Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

benim yazdığım msjı ilk gördüğünüzdemi hemen başlamacağını düşünmemiştiniz..
evet hızlı bir şekilde başlandı benim tedavim.bu cumartesi yumurta toplanması için irenbe deyiz nasipse...çok heyecanlıyım...meraklıyım.hevesliyim..korkuyorum..ayyy doktorumlada konuştum..sakin olmamı söyledi...
evet öyle düşünmüştüm daha yolun başında diye ama ortasına gelmişsin sakin ol. herşey 15 dakikada olup bitecek. güzel ve dinlendiren( beni böyle hissettiriyor) bir uyku halinde olacaksın . bende çok korkuyordum hele damar yolu açılmasından ödüm kopuyor. 3 defa opu oldum 1 kere daha olacağım. ama o kadar rahatlık hissi veriyor ki son opumu olabilmek için sabırla bekliyorum. inşallah kaliteli embriyoların olur. dualarım seninle. Rabbim yardımcın olsun.

arkadaşlar hayırlısıyla tekrar tedaviye başlıyorum.pazartesi adetimin ikinci günü kaan beyle görüştük.7 tane gözüküyor istersen hemen iğnelere başlayalım dedi.ben bu ay başlamadım ama önümüzdeki ay bir terslik olmazsa başlamayı düşünüyorum..inşallah bu sefer emeklerimin karşılığını alırım..dua edin kızlar
hayırlısı canım benim. bu sefer rabbim emeklerinin mükafatını verecektir. taslak sayın hiç fena değil. bu süreçte no stres no panik. rabbim ol derse olur. hiçbirşeyi, eskiyi aklına getirme. gelişmelerden haberdar et biZleri.

evet öyle düşünmüştüm daha yolun başında diye ama ortasına gelmişsin sakin ol. herşey 15 dakikada olup bitecek. güzel ve dinlendiren( beni böyle hissettiriyor) bir uyku halinde olacaksın . bende çok korkuyordum hele damar yolu açılmasından ödüm kopuyor. 3 defa opu oldum 1 kere daha olacağım. ama o kadar rahatlık hissi veriyor ki son opumu olabilmek için sabırla bekliyorum. inşallah kaliteli embriyoların olur. dualarım seninle. Rabbim yardımcın olsun.
tabi öyle düşünmende normal..tedaviye başladım burayı geç buldum..biyerlere bişeyler yazıyorum ama aktif değilmiş oralar...sonrada burayı keşfettim.benim dr.um aral beymiş ama olsun..sonuçda aynı şeyleri yaşıcaz,yaşıyoruz..
rabbim hepimize güzel sonuçlar nasip etsin inşallah..Allah razı olsun dualarına..aynıları senin içinde inş.amin..
sanırım bu opu ben rahim filminide öyle çektişrmiştim anesteziyle ,onun gibi bişey o zaman..aynı tarif ettiğin duygulardaydım..güzel dinlendiren bir uyku..o aralarda çok uykusuzdum,gerçekten o uyukuda dinlenmiş uyandım..sanki çoookk uyumuşum gibiydi..o zaman bende önce biraz kanama sonrada leke olmuşdu..bakalım bu nasıl olacak...cevaplar içinde çok teşekkürler..beni rahatlatıyorsunuz..

X