Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Biz daha transferi hic konusmadik.
Kaan bey histoyu herkese oneriyo mu?
Bide oda mi anestezi ile yapiliyo :eek:
Arti ucret oduyormuyuz onada?

Biz daha transferi hic konusmadik.
Kaan bey histoyu herkese oneriyo mu?
Bide oda mi anestezi ile yapiliyo :eek:
Arti ucret oduyormuyuz onada?
evet canım kaan bey neredeyse tüm hastalarına yapıyor onun ücreti 1000 tl anestezi altında yaplıyor sadece 15 dk falan uyuyorsun.

evet canım kaan bey neredeyse tüm hastalarına yapıyor onun ücreti 1000 tl anestezi altında yaplıyor sadece 15 dk falan uyuyorsun.

Ya ben bugunde beni encok anestezi olayi yipratti
Ben kan aldiramayan biriydim.simdi o damar yolu acmalari bide sonrasinda o seyi cikarirlarken içim çekiliyoo :eek: :eek: :eek:
Uf insallah refik bey yapalim demez :p

Merhaba kizlar
Ben ewe geldim az biraz yürüyünce ağrım var onun dışında iyiyim çok şükür
Kızlar hep böyle mi oluyor benim dr biliyosunuz refik bey ama kaan beyde girdi toplamaya :p yoksa biliyor mu onun sayfada takildigimi :p
Ultrasonda 18 yumurta gözüküyodu 8 tane toplanmiş çok şükür :) bakalım heyecanla yarin gelecek telefonu bekliyoruz

Canım hadi hayırlı olsun kaliteli embriyolarında olsun inşallah. Ben daha önce hiç karşılaşmadım başka hastanın toplamasına girmesine ama dediğin gibi belki içine doğmuştur sayfada takıldığın :KK66:

Merhaba kizlar
Ben ewe geldim az biraz yürüyünce ağrım var onun dışında iyiyim çok şükür
Kızlar hep böyle mi oluyor benim dr biliyosunuz refik bey ama kaan beyde girdi toplamaya :p yoksa biliyor mu onun sayfada takildigimi :p
Ultrasonda 18 yumurta gözüküyodu 8 tane toplanmiş çok şükür :) bakalım heyecanla yarin gelecek telefonu bekliyoruz
Geçmiş olsun canım insallah birsürü sağlıklı embriyoların olur sizin sorun neydi canım ?

kızlar hastaneden geldim kaan bey bir sürü vitamin verdi transfer öncesi kullanmak gerekiyormuş. bişi sorcam o balık yağı diye bir vitamin var aman ALLAHIM kocaman nasıl yutulur o yaaaa:KK43::KK43::KK43:
Canım bu hap mavi uzun kutusu var eğer oysa ben yutarken zorlanmıyorum ama kokusu kötü:110:

Geçmiş olsun canım insallah birsürü sağlıklı embriyoların olur sizin sorun neydi canım ?

Eşimde morfoloji ve ileri hareketli düşük
Benim sol tüpüm kapalı, sagda da kist oldugu icin rahim filminde dagilim cok iyi durmuyo demisti refik bey
Bir başarısız aşılamamız oldu haziran ayinda
Bu da ilk denememiz hayirlisi bakalim
Allahim isteyen herkese hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin inşalllahh

Canım bu hap mavi uzun kutusu var eğer oysa ben yutarken zorlanmıyorum ama kokusu kötü:110:
Yok canim balik yagi hapi sari seffaf uzun bunu toplamadan sonraki muayenede verdi banada senin soyledigin sanirim vitamin kan ilaci mavi biraz buyuk kokusu kotu agizda tutmadan hemen yutman gerekiyor yoksa agizda kotu bi tat koku birakiyor

Eşimde morfoloji ve ileri hareketli düşük
Benim sol tüpüm kapalı, sagda da kist oldugu icin rahim filminde dagilim cok iyi durmuyo demisti refik bey
Bir başarısız aşılamamız oldu haziran ayinda
Bu da ilk denememiz hayirlisi bakalim
Allahim isteyen herkese hayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin inşalllahh
Canım ilk denemende inşallah bebek veya bebeklerine kavuşursun

canım yağ gibi gidiyor gözünü korkutma ben dün bemiksi yutamadım yaa yapıştı ağzıma gitmedi bende sinir oldum içmedim :oops:
o şeklinden dolayı kolay gidiyor biraz büyük ama en azından yutuluyor :KK57:
Kızlar ya bu ilaçların bazıları damağıma yapışıyor tık diye gidivercez bigün:KK70: kocamda isyanlarda hap yutmaktan helak olduk başlıcaksa başlasın artık şu tedavi diyo ahhh biz kadınlar ne yapsın bizim katlandıklarımızı kocalar yapsaydı üreme olmazdı valla:-)

[Qcycas, post: 37620663, member: 474399"]ooo harika vallah açlışı yaptım transferler birbir geliyor hadi inşallah sonrada bir bir pozitifleri veririz. :KK70::KK70:[/QUOTE]
İ sallaha canim arkandan geliyoruz yavas yavas :emir_bebek:

E="denizaa, post: 37621066, member: 462690"]Bende ilk sok gecirdim gorunce hapi ama yag gibi kayiyor:KK54: Histo icin ne zamana gun verdi sana canim[/QUOTE]
Bende ilk sok gecirdim gorunce hapi ama yag gibi kayiyor:KK54: Histo icin ne zamana gun verdi sana canim
Canim gun vermedi adetin birinci gunu ara 1 hafta sonrasina randevu al histo icin hemsireden dedi ve muhtemelen yarin adet olucaksin dedi :KK70:

X