Çok teşekkürler canım, dualara çok ihtiyacım var bu mübarek günde iyi oldu :)
Eşimde hem sayı hem morfolojide sorun var. O da yazık keçiboynuzu kürü yaptı, aylarca bir sürü ilaç kullandı. Kaan Bey ona da vitamin vermişti . Ben geçen sene ikimizin vitaminlerine ayda 800 lira verdiğimizi hatırlıyorum
Yazık keçiboynuzundan böbreğinde taş bile çıktı.( Keçiboynuzunda fazla bulunan kalsiyum sanırım bir süre sonra böbreklerde taş yapabiliyormuş ) Tabi en çok ceremesini biz kadınlar çekiyoruz tüp bebekte, ama bana hep destek oldu sağ olsun.
Canım morfoloji o kadar önemli değil. Doktorlar yolda 3 çocuğu olan adamları çevirip test yapsan yarısından çoğunun morfolojisi düşük çıkar diyorlar. Hele ki tüp bebekte sayı da yeterliyse sorun olmaz. Ama belki Kaan Bey eşine de vitamin desteği verebilir. Verirse de güzel olur, sperm kalitesi güçlenir ve embriyo şansı yükselir.
Bu ara Kaan Bey'in vermiş olduğu vitaminlerle biz geçen sene hiç hasta olmadık, herkes hastalıktan dökülürken bizim burnumuz bile akmadı:)
Ben 4 saat falan evde temizlik yapıp bir de 1,5 saat yürüyüş yapabiliyordum :)) Değişik bir enerji veriyor vitaminler. Hatta spor yaptığında daha da emilimi fazla oluyormuş. yani her hâlükârda yararlı ah bir de pahalı olmasalar :)