Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

denizaa denizaa canım benim hiteroskopi 14 ekimde oldu transfer 1 kasımda aralarında 2 hafta vardı ama ben adet olmadığım arada onu beklemedik. Yok canım histeroskopiden sonra benim hiç ağrım olmadı azcık kanamam oldu 3 gün o kadarcık yani yolculuk yapmakta sıkıntı yasamazsın

denizaa denizaa canım benim hiteroskopi 14 ekimde oldu transfer 1 kasımda aralarında 2 hafta vardı ama ben adet olmadığım arada onu beklemedik. Yok canım histeroskopiden sonra benim hiç ağrım olmadı azcık kanamam oldu 3 gün o kadarcık yani yolculuk yapmakta sıkıntı yasamazsın
Ben adet oldum 3.gunu kontrole gittim 12 kasima randevu verdi yani tam iki adet arasi historoskobiden iki hafta sonrada transfer yaparsa tam adet donemi olur kafam karisti :KK53:

Kızlaaar yine ben :KK31: cevaplarınız için çok teşekkür ederim çok faydalı oldu.Tavsiyenize uyup Kaan Bey den ön görüşme için randevu bile aldım.Yarın amh ve D vitamini testlerini yaptırıyorum.Cumartesi sonuçlarım çıkacakmış.Pazartesi Kaan Bey le randevum var.Şimdi yine bir soru o_O Bu D vitamini testini devlet hastanesi nde mi yaptırdınız?Özel lab. 90 tl fiyat verdi.Eğer devlet hastanesi şansım varsa onu orda yaptırayım.:KK22:
Ben eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırdım. Umarım tedavi sürecin hayırlı olur :KK39:

denizaa denizaa yok canım sizlerde nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama sen ya o adeti bekleyeceksin yada ilaç kullaıp önceden adet olacaksın ben menopoza sokulmustum ilaçlarla adet olmuyordum o yüzden beklemedik :)

aramıza hoşgeldin canım keşke yazsaydın çünkü yazınca aklındakileri sorunca tedavi çok daha kolay geçiyor. ne güzel 7 tane embriyon varmış benimde 6 tane var ve cumartesi transferim var. kasım sonu dediğin ne ki bence hemen geçer ben opuyu temmuzda olmuştum ve kaan bey bana o zaman kasım başı demişti ne kadar uzak gelmişti ama zaman çok çabuk geçti ve beklenen gün geldi. bende tekmiş çiftmi diye çok düşündüm ve en nihayetinde karar verdirdim. iki tane koyduracağım bir aksilik çıkmazsa ve tevekkül edeceğim hakkımda en hayırlısı olması için. sonu.ta eğer kaderimde bir bebek varsa 5 tanede koysam biri tutacak. 2 tane varsa bir tanede koysam rahimde bölünüp tek yumurta ikizi olma ihtimali var. en güzeli içinde dert kalmasın diye 2 tane koymak. hayırlı haberlerimiz olsun. histeroskopiden hiç korkma opunun aynısını yaşıyorsun.

teşekkür ederim, gerçekten burdaki tecrübeler çok farklı..yarın rahim filmi ve çizimi işlemim var.2014 te 4.anestezi alışım..bağımlılık yapıcak :) ama insanoğlu başına geleni çekiyor gerçekten..şuan akışa bırakmış durumdayım.
transferin hayırlı olsun..Bir an önce olumlu cevaplarını bekliyoruz ki bizede umut ol.. sanırım bende tek e cesaret edemeyeceğim.. şimdilik çift baskın ama bakalım daha 3 haftam var.

X