- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
- Konu Sahibi mavinehir17
- #1.801
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni 12yi 10 gece aramislardiKizlar nezmn ararlar embriyolar icin irenbeden? Oglene kadar ararlar mi ?
canım benim durum malum kocamla teknoloji kavgası ediyorum. evde zaman çok sıkıcı ama işe gitmeyide hiç istemiyorum. şuan için bir değişiklik yok test günü gelsin diye bekliyorum bol bol dua ediyorum.
sende 12 kasıma alsaydın diğer kızlarla aynı olurdu hayırlısı olsun canım histo diyince transfer zamanı gelmiş demektir çok heyecanlıKizlar histo için 11 kasıma randevu verdiler
canım aslında bana 12 kasım saat 12,30 a verdiler ben dedim o saate kadar aç bekleyemem migrenim var dedim o zaman 11 kasım saat 10,00 olsun dediler tamam dedim. ewwt canım sona doğru yaklaşıyoruzsende 12 kasıma alsaydın diğer kızlarla aynı olurdu hayırlısı olsun canım histo diyince transfer zamanı gelmiş demektir çok heyecanlı
merhaba. evet hem büyük hem kokusu berbat ama tam 5 aydır içiyorum ben iyi bir şey sakın ihmal etmeyin. ya parçalayın yada ben ekmek içine sarıp yutuyorum.kızlar hastaneden geldim kaan bey bir sürü vitamin verdi transfer öncesi kullanmak gerekiyormuş. bişi sorcam o balık yağı diye bir vitamin var aman ALLAHIM kocaman nasıl yutulur o yaaaa
canım çok güzel haber bu çok sewindim hadi hayırlısı artık sende kardan bebek annesi oluyorsunKizlar aradilar
Hatta refik beyle emriyolog arka arkaya aradi
8 yumurtanin 7si istenen ozellikteymis 5 tanesi döllenmiş
Hücre sayisi ile ilgili tekrar bilgilendirceklerini soylediler
başardım yutmayımerhaba. evet hem büyük hem kokusu berbat ama tam 5 aydır içiyorum ben iyi bir şey sakın ihmal etmeyin. ya parçalayın yada ben ekmek içine sarıp yutuyorum.
E="Mormutfakli, post: 37632215, m
canım çok güzel haber bu çok sewindim hadi hayırlısı artık sende kardan bebek annesi oluyorsun
Yok canım dondurcakları gün arıyorlar ama sen istersen arayıp bilgi alabilirsin gelişimleri hakkındaTesekkur ederim canim
Valla iyi mi kotumu bilemiyorum Rabbimden hayirlisini diliyorum hep
Yarin bidaha aricaklar mi peki ?
Refik bey sanki yrn bidaha bilgi vercez dedi, embriyolog cuma dedi? Bu aşamada dondurduklari gun mu sadece bilgi veriyolar arada yine bilgi vercekler mi?
Kizlar aradilar
Hatta refik beyle emriyolog arka arkaya aradi
8 yumurtanin 7si istenen ozellikteymis 5 tanesi döllenmiş
Hücre sayisi ile ilgili tekrar bilgilendirceklerini soylediler
Cok sewindim hayırlısı olur inşallahkızlar transfer gunu benım dıger bıdıkları da cozmuslerdı..4 tanesi blast olmuş bugun.. yıne dondurdular..içimdekilerde inşallah gelişmişlerdir..