Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlaaar yine ben :KK31: cevaplarınız için çok teşekkür ederim çok faydalı oldu.Tavsiyenize uyup Kaan Bey den ön görüşme için randevu bile aldım.Yarın amh ve D vitamini testlerini yaptırıyorum.Cumartesi sonuçlarım çıkacakmış.Pazartesi Kaan Bey le randevum var.Şimdi yine bir soru o_O Bu D vitamini testini devlet hastanesi nde mi yaptırdınız?Özel lab. 90 tl fiyat verdi.Eğer devlet hastanesi şansım varsa onu orda yaptırayım.:KK22:

Yumurtalarımızın kaliteleri bugün belli oldu 2 adet 2. kalite 1 adet 1. kalite 3 adet donduruluyor şimdi transfere kadar bekleyeceğiz bakalım nasıl bekleyeceksem :) Hakkımda hayırlısı olsun inşallah...
çok sevindim hayıelısı olur inşallah :KK70: bende bekliyorum kardan bebeklerimi yarın kontrolüm var bakalım

Kızlaaar yine ben :KK31: cevaplarınız için çok teşekkür ederim çok faydalı oldu.Tavsiyenize uyup Kaan Bey den ön görüşme için randevu bile aldım.Yarın amh ve D vitamini testlerini yaptırıyorum.Cumartesi sonuçlarım çıkacakmış.Pazartesi Kaan Bey le randevum var.Şimdi yine bir soru o_O Bu D vitamini testini devlet hastanesi nde mi yaptırdınız?Özel lab. 90 tl fiyat verdi.Eğer devlet hastanesi şansım varsa onu orda yaptırayım.:KK22:
Tedavin hayırlı olsun canım ben d vit testini özel bir laboratuar da yaptırdım devlet hastanesi yspmıyormuş ama araştırma hastaneleri yapıyor olabilir bir sor istersen

canım hayırlısı olsun hoşgheldin aramıza ben ilk önce devlet hastanesine gittim yarısını yapıyo yarısını yapmıyo bende gittim hepsini sgk anlaşmalı özel hastanede yaptırdım 130 tl ödedim

Arkadaşlar gunaydin iyi haftalar
Yarin yumurta toplama islemim var.biraz gerginim nasil geciyo? Bilgi verebilirmisiniz

Canım korkulacak bir şey yok için rahat olsun. Ne olduğunu anlamıyorsun bile ben uyandığımda işlem çoktan bitmiş hemşireler benimle konuşmaya başlamıştı bile :) Hatta butik kurabiye ve butik pasta tarifi hakkında konuşuyorduk nereden oraya geldik hatırlamıyorum ama yapıp getiricem size dedim :KK70:

Merhaba transferlerimiz artiyor insallah arka arkaya o hayallerimizi süsleyen guzel haberleride veririz :KK49:biliyormusunuz allah nasip ederde o gunleri yasarsam ilk isim idrar tahlili yapip cift cizgiyi gormek kanda emin olsamda o ani yasamak onu saklamak istiyorum o_O o kadar cok tek gordumki icimde kaldi resmen
aynısını bende düşünüyorum yapmayı içimde ukte kaldı :KK51:

[QUOTcanın enizaa, post: 37604650, member: 462690"]Merhaba transferlerimiz artiyor insallah arka arkaya o hayallerimizi süsleyen guzel haberleride veririz :KK49:biliyormusunuz allah nasip ederde o gunleri yasarsam ilk isim idrar tahlili yapip cift cizgiyi gormek kanda emin olsamda o ani yasamak onu saklamak istiyorum o_O o kadar cok tek gordumki icimde kaldi resmen[/QUOTE]
Evet canım transferler artıyor inşallah hepimiz birer birer hamileyim yazabilelim senin transferin ne zaman olucak canım

[QUOTcanın enizaa, post: 37604650, member: 462690"]Merhaba transferlerimiz artiyor insallah arka arkaya o hayallerimizi süsleyen guzel haberleride veririz :KK49:biliyormusunuz allah nasip ederde o gunleri yasarsam ilk isim idrar tahlili yapip cift cizgiyi gormek kanda emin olsamda o ani yasamak onu saklamak istiyorum o_O o kadar cok tek gordumki icimde kaldi resmen
Evet canım transferler artıyor inşallah hepimiz birer birer hamileyim yazabilelim senin transferin ne zaman olucak canım[/QUOTE]
tam tarihi belli degil daha canim histo var onumuzde daha :)

X