- 21 Haziran 2014
- 1.151
- 2.124
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #18.141
merhaba. bu değerlerle yumurta rezervin az ise ben o zaman halime şükretmeliyim çocuklarıma kavuşabildiğim için. benim amh:0.13 fsh:21 idi ve 1 sene sabırla uğraştıktan sonra 3 tane 2. kalite embriyo elde edebildik. ve onun neticesinde şimdi 3 aylık bir kızım bir oğlum var.Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle inşAllah hepiniz güzel haberler alır bebişlerinizi kucağınıza alırsınız Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın..
Ben 23 yaşındayım amh değerim 1.0 fsh: 9.69 Lh: 0.948 e2: 64.75 yumurta rezervim düşük 2 kez tüp bebek denedik ama malesef kaliteli yumurta elde edilemedi.. Birincisini Gaziantep Novafertilde ikincisini istanbul Maslak Acıbadem de yaptırdım şimdi tekrar denemek istiyorum ama memorial mi Kaan bozkurt mu kararsizim.. benim gibi rezerv sorunu olan var mi yardımcı olur musunuz.. Teşekkürler..
MaşAllah Allah bağışlasın bebişlerinizimerhaba. bu değerlerle yumurta rezervin az ise ben o zaman halime şükretmeliyim çocuklarıma kavuşabildiğim için. benim amh:0.13 fsh:21 idi ve 1 sene sabırla uğraştıktan sonra 3 tane 2. kalite embriyo elde edebildik. ve onun neticesinde şimdi 3 aylık bir kızım bir oğlum var.burdaki yumurta rezervi az olan çoğu hastadan çok çok daha iyi değerleriniz. tabi usg.de gözüken folikül sayısı da önemli. ben kaan beyin hastasıyım. aslında hastasıydım. benimle çok uğraştı ve mutlu sona ulaştırdı. bence kaan beyle deneyebilirsin. bu aralar bizim gibi çok hastası oldu çevre illlerden gelen. onun bu alandaki başarı tartışılmaz. inşallah hakkında hayırlısı olur.
Amin canım inşallah...Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin hepimize..Hayırlı haberlerini verirsin inşallah.Rahat ol,stres yapma canım.Kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz,Allah'ım dualarımızı kabul etsin bizleri evlat sahibi yapıp kucağımıza almayı kısmet etsin.
canım var mı bir belirti nasıl gidiyor, neler yapıyorsun neler yiyip içiyorsun hangi ilaçlar var :)Amin canım inşallah...Rabbim hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin hepimize..
Merhaba,Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle inşAllah hepiniz güzel haberler alır bebişlerinizi kucağınıza alırsınız Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın..
Ben 23 yaşındayım amh değerim 1.0 fsh: 9.69 Lh: 0.948 e2: 64.75 yumurta rezervim düşük 2 kez tüp bebek denedik ama malesef kaliteli yumurta elde edilemedi.. Birincisini Gaziantep Novafertilde ikincisini istanbul Maslak Acıbadem de yaptırdım şimdi tekrar denemek istiyorum ama memorial mi Kaan bozkurt mu kararsizim.. benim gibi rezerv sorunu olan var mi yardımcı olur musunuz.. Teşekkürler..
Merhaba canım evet gittiğim doktorlar yaşımdan dolayı şansımın yüksek olduğunu söyledi ama bir sonuç elde edemedik biosteron dhea kullandım 3 ay sayıyı bir tane artırdı ama kalite değişmedi. Başka vitamin kullanmadım 1 ay arı sütü bal polen kullandım. 2 denememde de doktorların benimle yeterince ilgilenmediğini düşünüyorum . Kaan Beyden randevu aldım inşAllah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız..Merhaba,
23 yaşındasın oldukça gençsin, bence başarı şansın bu yüzden bile çok yüksek.
Ben 34 yaşında evlendim benim de amh düşük. Bazen düşünüyorum da 23-25 yaşında evlenseydim de böyle olur muydu diye ama oluyormuş. Kaderde varsa yaşa bakmıyormuş.
Kaan Bozkurt zoru sever gerçi şu anda yoğunluktan dolayı artık sevmediğini söylese de:)
İşini çok iyi yapan bir doktor.
Tüp bebek öncesi en az 2 -3 ay kullanmak üzere bir çok vitamin veriyor buna göre de yumurta kalitesi yükseliyor.
Daha önce tüp bebek denemelerinde vitamin kullanmış mıydın?
bende acaba üniversiteyi bitirip evlensem halim ne olurdu diye düşüyordum..Merhaba,
23 yaşındasın oldukça gençsin, bence başarı şansın bu yüzden bile çok yüksek.
Ben 34 yaşında evlendim benim de amh düşük. Bazen düşünüyorum da 23-25 yaşında evlenseydim de böyle olur muydu diye ama oluyormuş. Kaderde varsa yaşa bakmıyormuş.
Kaan Bozkurt zoru sever gerçi şu anda yoğunluktan dolayı artık sevmediğini söylese de:)
İşini çok iyi yapan bir doktor.
Tüp bebek öncesi en az 2 -3 ay kullanmak üzere bir çok vitamin veriyor buna göre de yumurta kalitesi yükseliyor.
Daha önce tüp bebek denemelerinde vitamin kullanmış mıydın?
Evet canım Kaan Bey'e demiştim- keşke daha önce evlenebilseydim- diye. O da -belki amh.ın 5 ya da 6 yıldır böyleydi bilemeyiz- demişti.bende acaba üniversiteyi bitirip evlensem halim ne olurdu diye düşüyordum..Üstelik ilk denememi 21 yaşında yaptım arkadaşım yani yaşa bakmıyor kaderde varsa imtihan..
evet çok doğru Kaan Bey'inde rezerv sorunu olan hastalarında olumlu sonuç alanlar çok inşAllah bende güzel sonuçlar alırım isteyen herkeste.. Evet Gaziantep'ten gelicem inşAllah amin canım Allah razı olsun.. soğan kürünü yaptım adetimin son günlerinde de incir kürüne başliycam inşAllah. Sevdim bu doktoru gidince 'Hocam zoru seviyormuşsunuz bende çıktım geldim diycem 'evet sonradan bir doktor dheanın yeterli olmadığını söyledi. Ah ah valla öbür dünyada yatacak yerleri yok bazı doktorların.. kilom 59 canm doktorlar kiloluysanız kilo verin sigara içiyorsanız bırkın diyor ama ikiside yok. kısmet işte bakalım hayırlısı. senin var mı bebik tedavide misin İzmir'de mi yaşıyorsun canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ulaşım sorunun yokmuş şükür şanslısız İzmirdekilerNe güzel son aşamaya gelmişsin 8 opu maşAllah Allah sabrını artırsın canım.. Bütün çabalar anne olabilmek için.. Bu zorlukların öbür dünyada mutlaka bir karşılığı var Allah yardımcın olsun inşAllah olumlu sonuçlar alır sağlıkla bebiş(LER)ini kucağına alırsın :)
Benimkide uzun bir yolculuk olacak hadi BİSMİLLAH.. Bu arada eşinde problem ne ? benim eşimde de sayı iyi ama morfoloji bozukluğu var demişti doktor ama tüp bebekte sıkıntı çıkmaz normal yolla zor demişti
Ay bende keçiboynuzu kürünü düşünüyordumÇok teşekkürler canım, dualara çok ihtiyacım var bu mübarek günde iyi oldu :)
Eşimde hem sayı hem morfolojide sorun var. O da yazık keçiboynuzu kürü yaptı, aylarca bir sürü ilaç kullandı. Kaan Bey ona da vitamin vermişti . Ben geçen sene ikimizin vitaminlerine ayda 800 lira verdiğimizi hatırlıyorum
Yazık keçiboynuzundan böbreğinde taş bile çıktı.( Keçiboynuzunda fazla bulunan kalsiyum sanırım bir süre sonra böbreklerde taş yapabiliyormuş ) Tabi en çok ceremesini biz kadınlar çekiyoruz tüp bebekte, ama bana hep destek oldu sağ olsun.
Canım morfoloji o kadar önemli değil. Doktorlar yolda 3 çocuğu olan adamları çevirip test yapsan yarısından çoğunun morfolojisi düşük çıkar diyorlar. Hele ki tüp bebekte sayı da yeterliyse sorun olmaz. Ama belki Kaan Bey eşine de vitamin desteği verebilir. Verirse de güzel olur, sperm kalitesi güçlenir ve embriyo şansı yükselir.
Bu ara Kaan Bey'in vermiş olduğu vitaminlerle biz geçen sene hiç hasta olmadık, herkes hastalıktan dökülürken bizim burnumuz bile akmadı:)
Ben 4 saat falan evde temizlik yapıp bir de 1,5 saat yürüyüş yapabiliyordum :)) Değişik bir enerji veriyor vitaminler. Hatta spor yaptığında daha da emilimi fazla oluyormuş. yani her hâlükârda yararlı ah bir de pahalı olmasalar :)
Bilmiyorum canım ya biraz kasıklarımda ağrı var sanki,birazda belim ağrıyo ama göğüslerimde hiç dokgunluk falan yok.sürekli kendimi dinliyorum bişey var mı diye.bide aynaya bakıyorum kirpiklerim top top mu diye:) öle olurmuş hamilelerde.kafayı yedim anlıcan.hafif şeyler yemeye çalışıyorum ama dün biraz acı ve kuru bişeyler yedim bugün wc ye çıkamadım.kabız olmaktan çok korkuyorum.ilaçlara gelince birsürü var.aç karnına bi tane tiroid hapı,2 östrofem.kahvaltıdan sonra b12 dilaltı.10 da vaginal progestoron.3 de vagifem ve göbekten clexan.akşam yemeğinden önce 2 östrafem.yemekten sınra minamix ve prednol.akşam 10 da da 2 progesteronla günü kapatıyorum.artı 4 günde bir östrojen bantı ve 3 günde birde kalçadan proluton.işte böyle:))canım var mı bir belirti nasıl gidiyor, neler yapıyorsun neler yiyip içiyorsun hangi ilaçlar var :)
merhaba bende şuan emriyo biriktirme sonrası transfer aşamasındayım haftaya rahim çizme olacak mayısta da transfer sanırım ama ben ümit hanımın hastasıyım şuan sadece folik asit kullanıyorum ama sizin yaptığınız ayrıca birşey var mı bende şehir dışından gelip gidiyorum ve bi sonraki aşamalar hakkında çok bilgim yok hakkımızda hayırlısı olur inş Allah isteyen bekleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinEvet canım İzmir'deyim, merkeze ulaşmam çok rahat şükür ama benim tedavim 2 yıl sürdü maalesef. Bu nedenle bir yıl önce işimden ayrıldım. Kaan Bey'in sanırım en uzun süreli hastalarındanım. Benden sonra sanırım jübile yapacak:) Son kontrolümde *lütfen doğur artık *diyordu :)
Maalesef eşimde de sorun olunca 8 opu sonrası embriyo havuzu oluşturabildik ve şu anda transfer hazırlığımdayım. Şükür.
Son düzlükteyim anlayacağın. 2 yıl sonunda gelebildim bu aşamaya.
Bakalım Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, hepimizin.
Ay bende keçiboynuzu kürünü düşünüyordumÇok geçmiş olsun bizde burda bütün testlerimizi tamamlayıp gidicez cuma günü eşimin semen analizi var haftaya salı da benim rahim filmim var sonrada tedavi inşAllah.Allah Allah 3 çocuğu olanda bile mi.. Bende çok üzülüyordum ikimizde de sorun var bizim bebeğimiz çok mu zor olacak diye çok şükür.. inşAllah işe yarıyorlarsa pahalı olmasını göze alıyoruz ama yapıp yapıpta boşa gidince o zaman insanın içine oturuyor Sizde bayaa para harcamışsınız anlaşılan 8 opu.. Allah yüzünü güldürsün canım ben 1. denemeden sonra kendime gelmem 1 sene sürdü seninkini duyunca bi silkelendim her zaman dua edicem samimiyetin içinde teşekkürler
Demek enerji veriyor vitaminler iyi bari tamda bahar temizliği vaktii
Hey maşallah amma çok ilaç varmış :)Bilmiyorum canım ya biraz kasıklarımda ağrı var sanki,birazda belim ağrıyo ama göğüslerimde hiç dokgunluk falan yok.sürekli kendimi dinliyorum bişey var mı diye.bide aynaya bakıyorum kirpiklerim top top mu diye:) öle olurmuş hamilelerde.kafayı yedim anlıcan.hafif şeyler yemeye çalışıyorum ama dün biraz acı ve kuru bişeyler yedim bugün wc ye çıkamadım.kabız olmaktan çok korkuyorum.ilaçlara gelince birsürü var.aç karnına bi tane tiroid hapı,2 östrofem.kahvaltıdan sonra b12 dilaltı.10 da vaginal progestoron.3 de vagifem ve göbekten clexan.akşam yemeğinden önce 2 östrafem.yemekten sınra minamix ve prednol.akşam 10 da da 2 progesteronla günü kapatıyorum.artı 4 günde bir östrojen bantı ve 3 günde birde kalçadan proluton.işte böyle:))
Çok teşekkür ederim.. Dikkate alicam dedikleriniYazık eşim 3 ay yapıp bırakamadığı için nerdeyse 2 yıl aralıklarla içtiği için sanırım etkilendi. Ama eşine 3 aylık keçiboynuzu kürü öneririm. Karı koca incir de yiyin, arı sütü ve çerez, ve sağlıklı beslenip yürüyüş yapmak evelallah başarılı olursunuz. Tabi doktora da sorun mutlaka bunları yaparsak olur mu diye. Ben Kaan Bey' e sormadan hiçbir kür yapmadım.
Yaşınız da çok genç bu bile moral kaynağı :)
Bir bakmışsın kendiliğinden oluyor Allah büyük.
Hadi hayırlısı.
merhaba bende şuan emriyo biriktirme sonrası transfer aşamasındayım haftaya rahim çizme olacak mayısta da transfer sanırım ama ben ümit hanımın hastasıyım şuan sadece folik asit kullanıyorum ama sizin yaptığınız ayrıca birşey var mı bende şehir dışından gelip gidiyorum ve bi sonraki aşamalar hakkında çok bilgim yok hakkımızda hayırlısı olur inş Allah isteyen bekleyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin