Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

M Mormutfakli ogleden sonrada arayabılırler canım inşallah güzel güzel gelişmişlerdir.. agapo agapo canım bende durumlar stabil :KK22:sımdılık bırsey hıssetmıyorum ayağa kalkınca bel ağrım cok oluyor kendımı dınlemekte ıstemıyorum aslında..o_Obebeklerımle konuşmaya başladım annelerını bırakmasınlar dıye..:KK36:bol bol dua edıyorum hepımız ıcın..bugun ıse başlıyorum zaman daha hızlı geçer umarım.. bu arada benı de merkezden arayacaklar dıger bebeklerımı 5.güne bekletıp tekrar dondurucaklardı bugun haber bekliyorum..

Kızlar günaydın bol bebekli günler sizinle olsun cycas cycas ve wiolettt wiolettt nasıl gidiyor bebeklerle hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor:KK33:
canım benim durum malum kocamla teknoloji kavgası ediyorum. evde zaman çok sıkıcı ama işe gitmeyide hiç istemiyorum. şuan için bir değişiklik yok test günü gelsin diye bekliyorum bol bol dua ediyorum.

sende 12 kasıma alsaydın diğer kızlarla aynı olurdu hayırlısı olsun canım histo diyince transfer zamanı gelmiş demektir çok heyecanlı :rolleyes:
canım aslında bana 12 kasım saat 12,30 a verdiler ben dedim o saate kadar aç bekleyemem migrenim var dedim o zaman 11 kasım saat 10,00 olsun dediler tamam dedim. ewwt canım sona doğru yaklaşıyoruz :KK70:

kızlar hastaneden geldim kaan bey bir sürü vitamin verdi transfer öncesi kullanmak gerekiyormuş. bişi sorcam o balık yağı diye bir vitamin var aman ALLAHIM kocaman nasıl yutulur o yaaaa:KK43::KK43::KK43:
merhaba. evet hem büyük hem kokusu berbat ama tam 5 aydır içiyorum ben:KK43: iyi bir şey sakın ihmal etmeyin. ya parçalayın yada ben ekmek içine sarıp yutuyorum.

E="Mormutfakli, post: 37632215, m
Kizlar aradilar
Hatta refik beyle emriyolog arka arkaya aradi
8 yumurtanin 7si istenen ozellikteymis 5 tanesi döllenmiş
Hücre sayisi ile ilgili tekrar bilgilendirceklerini soylediler
canım çok güzel haber bu çok sewindim hadi hayırlısı artık sende kardan bebek annesi oluyorsun :KK36::KK36::KK36:

E="Mormutfakli, post: 37632215, m

canım çok güzel haber bu çok sewindim hadi hayırlısı artık sende kardan bebek annesi oluyorsun :KK36::KK36::KK36:

Tesekkur ederim canim
Valla iyi mi kotumu bilemiyorum Rabbimden hayirlisini diliyorum hep
Yarin bidaha aricaklar mi peki ?
Refik bey sanki yrn bidaha bilgi vercez dedi, embriyolog cuma dedi? Bu aşamada dondurduklari gun mu sadece bilgi veriyolar arada yine bilgi vercekler mi?

Tesekkur ederim canim
Valla iyi mi kotumu bilemiyorum Rabbimden hayirlisini diliyorum hep
Yarin bidaha aricaklar mi peki ?
Refik bey sanki yrn bidaha bilgi vercez dedi, embriyolog cuma dedi? Bu aşamada dondurduklari gun mu sadece bilgi veriyolar arada yine bilgi vercekler mi?
Yok canım dondurcakları gün arıyorlar ama sen istersen arayıp bilgi alabilirsin gelişimleri hakkında :KK70:

OTE="menekseg5, post: 37637421, member: 193587"]kızlar transfer gunu benım dıger bıdıkları da cozmuslerdı..4 tanesi blast olmuş bugun.. yıne dondurdular..içimdekilerde inşallah gelişmişlerdir..:KK68::KK68:[/QUOTE]
Çok güzel bir haber gözün aydın canım

X