Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlarrrr ben hamileyimmmm..çok mutluyum..rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın inşallah..98 çıktı sonucum.kaan bey çok iyi dedi.cuma tekrar kan vercem.
Çok sevindimmmmmm canım benim ya Allahım kucağınada almayı nasip etsin o günde tebrik edelim seni aynı sevinçle darısı bize inş dua et bizim için :)

Kızlarrrr ben hamileyimmmm..çok mutluyum..rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın inşallah..98 çıktı sonucum.kaan bey çok iyi dedi.cuma tekrar kan vercem.
şükür dualarımız kabul gördü.
Canım benim için de dua eder misin artık hamilesin hamilelerin duası kabul olurmuş:) İnşallah ben de buradan sizlere böyle güzel haber verebilirim. Hepimiz inşallah.
Allahın izniyle .

Amin canım inşallah hepimiz kucağımızaa alalım bebişlerimizi..kalp atışlarını duyana kadar rahatlıyamıycam ama.inşallah onuda görürüm
aminn inşallah canım sakin panik yok stress yok...o da olur.. senin 5.gün embriyosuydu değil mi? bir de pıhtılaşma faktör kaç çıkmıştı sizde?kan sulandırıcı hangi iğneyi kullanıyorsunuz

pıhtılaşma olup olmadığına nasıl bakılıyor arkadaşlar herkese bakıyorlar mı benim ilk denemem perşembe yada cuma histeroskobi yapılacak

pıhtılaşma olup olmadığına nasıl bakılıyor arkadaşlar herkese bakıyorlar mı benim ilk denemem perşembe yada cuma histeroskobi yapılacak
Tahminim, transfer öncesi istediği kan testleri var ya orada çıkıyor.
Eğer öyle değilse de beni de bilgilendirir misiniz arkadaşlar :)

Tahminim, transfer öncesi istediği kan testleri var ya orada çıkıyor.
Eğer öyle değilse de beni de bilgilendirir misiniz arkadaşlar :)
Kızlar bende pıhtılaşma v.s çıkmadı ama kan sulandırıcı iğneyi Kaan Bey verdi ve halen kullanmaktayım.Tedavinin bir parçası sanırım yada kişinin durumuna göre Kaan Bey öngörüyor.

bebitom02 bebitom02 canımcım nasılsın ? Biz 14+3 olduk teyzesi senin bebiş nasıl siz ne kadarlık oldunuz?
Canım merhaba iyiyiz çok şükür herşey yolunda,bizde tam 11 haftalık olduk bugün teyzesi...Cumartesi kontrolümüz var 2li tarama testimiz yapılacak hayırlısıyla dua et bizim için...cinsiyet bellimi:)

Allah tamamına erdirsin,sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşallah.Heyecan stres devam:)

Canım merhaba iyiyiz çok şükür herşey yolunda,bizde tam 11 haftalık olduk bugün teyzesi...Cumartesi kontrolümüz var 2li tarama testimiz yapılacak hayırlısıyla dua et bizim için...cinsiyet bellimi:)
Ooo kocaman olmuşsunuz siz :) ah canım benim Allah sabır versin 2 li test sonucunu bekleyene kadar :)) ama hiç merak etme ben o kadar çok korktum ki anlatamam öldüm öldüm dirildim çok şükür iyi çıktı sonuç sakın sen de benim kadar üzme kendini gerçekten çıkma ihtimali çok düşük bana söylüyorlardı da inanmıyordum sen de sakın stres yapma gör bak çıkmıcak bişey. Dualarım seninle

Ooo kocaman olmuşsunuz siz :) ah canım benim Allah sabır versin 2 li test sonucunu bekleyene kadar :)) ama hiç merak etme ben o kadar çok korktum ki anlatamam öldüm öldüm dirildim çok şükür iyi çıktı sonuç sakın sen de benim kadar üzme kendini gerçekten çıkma ihtimali çok düşük bana söylüyorlardı da inanmıyordum sen de sakın stres yapma gör bak çıkmıcak bişey. Dualarım seninle
Evet büyüyoruz hayırlısıyla:)İnşallah Can'ım Amin çok teşekkür ederim,şeninde gözünaydın.Kaan Bey bana en panik ve stresli hastası olduğumu söylüyordu,okuma ve araştırma derdi:)ama sen bendende ilerisin heyecanda:)o yüzden seni çok iyi anlıyorum:)

şükür dualarımız kabul gördü.
Canım benim için de dua eder misin artık hamilesin hamilelerin duası kabul olurmuş:) İnşallah ben de buradan sizlere böyle güzel haber verebilirim. Hepimiz inşallah.
Allahın izniyle .
Amin canım inşsllah Rabbim sanada burdan güzel hbrler vermeyi nasip etsin.dualarım seninle

X