- 22 Ekim 2013
- 632
- 1.112
- Konu Sahibi mavinehir17
- #1.721
Kizlar transfere gidiyorum dualarini esirgemeyin..
Haydi hayırlısı Rabbim yardımcın olsun bebişleri al da gel inşallah :) Dualarım seninle...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar transfere gidiyorum dualarini esirgemeyin..
çok sevindim hayıelısı olur inşallah bende bekliyorum kardan bebeklerimi yarın kontrolüm var bakalımYumurtalarımızın kaliteleri bugün belli oldu 2 adet 2. kalite 1 adet 1. kalite 3 adet donduruluyor şimdi transfere kadar bekleyeceğiz bakalım nasıl bekleyeceksem :) Hakkımda hayırlısı olsun inşallah...
Tedavin hayırlı olsun canım ben d vit testini özel bir laboratuar da yaptırdım devlet hastanesi yspmıyormuş ama araştırma hastaneleri yapıyor olabilir bir sor istersenKızlaaar yine ben cevaplarınız için çok teşekkür ederim çok faydalı oldu.Tavsiyenize uyup Kaan Bey den ön görüşme için randevu bile aldım.Yarın amh ve D vitamini testlerini yaptırıyorum.Cumartesi sonuçlarım çıkacakmış.Pazartesi Kaan Bey le randevum var.Şimdi yine bir soru Bu D vitamini testini devlet hastanesi nde mi yaptırdınız?Özel lab. 90 tl fiyat verdi.Eğer devlet hastanesi şansım varsa onu orda yaptırayım.
canım hayırlısı olsun hoşgheldin aramıza ben ilk önce devlet hastanesine gittim yarısını yapıyo yarısını yapmıyo bende gittim hepsini sgk anlaşmalı özel hastanede yaptırdım 130 tl ödedimKızlaaar yine ben cevaplarınız için çok teşekkür ederim çok faydalı oldu.Tavsiyenize uyup Kaan Bey den ön görüşme için randevu bile aldım.Yarın amh ve D vitamini testlerini yaptırıyorum.Cumartesi sonuçlarım çıkacakmış.Pazartesi Kaan Bey le randevum var.Şimdi yine bir soru Bu D vitamini testini devlet hastanesi nde mi yaptırdınız?Özel lab. 90 tl fiyat verdi.Eğer devlet hastanesi şansım varsa onu orda yaptırayım.
Çok güzel bir gelişme inşallah herşey istediğin gibi olurYumurtalarımızın kaliteleri bugün belli oldu 2 adet 2. kalite 1 adet 1. kalite 3 adet donduruluyor şimdi transfere kadar bekleyeceğiz bakalım nasıl bekleyeceksem :) Hakkımda hayırlısı olsun inşallah...
Arkadaşlar gunaydin iyi haftalar
Yarin yumurta toplama islemim var.biraz gerginim nasil geciyo? Bilgi verebilirmisiniz
Çok güzel bir gelişme inşallah herşey istediğin gibi olur
çok sevindim hayıelısı olur inşallah bende bekliyorum kardan bebeklerimi yarın kontrolüm var bakalım
harika bir haber şimdi sırada hayırlısı ile transfer zamanıYumurtalarımızın kaliteleri bugün belli oldu 2 adet 2. kalite 1 adet 1. kalite 3 adet donduruluyor şimdi transfere kadar bekleyeceğiz bakalım nasıl bekleyeceksem :) Hakkımda hayırlısı olsun inşallah...
canım benim çok sağol teşekkür ederim iyiyiz diyeceğim ama minnaklarım iyimi bilmiyorum inşallah iyidirlercycas nasıl gidiyor canım bebeklerle
aynısını bende düşünüyorum yapmayı içimde ukte kaldıMerhaba transferlerimiz artiyor insallah arka arkaya o hayallerimizi süsleyen guzel haberleride veririz biliyormusunuz allah nasip ederde o gunleri yasarsam ilk isim idrar tahlili yapip cift cizgiyi gormek kanda emin olsamda o ani yasamak onu saklamak istiyorum o kadar cok tek gordumki icimde kaldi resmen
Canim histeroskobiden ne kadar sure sonra transfer tarihi vermisti kaan bey birde histodan sonra cok agrin kanaman oldumu otobusle gelelim diyoruz 3 saat oturarak nasil olur diye dusunuyorumaynısını bende düşünüyorum yapmayı içimde ukte kaldı
Evet canım transferler artıyor inşallah hepimiz birer birer hamileyim yazabilelim senin transferin ne zaman olucak canım[/QUOTE][QUOTcanın enizaa, post: 37604650, member: 462690"]Merhaba transferlerimiz artiyor insallah arka arkaya o hayallerimizi süsleyen guzel haberleride veririz biliyormusunuz allah nasip ederde o gunleri yasarsam ilk isim idrar tahlili yapip cift cizgiyi gormek kanda emin olsamda o ani yasamak onu saklamak istiyorum o kadar cok tek gordumki icimde kaldi resmen