Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Selam kızlar :KK31: Ben de Kaan Bey e gitmek için testlerimi tamamlamaya çalışıyorum.Daha önce de yazmıştım buradan.Fakat henüz hazırlıkları tamamlayıp gidemedim:KK22:Buradan hergün mesajlarınızı okuyorum.Umarım hepinizin tedavileri olumlu sonuçlanır.Hepiniz bunca emeğinizin karşılığını alırsınız.Beklemek çok zor gerçekten.Sizinle birlikte ben de buradan bekliyorum :oops: Benim 2 sorum olacak. Birincisi Kaan Bey opudan kaç ay sonra transfer yapıyor genellikle?Bu kişiden kişiye değişen bir durum mu?Bir arkadaşımız temmuzda opu olduğunu Kaan Bey in Kasım da transfer yapalım dediğini yazmış.Her zaman böyle uzun aralar mı veriliyor? İkinci sorum yumurta büyütmek için Gonal F mi kullandınız?Elimde Gonal F iğnelerim var.Son kullanma tarihlerine de epey zaman var.Eğer öyleyse kendim için saklayacağım da :KK66: Değilse bir ihtiyaç sahibine veririm diye düşündüm. :KK37:
hayırlısı olsun canım. ben daha transfer aşamasına gelemedim ama sanırım kişiden kişiye değişiyor. endometrium kalınlığıda etkili. belki başka durumlarda vardır. ben geçen sefer gonal f kullandım haftaya tekrar baskılayıcı iğnelere başlayacağım yine gonal f mi verir bilmiyorum farklı bir uygulama olacak demişti. ilaçlar yönünden mi doz yönünden mi yoksa uygulama yönünden mi bilemiyorum. ama sen yine de sakla zamanı varsa...

kızlar aklıma birşey geldi. bu döllenme olayı kendi kendine mi olsun diye bekleniyor yoksa microenjeksiyon yöntemimi kullanılıyor.

[QUOTcatlove87, post: 37552695, member: 575188"]Selam kızlar :KK31: Ben de Kaan Bey e gitmek için testlerimi tamamlamaya çalışıyorum.Daha önce de yazmıştım buradan.Fakat henüz hazırlıkları tamamlayıp gidemedim:KK22:Buradan hergün mesajlarınızı okuyorum.Umarım hepinizin tedavileri olumlu sonuçlanır.Hepiniz bunca emeğinizin karşılığını alırsınız.Beklemek çok zor gerçekten.Sizinle birlikte ben de buradan bekliyorum :oops: Benim 2 sorum olacak. Birincisi Kaan Bey opudan kaç ay sonra transfer yapıyor genellikle?Bu kişiden kişiye değişen bir durum mu?Bir arkadaşımız temmuzda opu olduğunu Kaan Bey in Kasım da transfer yapalım dediğini yazmış.Her zaman böyle uzun aralar mı veriliyor? İkinci sorum yumurta büyütmek için Gonal F mi kullandınız?Elimde Gonal F iğnelerim var.Son kullanma tarihlerine de epey zaman var.Eğer öyleyse kendim için saklayacağım da :KK66: Değilse bir ihtiyaç sahibine veririm diye düşündüm. :KK37:
Saol canim hayirlisiyla baslarsin srnde kisiden kisiye degusiyor bana1 ay sonra transfer demisti. Hetkese de farkli ilac veriyotmus ama banada gonal f vrtmisti hatta beninde elimden gecen srnden ilacum vardi gosterdim buzdolabinda sakladiysan eger kyllanmana izin vetiyorlar[/QUOTE]

:KK54: evet kaan bey laboratuvara çok güveniyor. ege tüp bebekteymiş daha önce oradan hiç memnun değilmiş
evet öyleymiş ben ilk durumumu öğrendiğimde orayı aramıştım. sonra burdan kaan beyle ilgili güzel şeyler duyunca birde onu aradım. hatta ege üni.den randevu bile almıştım o şaşkınlıkla aylar sonraya. inşallah herkes güzel sonuçlara ulaşır.

evet öyleymiş ben ilk durumumu öğrendiğimde orayı aramıştım. sonra burdan kaan beyle ilgili güzel şeyler duyunca birde onu aradım. hatta ege üni.den randevu bile almıştım o şaşkınlıkla aylar sonraya. inşallah herkes güzel sonuçlara ulaşır.
aa bende ilk egeyi aradım sonra üniversiteye randevu aldım ama irenbeye geldim herkesi kandırdım :KK49:

Selam kizlar dun 2. Toplamam vardi ve tek yumurta toplanmisti. Bugun Kaan Bey aradi ve maalesef dollenme olmadigi haberini verdi. Cok uzulecegiimi dusundugu icin kendisi aramak istemis. Yarin kontrolum var. Eger taslak gorurse 3.ye başlayacagiz. su an isyerinde oldugum icin cok tepki vereniyorum yani hem bekledigim bir sonuctu cunku tek yumurta toplandi hem de uzuldum tabi keske embryom olsaydi diye. Mucadeleye devam.. allah hepimize hayirlisini versin.

Selam kizlar dun 2. Toplamam vardi ve tek yumurta toplanmisti. Bugun Kaan Bey aradi ve maalesef dollenme olmadigi haberini verdi. Cok uzulecegiimi dusundugu icin kendisi aramak istemis. Yarin kontrolum var. Eger taslak gorurse 3.ye başlayacagiz. su an isyerinde oldugum icin cok tepki vereniyorum yani hem bekledigim bir sonuctu cunku tek yumurta toplandi hem de uzuldum tabi keske embryom olsaydi diye. Mucadeleye devam.. allah hepimize hayirlisini versin.
hayırlısı canım moralini yüksek tut mutlaka olacaktır 3,tedavide ben iananıyorum

za kizlar dun 2. Toplamam vardi ve tek yumurta toplanmisti. Bugun Kaan Bey aradi ve maalesef dollenme olmadigi haberini verdi. Cok uzulecegiimi dusundugu icin kendisi aramak istemis. Yarin kontrolum var. Eger taslak gorurse 3.ye başlayacagiz. su an isyerinde oldugum icin cok tepki vereniyorum yani hem bekledigim bir sonuctu cunku tek yumurta toplandi hem de uzuldum tabi keske embryom olsaydi diye. Mucadeleye devam.. allah hepimize hayirlisini versin.
Canım umudunu asla kaybetme allah ne zaman yazdıysa o zaman olacaktır mutlaka bir zamanı vardır bende 3.toplamada olacağına inanıyorum

X