- 4 Eylül 2011
- 1.718
- 947
- Konu Sahibi mavinehir17
- #9.901
Aranizda doktoru aral bey olan varmi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım inşallah bu sefer olur.hepimizin yüzünü güldürsün rabbimHadi hayırlısı inşallah canım bu sefer alırsın kucağına mimiklerini
amin canım inşallahİnşallah Rabbim yuzunuzu guldursun...kimseleri bu hasrette birakmasin..aminn...
Yok canım muhtemelen adette gel demiştir ilaçlara devam etmelisiniz eğer oyleyseMrb arkadaslar benim 5 gunluk ilaclarim kaldi kahve rengi ve saridan napcam doktorami gitcem yoksa tekrarmi alicam
Sanırım.su an yokAranizda doktoru aral bey olan varmi ?
:-( Napalim o zaman bi ben varim demekki..Sanırım.su an yok
Saol canim daha bir ay dolmadi bile kullanali iki ay demisti doktorYok canım muhtemelen adette gel demiştir ilaçlara devam etmelisiniz eğer oyleyse
günaydıınn.... öyle çok yoğun bir kanaman olmaz, lekelenme gibi olur, merak etme hiç sıkıntılı bir işlem değil...Yine ben...gunaydinlar...kizlar yumurta toplama isleminden sonra kanama ne şekilde olur ? Leke gibimi ? Yada daha yogunmu ?
evet öyle düşünmüştüm daha yolun başında diye ama ortasına gelmişsin sakin ol. herşey 15 dakikada olup bitecek. güzel ve dinlendiren( beni böyle hissettiriyor) bir uyku halinde olacaksın . bende çok korkuyordum hele damar yolu açılmasından ödüm kopuyor. 3 defa opu oldum 1 kere daha olacağım. ama o kadar rahatlık hissi veriyor ki son opumu olabilmek için sabırla bekliyorum. inşallah kaliteli embriyoların olur. dualarım seninle. Rabbim yardımcın olsun.benim yazdığım msjı ilk gördüğünüzdemi hemen başlamacağını düşünmemiştiniz..
evet hızlı bir şekilde başlandı benim tedavim.bu cumartesi yumurta toplanması için irenbe deyiz nasipse...çok heyecanlıyım...meraklıyım.hevesliyim..korkuyorum..ayyy doktorumlada konuştum..sakin olmamı söyledi...
Leke bile gelmeyebilir canım.Yine ben...gunaydinlar...kizlar yumurta toplama isleminden sonra kanama ne şekilde olur ? Leke gibimi ? Yada daha yogunmu ?
hayırlısı canım benim. bu sefer rabbim emeklerinin mükafatını verecektir. taslak sayın hiç fena değil. bu süreçte no stres no panik. rabbim ol derse olur. hiçbirşeyi, eskiyi aklına getirme. gelişmelerden haberdar et biZleri.arkadaşlar hayırlısıyla tekrar tedaviye başlıyorum.pazartesi adetimin ikinci günü kaan beyle görüştük.7 tane gözüküyor istersen hemen iğnelere başlayalım dedi.ben bu ay başlamadım ama önümüzdeki ay bir terslik olmazsa başlamayı düşünüyorum..inşallah bu sefer emeklerimin karşılığını alırım..dua edin kızlar
Ama olsun farketmezki doktorlarımız farklı olsa da amacımız bir:-( Napalim o zaman bi ben varim demekki..
O zaman ilaca devam yaa bu arada bazı ilaclari saglik ocakları yaziyo yazık paraciklarimizaSaol canim daha bir ay dolmadi bile kullanali iki ay demisti doktor
Duphastonu ne zamana kadar kullandınız yada hala devam ediyor musunuzgünaydıınn.... öyle çok yoğun bir kanaman olmaz, lekelenme gibi olur, merak etme hiç sıkıntılı bir işlem değil...
bende ilk 3'te olmamıştı. sonuncuda çok az lekelenme şeklinde oldu 5 gün falan sürdü.Yine ben...gunaydinlar...kizlar yumurta toplama isleminden sonra kanama ne şekilde olur ? Leke gibimi ? Yada daha yogunmu ?
ama şimdi üzüldüm..yani 3 deneme yapıldı ve olmadımı ?bende ilk 3'te olmamıştı. sonuncuda çok az lekelenme şeklinde oldu 5 gün falan sürdü.
tabi öyle düşünmende normal..tedaviye başladım burayı geç buldum..biyerlere bişeyler yazıyorum ama aktif değilmiş oralar...sonrada burayı keşfettim.benim dr.um aral beymiş ama olsun..sonuçda aynı şeyleri yaşıcaz,yaşıyoruz..evet öyle düşünmüştüm daha yolun başında diye ama ortasına gelmişsin sakin ol. herşey 15 dakikada olup bitecek. güzel ve dinlendiren( beni böyle hissettiriyor) bir uyku halinde olacaksın . bende çok korkuyordum hele damar yolu açılmasından ödüm kopuyor. 3 defa opu oldum 1 kere daha olacağım. ama o kadar rahatlık hissi veriyor ki son opumu olabilmek için sabırla bekliyorum. inşallah kaliteli embriyoların olur. dualarım seninle. Rabbim yardımcın olsun.
Duphastonuda ilaçlarla aynı anda bırakmıyacakmıyız ?Duphastonu ne zamana kadar kullandınız yada hala devam ediyor musunuz