucaklarında. Allah bize de nasip etsin :)
Rahim çizme operasyonundan sonra bir adet daha bekledik biz.
Sonra adetimin 3. günü kontrole gittiğimde rahim kalınlaştırıcı haplar, b12 ve dil altı folic asit hapı, bant ve fitil verdi. Onları kullanmaya başladım. Ve her gün nar suyu içiyorum. Bunu da deneyimli arkadaşlar paylaştı ama yine sordum dra :)
Öyle yani ben de daha bu aşamadayım canım transfer günüm henüz belli değil.
Şehir dışından geliyorsun Allah kolaylık versin.
Aynen canım biz elimizden geleni yaptık gelisi Allaha kalmış.O ol derse olucak.bu gece dualarımız ortak.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinHey maşallah amma çok ilaç varmış :)
Allah kolaylık versin canım. Belirti arama diyorlar ama bunu yapabilmek zordur kesin. Bazı arkadaşların hiç bir belirtisi olmadı ama hamile kaldılar, herkesin değişik işte. Bugün kandil bol bol dua edelim, Allah hayırlısını versin inşallah. Biz elimizden geleni yaptık , sonu Allah'a kalmış.
Kaan Bey transfer öncesi rahime baktıktan sonra küçük bir çizik atıyor bu çizik embriyonun rahime tutunmasına yardımcı oluyormuş. Transfer öncesi yapılan bir işlem.Ayy ne güzel.. bunlar öyle umut oluyor kii ben baya karamsarlaşmıştım doktora gidince kendime gelirim inşAllah biraz erken pes etmişim anlaşılan. Burdan herkesle sürekli iletişimde olalım insana destek moral oluyor bunları yaşamayan anlamıyor gerçekten.. Birşey daha sormak istiyorum bu rahim çizme ne oluyor neden oluyor ? Bülent Tıraş rahimde polip var ama gebeliğe engel olacak kadar büyük değil demişti ondan mı rahim çizme oluyor acaba
Evet canım İzmir'deyim, merkeze ulaşmam çok rahat şükür ama benim tedavim 2 yıl sürdü maalesef. Bu nedenle bir yıl önce işimden ayrıldım. Kaan Bey'in sanırım en uzun süreli hastalarındanım. Benden sonra sanırım jübile yapacak:) Son kontrolümde *lütfen doğur artık *diyordu :)
Maalesef eşimde de sorun olunca 8 opu sonrası embriyo havuzu oluşturabildik ve şu anda transfer hazırlığımdayım. Şükür.
Son düzlükteyim anlayacağın. 2 yıl sonunda gelebildim bu aşamaya.
Bakalım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, hepimizin.
Canım benim Rabbim inşallah gönlünün muradını verecek. Bizde seni İrenbe'nin yeni dergilerinde başarı hikayenle okuycaz inşallah:)
Canim sana transfer oncesi nolvadex 20mg diye bir ilac verdi mi ilaci okudum da meme kanseri tedavisinde kullaniliyormus. Hormon ilaci sanirim ama.Bilmiyorum canım ya biraz kasıklarımda ağrı var sanki,birazda belim ağrıyo ama göğüslerimde hiç dokgunluk falan yok.sürekli kendimi dinliyorum bişey var mı diye.bide aynaya bakıyorum kirpiklerim top top mu diye:) öle olurmuş hamilelerde.kafayı yedim anlıcan.hafif şeyler yemeye çalışıyorum ama dün biraz acı ve kuru bişeyler yedim bugün wc ye çıkamadım.kabız olmaktan çok korkuyorum.ilaçlara gelince birsürü var.aç karnına bi tane tiroid hapı,2 östrofem.kahvaltıdan sonra b12 dilaltı.10 da vaginal progestoron.3 de vagifem ve göbekten clexan.akşam yemeğinden önce 2 östrafem.yemekten sınra minamix ve prednol.akşam 10 da da 2 progesteronla günü kapatıyorum.artı 4 günde bir östrojen bantı ve 3 günde birde kalçadan proluton.işte böyle:))
Canim sana transfer oncesi nolvadex 20mg diye bir ilac verdi mi ilaci okudum da meme kanseri tedavisinde kullaniliyormus. Hormon ilaci sanirim ama.
Anladım canım. Teşekkür ederim. Aslında hiç araştırmamak gerek.canım bende femara diye aynı içerikli ilaç kullanmıştım. oda aynı kanser tedavisi için kullanılan bir ilaç. etkili bu tedavide.
Yok canım öle bi ilaç kullanmadım ben...Canim sana transfer oncesi nolvadex 20mg diye bir ilac verdi mi ilaci okudum da meme kanseri tedavisinde kullaniliyormus. Hormon ilaci sanirim ama.
Anladım canım herkese farklı bir ilaç veriyor demek ki. Acaba kullanan arkadaşlar var mı?Yok canım öle bi ilaç kullanmadım ben...
Sen başladınmi transfer hazırlığına canimEvet canım İzmir'deyim, merkeze ulaşmam çok rahat şükür ama benim tedavim 2 yıl sürdü maalesef. Bu nedenle bir yıl önce işimden ayrıldım. Kaan Bey'in sanırım en uzun süreli hastalarındanım. Benden sonra sanırım jübile yapacak:) Son kontrolümde *lütfen doğur artık *diyordu :)
Maalesef eşimde de sorun olunca 8 opu sonrası embriyo havuzu oluşturabildik ve şu anda transfer hazırlığımdayım. Şükür.
Son düzlükteyim anlayacağın. 2 yıl sonunda gelebildim bu aşamaya.
Bakalım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, hepimizin.
Evet canım, sen naptın başladın mı?Sen başladınmi transfer hazırlığına canim
Kızlar kanımı verdim sonucumu bekliyorum.2 saat nasıl gecer.çok heyecanlıyım.dualarınızı bekliyorum.[/QUOTE
Çok heyecanlı o anım geldi aklıma...hadi hayırlısı olsun canım,Güzel haberlerini bekliyoruz...
Canım benim güzel haberlerini bekliyorum Dualarım seninle sende Allahın isimlerini tekrar et beklerken en azından ya Allah çek :)İnşallah güzel hbrler alır güzel hbrler veririm
Canım hadi güzel haberi ver bizlere. Allahın izniyle, sabah saba da dua ettim, Allah yüzümüze gülsün inşallah.İnşallah güzel hbrler alır güzel hbrler veririm
Kızlarrrr ben hamileyimmmm..çok mutluyum..rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın inşallah..98 çıktı sonucum.kaan bey çok iyi dedi.cuma tekrar kan vercem.Canım hadi güzel haberi ver bizlere. Allahın izniyle, sabah saba da dua ettim, Allah yüzümüze gülsün inşallah.