- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
- Konu Sahibi mavinehir17
- #1.761
UOTE="kalbiminozu, post: 37609105, member: 601666"]Günaydın kızlarrrr[/QUOTE]
Günaydın canım baya bir erkencisin
Günaydın canım baya bir erkencisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım güzel haberlerini bekliyoruzKizlar gidiyorum ben opu içinn :/
Transfere gttigin gunleride yazarim inş
Kizlar gidiyorum ben opu içinn :/
Benim 10:15 canım.[/QUOTE]Ben 10:30 da ordayim
Canım bozyaka eğitim ve araştırma.da yaptırdım.teşekkür ederim canım.Umarım,hepimizin.Bu bahsettiğin Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi mi oluyür?
Denk geliriz o zaman gerçi sen beni toplama Günümde de görmüştüm biliyorsun [/QUOTE]Benim 10:15 canım.
Hayırlıs güzel haberlerle gel canım.Kizlar gidiyorum ben opu içinn :/
Günaydın canım baya bir erkencisin[/QUOTE]UOTE="kalbiminozu, post: 37609105, member: 601666"]Günaydın kızlarrrr
vallah canım ne desem boş uyuttukları için belki sonradan başka biride gelmiştir bilmiyorum. benim trasnferede kaan beyin yanında başka bir doktor gelmişti.Merhaba kizlar
Ben ewe geldim az biraz yürüyünce ağrım var onun dışında iyiyim çok şükür
Kızlar hep böyle mi oluyor benim dr biliyosunuz refik bey ama kaan beyde girdi toplamaya yoksa biliyor mu onun sayfada takildigimi
Ultrasonda 18 yumurta gözüküyodu 8 tane toplanmiş çok şükür :) bakalım heyecanla yarin gelecek telefonu bekliyoruz
aa bu arada hayırlısı olsun canım inşallah yarın 8ininde döllendiği haberini alırsın ve bizlere müjdelersin.Merhaba kizlar
Kızlar hep böyle mi oluyor benim dr biliyosunuz refik bey ama kaan beyde girdi toplamaya yoksa biliyor mu onun sayfada takildigimi
Ultrasonda 18 yumurta gözüküyodu 8 tane toplanmiş çok şükür :) bakalım heyecanla yarin gelecek telefonu bekliyoruz
ben gecen seferki transferimde surekli kadin programlarini falan izlemistim :) ruhum daralmistibu arada kızlar benim birşey dikkatimi çekti irenbedeki tüm doktorların kızları var oğulları yok ne kadar enteresan bir tesadüf sıkıntıdan neye saracağımı şaşırdım sannımca
yok yaa Allah tan kocam nöbet usülü çalışıyor dün bugün ve yarın evde gerçi izde onunla sürekli spor haberi izliyoruz ama bi kızıyorum 10 dk geçiyor trip atarkenben gecen seferki transferimde surekli kadin programlarini falan izlemistim :) ruhum daralmisti
hayırlı haberler inşallahMerhaba kizlar
yok yaa Allah tan kocam nöbet usülü çalışıyor dün bugün ve yarın evde gerçi izde onunla sürekli spor haberi izliyoruz ama bi kızıyorum 10 dk geçiyor trip atarken
canım yağ gibi gidiyor gözünü korkutma ben dün bemiksi yutamadım yaa yapıştı ağzıma gitmedi bende sinir oldum içmedimkızlar hastaneden geldim kaan bey bir sürü vitamin verdi transfer öncesi kullanmak gerekiyormuş. bişi sorcam o balık yağı diye bir vitamin var aman ALLAHIM kocaman nasıl yutulur o yaaaa
Tmm canım saol denicem inşallah başarırım. 4 haftayı bulmaz dedi transferin önümüzdeki hafta histo varcanım yağ gibi gidiyor gözünü korkutma ben dün bemiksi yutamadım yaa yapıştı ağzıma gitmedi bende sinir oldum içmedim
o şeklinden dolayı kolay gidiyor biraz büyük ama en azından yutuluyor