Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

aminn inşallah canım sakin panik yok stress yok...o da olur.. senin 5.gün embriyosuydu değil mi? bir de pıhtılaşma faktör kaç çıkmıştı sizde?kan sulandırıcı hangi iğneyi kullanıyorsunuz
3.gün embriyosuydu canım benimkiler.pıhtılaşma sonuçlarını hatırlamıyorum canım ya.oxapar kullanıyorum hergün göbekten.3günde birde kalçadan prolutan yaptırıyorum.stres olmaz mı hiç benim daha öncede bi gebeliğim olmuştu aşılamayla çok sevinip herkese duyurmuştuk ama kalp atışı olmadı yıkıldık.o yüzden korkuyorum

canım senin adına mutlu oldum Allah inşallah kucağına almayı nasip etsin ...

Merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.bende transferi bekliyorum rahatsızlığınız pcos mu ben pcos uyum transferde sonraki sürecinin merak ediyorum ne yaptiniz nasıl beslendiği dikkat ettiğiniz durumları anlatirsin iz sevinirim

Ben yıllardır pcos luydum ama kaan hocaya eylül syında gittiğimde artık pcos olmadığımı söyledi.çikolata kistlerimde vardı.transferden sonra beklemek enzoru.bol sıvı tüketmeye,sulu yemekler yemeğe çalıştım.ilk iki gün genelde yattım ama sonra yatmadım.yürüyüş bile yaptım.sadece yavaş hareket ettim o kadar.

Ilk tup bebek denemeniz mi benim ilk cok heyecanlıyım kaç yumurta toplandı sizden benden 25 tane aldılar 15 dollendi 7 tane donmus halde 8 tanesini 5 güne gitmesini bekledikler giden olmadi kafam çok karışık o yüzden kaç hücreleri size transfer edilen yumurtalar biliyor musunuz

Ilk tup bebek denemeniz mi benim ilk cok heyecanlıyım kaç yumurta toplandı sizden benden 25 tane aldılar 15 dollendi 7 tane donmus halde 8 tanesini 5 güne gitmesini bekledikler giden olmadi kafam çok karışık o yüzden kaç hücreleri size transfer edilen yumurtalar biliyor musunuz

Geçmiş olsun cnm Rabbim bu defa hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin. Bnm rezervim az ilk denememizde de kaan beyde yaptık bebeğim tuttu takat 8 haftalıkken kalbi durdu çok üzüldük.. Bizde tuttuktan sonra söylemiştik kalp atışını duyduktan sonra zaten haftasına gelmeden kalbi durdu ve kürtaj oldum o da kaan beyde oldu. Aralık ayı sonunda şimdi 2.deneme için başladık yumurta geliştirme dönemindeyim. Bende kan sulandırıcı kullanmıştım ama demekki nasip olmayacakmış. Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inşallah

Allah sağlıkla kucagina almayi nasp etsin cok cok sevindim

Ahahahah canım hem de ne stres ne heyecan sanırım 9 ay boyunca hiç geçmiycek

S smyr hayırlı olsun canım allah sagsaglimm kucagina almayı nasip etsin inşallah.sira bizde benimde yrn kontrolüm transfer günü belli olacak inş. Bakalım ne zaman diyecek kaan bey herşey normal ded

kızlar merhaba: bende transfer aşamasındayım ancak grip oldum. giribim geçti ama kuru öksürük kaldı. O kadar da dikkat ettim ama nasıl oldum bu kadar anlamadım. Arada gripin içtim sorun olur mu bilmiyorum ama. Çok az kaldı tahminen transfere. Çünkü 1 nisan da adet oldum ilaçlara başladık. Adetin en geç kaçıncı günü oluyor transfer.

Kızlarrrr ben hamileyimmmm..çok mutluyum..rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın inşallah..98 çıktı sonucum.kaan bey çok iyi dedi.cuma tekrar kan vercem.

rabbim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. neler yaptın nasıl beslendin. Kaçıncı gün embriyosu verildi. Bende transfer aşamasındayım ama grip oldum biraz umarım etkilemez.

rabbim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım. neler yaptın nasıl beslendin. Kaçıncı gün embriyosu verildi. Bende transfer aşamasındayım ama grip oldum biraz umarım etkilemez.
bende transfer aşamasındayım perşembe rahimçizme var bendede öksürük burun akıntısı kaldı atlatamadım bi türlü siz hangi aşamadasınız neler yapıyorsunuz

bende transfer aşamasındayım perşembe rahimçizme var bendede öksürük burun akıntısı kaldı atlatamadım bi türlü siz hangi aşamadasınız neler yapıyorsunuz

histo yapıldı adet oldum... rahim kalınlaştırmak için ilaçlar kullanıyorum.Buğün adetimin 12. günü. yarın kontrol var bakalım ne diyecek kaan bey. çok heyecanlıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…