- 1 Ocak 2015
- 232
- 475
- 45
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #9.921
bugün bilgi aldım 12.hafta sonunda bırakacakmisim . Tsh değerim 0.025 T4 değerim 5.26 çıktı Tsh dan problem yaşayan arkadaslar varmi neler yapuyorsunuz hangi ilacı kullanıyorsunuzDuphastonuda ilaçlarla aynı anda bırakmıyacakmıyız ?
Hayirli olsun cnm kac hucreli kardan bebeklerinhu huuuu kizlar.opu yapilmisti ,bugun aradilar 7 kardan bebegim varrrrrr.ikinci kez toplama yaptiracak gibiyiz bakalim.7 tanesidr cok kaliyelitmis
Öbür ilaçlarını bıraktınmı duphastona devam etmenin tsh la ilgisi varmı?bugün bilgi aldım 12.hafta sonunda bırakacakmisim . Tsh değerim 0.025 T4 değerim 5.26 çıktı Tsh dan problem yaşayan arkadaslar varmi neler yapuyorsunuz hangi ilacı kullanıyorsunuz
CAnım gözünaydın 7 yeterli bir sayı değilmi neden 2.toplama olucak ?hu huuuu kizlar.opu yapilmisti ,bugun aradilar 7 kardan bebegim varrrrrr.ikinci kez toplama yaptiracak gibiyiz bakalim.7 tanesidr cok kaliyelitmis
Hayırlı olsun çok güzel haber inşallah Karnında Sağlıcakla çarpar kalplerihu huuuu kizlar.opu yapilmisti ,bugun aradilar 7 kardan bebegim varrrrrr.ikinci kez toplama yaptiracak gibiyiz bakalim.7 tanesidr cok kaliyelitmis
saol canım yeterli ama biliyosun bzim genetige gidecek bh yuzden sansimiz artsin diyr bidaha toplayalim dedi kaan bey.ordada elenme ihtimali var cunkuCAnım gözünaydın 7 yeterli bir sayı değilmi neden 2.toplama olucak ?
tam emin deiğilim 3 lü ikigrup halinde dondurulmuşlardı bir grup çözdürüldü iki gruptada 8-9 ve 10 hücreli birer embriyo vardı çözülen gruptakilerden birini çöznürken kaybettik diğer ikisi transfer oldu biri tuttu yani 8-9- yada 10 hcreliydi emin değilim :)Hamile arkadaslar acaba kac hucreli embiriyolarla hamile kaldiniz
benim tsh 2.9 çıkmıştı 2.5altında olmasu gerektiği için euthyrox başladık ama seninki farklısen ne kullanırsın bilemedim canımbugün bilgi aldım 12.hafta sonunda bırakacakmisim . Tsh değerim 0.025 T4 değerim 5.26 çıktı Tsh dan problem yaşayan arkadaslar varmi neler yapuyorsunuz hangi ilacı kullanıyorsunuz
çok güzel hadi hayırlı olsun bi kez daha böyle olursa süper :)hu huuuu kizlar.opu yapilmisti ,bugun aradilar 7 kardan bebegim varrrrrr.ikinci kez toplama yaptiracak gibiyiz bakalim.7 tanesidr cok kaliyelitmis
Tesekkur ederim cnm benim en iyisi 7 hucreli ondan sordum sansim var mi diyetam emin deiğilim 3 lü ikigrup halinde dondurulmuşlardı bir grup çözdürüldü iki gruptada 8-9 ve 10 hücreli birer embriyo vardı çözülen gruptakilerden birini çöznürken kaybettik diğer ikisi transfer oldu biri tuttu yani 8-9- yada 10 hcreliydi emin değilim :)
sen hücre sayılarına çok takılma olcağı varsa 4 hücreliyle bile oluyor hakkında hayırlısıTesekkur ederim cnm benim en iyisi 7 hucreli ondan sordum sansim var mi diye
Pazartesi dahiliyeden randevu aldım o da endokronolojiye sevk edecek sanırım inşallah herşey yolunda gider gelismelerden haberdar ederimbenim tsh 2.9 çıkmıştı 2.5altında olmasu gerektiği için euthyrox başladık ama seninki farklısen ne kullanırsın bilemedim canım
Estrofemi iğneleri bantı biraktim diğer ilaçlara devam Duphastonla tshin ilgisi yok canım Tsh için endokronolojiye gideceğim bakalım o ne diyecekÖbür ilaçlarını bıraktınmı duphastona devam etmenin tsh la ilgisi varmı?
Canım ınan ben kaç hücreli olduğunu bile bilmiyorum ama rabbim ol dediğinde oluyor sen çok takılma bol bol dua etHamile arkadaslar acaba kac hucreli embiriyolarla hamile kaldiniz
Tesekkur ederim cnm ins artik bakalim hayirlisiCanım ınan ben kaç hücreli olduğunu bile bilmiyorum ama rabbim ol dediğinde oluyor sen çok takılma bol bol dua et
inşallah canım sağlıkla bi doğsunlar hele minik mucizelerimiz :)Pazartesi dahiliyeden randevu aldım o da endokronolojiye sevk edecek sanırım inşallah herşey yolunda gider gelismelerden haberdar ederim
Duphastonu bende kullaniyorum bazı arkadaşlara vermemişler duphaston acaba neye göre veriyorlar ki?Estrofemi iğneleri bantı biraktim diğer ilaçlara devam Duphastonla tshin ilgisi yok canım Tsh için endokronolojiye gideceğim bakalım o ne diyecek
Anladım canım umarım hersey yolunda gider bol bol embriyoların olur:)saol canım yeterli ama biliyosun bzim genetige gidecek bh yuzden sansimiz artsin diyr bidaha toplayalim dedi kaan bey.ordada elenme ihtimali var cunku