-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #18.201
3.gün embriyosuydu canım benimkiler.pıhtılaşma sonuçlarını hatırlamıyorum canım ya.oxapar kullanıyorum hergün göbekten.3günde birde kalçadan prolutan yaptırıyorum.stres olmaz mı hiç benim daha öncede bi gebeliğim olmuştu aşılamayla çok sevinip herkese duyurmuştuk ama kalp atışı olmadı yıkıldık.o yüzden korkuyorumaminn inşallah canım sakin panik yok stress yok...o da olur.. senin 5.gün embriyosuydu değil mi? bir de pıhtılaşma faktör kaç çıkmıştı sizde?kan sulandırıcı hangi iğneyi kullanıyorsunuz
canım senin adına mutlu oldum Allah inşallah kucağına almayı nasip etsin ...3.gün embriyosuydu canım benimkiler.pıhtılaşma sonuçlarını hatırlamıyorum canım ya.oxapar kullanıyorum hergün göbekten.3günde birde kalçadan prolutan yaptırıyorum.stres olmaz mı hiç benim daha öncede bi gebeliğim olmuştu aşılamayla çok sevinip herkese duyurmuştuk ama kalp atışı olmadı yıkıldık.o yüzden korkuyorum
Merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.bende transferi bekliyorum rahatsızlığınız pcos mu ben pcos uyum transferde sonraki sürecinin merak ediyorum ne yaptiniz nasıl beslendiği dikkat ettiğiniz durumları anlatirsin iz sevinirim3.gün embriyosuydu canım benimkiler.pıhtılaşma sonuçlarını hatırlamıyorum canım ya.oxapar kullanıyorum hergün göbekten.3günde birde kalçadan prolutan yaptırıyorum.stres olmaz mı hiç benim daha öncede bi gebeliğim olmuştu aşılamayla çok sevinip herkese duyurmuştuk ama kalp atışı olmadı yıkıldık.o yüzden korkuyorum
Ben yıllardır pcos luydum ama kaan hocaya eylül syında gittiğimde artık pcos olmadığımı söyledi.çikolata kistlerimde vardı.transferden sonra beklemek enzoru.bol sıvı tüketmeye,sulu yemekler yemeğe çalıştım.ilk iki gün genelde yattım ama sonra yatmadım.yürüyüş bile yaptım.sadece yavaş hareket ettim o kadar.Merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.bende transferi bekliyorum rahatsızlığınız pcos mu ben pcos uyum transferde sonraki sürecinin merak ediyorum ne yaptiniz nasıl beslendiği dikkat ettiğiniz durumları anlatirsin iz sevinirim
Ben yıllardır pcos luydum ama kaan hocaya eylül syında gittiğimde artık pcos olmadığımı söyledi.çikolata kistlerimde vardı.transferden sonra beklemek enzoru.bol sıvı tüketmeye,sulu yemekler yemeğe çalıştım.ilk iki gün genelde yattım ama sonra yatmadım.yürüyüş bile yaptım.sadece yavaş hareket ettim o kadar.
Ben yıllardır pcos luydum ama kaan hocaya eylül syında gittiğimde artık pcos olmadığımı söyledi.çikolata kistlerimde vardı.transferden sonra beklemek enzoru.bol sıvı tüketmeye,sulu yemekler yemeğe çalıştım.ilk iki gün genelde yattım ama sonra yatmadım.yürüyüş bile yaptım.sadece yavaş hareket ettim o kadar.
Geçmiş olsun cnm Rabbim bu defa hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin. Bnm rezervim az ilk denememizde de kaan beyde yaptık bebeğim tuttu takat 8 haftalıkken kalbi durdu çok üzüldük.. Bizde tuttuktan sonra söylemiştik kalp atışını duyduktan sonra zaten haftasına gelmeden kalbi durdu ve kürtaj oldum o da kaan beyde oldu. Aralık ayı sonunda şimdi 2.deneme için başladık yumurta geliştirme dönemindeyim. Bende kan sulandırıcı kullanmıştım ama demekki nasip olmayacakmış. Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallah3.gün embriyosuydu canım benimkiler.pıhtılaşma sonuçlarını hatırlamıyorum canım ya.oxapar kullanıyorum hergün göbekten.3günde birde kalçadan prolutan yaptırıyorum.stres olmaz mı hiç benim daha öncede bi gebeliğim olmuştu aşılamayla çok sevinip herkese duyurmuştuk ama kalp atışı olmadı yıkıldık.o yüzden korkuyorum
Ahahahah canım hem de ne stres ne heyecan sanırım 9 ay boyunca hiç geçmiycekEvet büyüyoruz hayırlısıyla:)İnşallah Can'ım Amin çok teşekkür ederim,şeninde gözünaydın.Kaan Bey bana en panik ve stresli hastası olduğumu söylüyordu,okuma ve araştırma derdi:)ama sen bendende ilerisin heyecanda:)o yüzden seni çok iyi anlıyorum:)
Kızlarrrr ben hamileyimmmm..çok mutluyum..rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın inşallah..98 çıktı sonucum.kaan bey çok iyi dedi.cuma tekrar kan vercem.
bende transfer aşamasındayım perşembe rahimçizme var bendede öksürük burun akıntısı kaldı atlatamadım bi türlü siz hangi aşamadasınız neler yapıyorsunuzrabbim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. neler yaptın nasıl beslendin. Kaçıncı gün embriyosu verildi. Bende transfer aşamasındayım ama grip oldum biraz umarım etkilemez.
bende transfer aşamasındayım perşembe rahimçizme var bendede öksürük burun akıntısı kaldı atlatamadım bi türlü siz hangi aşamadasınız neler yapıyorsunuz
size adetin kaçıncı günü histo yapıldı? İnş hayırla sonuçlanır cümlemizin :)histo yapıldı adet oldum... rahim kalınlaştırmak için ilaçlar kullanıyorum.Buğün adetimin 12. günü. yarın kontrol var bakalım ne diyecek kaan bey. çok heyecanlıyım.
size adetin kaçıncı günü histo yapıldı? İnş hayırla sonuçlanır cümlemizin :)