- 3 Ocak 2015
- 64
- 204
- 42
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #9.721
ananas rahim kasılmasına neden olabiliyormuş tehlikeli ama onun yerine kabak çekirdeği yenilebnilir içerdiği vitaminler tutunmayı sağlıyormuş ben yemiştim şahsen.. ayrıca bol sebze meyve ve kuruyemiş yemek lazımTransvet olan arkadaşlar ananas tutunmaya yardimci oluyormuş bol bol yiyin arkadaşlar
haa o zaman senin cinsiyetleride belli olmuştur belki yazmışsındır ben görmemiş olabilirim cinsiyetleri ne geldi?Canim ben yaptirdim Kaan bey ben olsam cocuguma yapyirirdim diyince ege labaratuarinda yaptirdik cok sukur temizde geldi ozrllikle ikizler icin kaan bey tavsiye ediyor
Daha once toplama olmus.muydu ? Kardan bebegin var miydi ?Daha önce benim gibi olupta hamile kalan varmı belki umut olur bana ve kendimi toparlarım nolur yazın
Canım benim çoook üzüldüm. Neden cevap vermiyormus yumiler. Kaan bey ne diyor bu konuda.B planı var mı Senin rezerv mi azdı. Fsh amh kaçtı.Arkadaşlar kontrolümü oldum çok kötüyüm canım çok sıkkın yumurtalar o kadar hap iğnelere rağmen büyümüyor yıkıldım yine olmucak gibi geliyor yine bana bilmiyorum şuan kafam bom boş ve sağlıklı düşünemiyorum ama umudumu yitirmiş gibyim şuan çok üzgünümmm
Merhaba bende de cikolata kisti var ama ameliyat onermedi kaan bey senin kac cmdi ki ameliyat oldun ameliyatini kaan bey mi yapti benim dun transferim oldu oncesinde bende 3 ay gecici menopoza girdim iki yumurtaligimda da vardi kücüldü 4 cm bi yerde 3 cm bi yerde vardi simdi 2 cm falanMerhaba arkadaslar ne zamandır giremiyordum güzel haberleri olanları tebrik ediyor ve herkesin en kısa zamanda iyi haberlerini almayı diliyorum .ben de bu hafta cikolata kistinden dolayı ameliyat oldum cok şükür iyi gecti simdi bi kac ay kadar gecici menopoza girecekmişim buna benzer bir sürec yasayan var mı aramızda ??
Canim cinsiyetlerini istanbul merkezden bildirmiyolarmis aldiranlar cok olmus o yuzden prensip olarak soylemiyolarmis artik bizim bir kiza biri erkege benziyolarmis saglikli olsu larda onemli olan ohaa o zaman senin cinsiyetleride belli olmuştur belki yazmışsındır ben görmemiş olabilirim cinsiyetleri ne geldi?
hayır cnm yoktu bu 2.deneme buda olmadıDaha once toplama olmus.muydu ? Kardan bebegin var miydi ?
cnm benim rezerv az bende ve bu 2.denememiz ilkinde 2 yumurta oldu ama boş çıktı şimdide hiç bir şekilde yumurta o kadar ilaca ve iğneye karşılık vermiyor 9mm den yukarı çıkmıyor yapılan herşey boş yani şuan bende kaan beyde çok şaşırıyor nasıl olur dedi ama şu var 3 gün daha son olarak iğne kullan dedi bakalım bunda da hiç bir gelişme olmassa iğneleri kesip başka yol denicez bakalım bazen 3 ay 6 ay bırakıp kendiliğinden gelişebiliyor yumurtalar dedi oda çok üzüldü belli oluyor zaten konuşmaların dan da ama yapıcak birşey yok benim işim allaha kalmış kısmet zor çünkü cnm hiç iç açıcı konuşmadı çünkü inşallah bir an önce kendimi toparlarım ama zorrCanım benim çoook üzüldüm. Neden cevap vermiyormus yumiler. Kaan bey ne diyor bu konuda.B planı var mı Senin rezerv mi azdı. Fsh amh kaçtı.
Sakin ol eninde sonunda olacak olacak işte olacak. Sadece 1 yumurta ve 1 Sperm den mucizeler yaratiyolar senin de mucizen gerçekleşecek bak gör...
canım bak moral olur belki sana benim amh bitmiş :) 0.14.cnm benim fsh 9.17 amh 0.6
hadi yaa neyse canım sağlıklı olsunlarda :) bi kız bi erkekse çok şansılısın iki meyveden de tadacaksın :) hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı :)Canim cinsiyetlerini istanbul merkezden bildirmiyolarmis aldiranlar cok olmus o yuzden prensip olarak soylemiyolarmis artik bizim bir kiza biri erkege benziyolarmis saglikli olsu larda onemli olan o
bendede çikolata kisti vardı ama ben kaan beyi tanımadan bir yıl önce ameliyat olmuştum ama yinede bende transfer öncesi 25 ay kadarsunni menopozdaydım şükürler olsun ki kızım benimle inşallah senin minik bıdıklarda annesini bırakmaz canım :)Merhaba bende de cikolata kisti var ama ameliyat onermedi kaan bey senin kac cmdi ki ameliyat oldun ameliyatini kaan bey mi yapti benim dun transferim oldu oncesinde bende 3 ay gecici menopoza girdim iki yumurtaligimda da vardi kücüldü 4 cm bi yerde 3 cm bi yerde vardi simdi 2 cm falan
Canım olacagina olan inancını kaybetmemelisin. Stres tüm hormonlarını dibe indirebilir. Birgun olacak. Bu inanc icinde olsun lutfen. Zor yollardan gecerek bebeklerimize kavusuyoruz. Kafani dagitacak birseyler bulursan iyi gelecektir. Dualarim sizlerle. Sabir diliyorum canim.cnm benim rezerv az bende ve bu 2.denememiz ilkinde 2 yumurta oldu ama boş çıktı şimdide hiç bir şekilde yumurta o kadar ilaca ve iğneye karşılık vermiyor 9mm den yukarı çıkmıyor yapılan herşey boş yani şuan bende kaan beyde çok şaşırıyor nasıl olur dedi ama şu var 3 gün daha son olarak iğne kullan dedi bakalım bunda da hiç bir gelişme olmassa iğneleri kesip başka yol denicez bakalım bazen 3 ay 6 ay bırakıp kendiliğinden gelişebiliyor yumurtalar dedi oda çok üzüldü belli oluyor zaten konuşmaların dan da ama yapıcak birşey yok benim işim allaha kalmış kısmet zor çünkü cnm hiç iç açıcı konuşmadı çünkü inşallah bir an önce kendimi toparlarım ama zorr
ben :) ameliyat sonrası 3 ay sunni menopoza girdim ancak o zaman daha kaan beyi tanımamıştım gittiğim dr iki kez aşılama yapalım demişti aşılamalr olumsuz oldu sonra bi süre ara verdim haziran ayında kaan beyle başladım opudan sonra tekrar sunni menopoz için ilaç kullandım yani bir yıl arayla iki kez o zor süreci yaşadım şükretmelisin ki seninkiler sıcaklara gelmiyor ben temmuz ağustos aylarında menopozdaydım. için rahat olsun Allah ın izni ile kaan beyle birlikte bu süreci atlatırsınız ve bebeğine kavuşursun canım :) ben menopoz sonrası hiç adet olmadan direkt histeroskopi oldum ardındanda transfer oldum ama benim embriyolarım öncden dondurulmuştu seninki benimkinin tersi olacak yada benimki tamamen tersti neyse önemli olan varılan sonuç.. hayırlı haberler verirsin inşallah.Merhaba arkadaslar ne zamandır giremiyordum güzel haberleri olanları tebrik ediyor ve herkesin en kısa zamanda iyi haberlerini almayı diliyorum .ben de bu hafta cikolata kistinden dolayı ameliyat oldum cok şükür iyi gecti simdi bi kac ay kadar gecici menopoza girecekmişim buna benzer bir sürec yasayan var mı aramızda ??
Cnm uzme kendini 3 gun daha kullan bakalim igneleri hayirlisiyla olur ins herseyin bir vakti zamani vardircnm benim rezerv az bende ve bu 2.denememiz ilkinde 2 yumurta oldu ama boş çıktı şimdide hiç bir şekilde yumurta o kadar ilaca ve iğneye karşılık vermiyor 9mm den yukarı çıkmıyor yapılan herşey boş yani şuan bende kaan beyde çok şaşırıyor nasıl olur dedi ama şu var 3 gün daha son olarak iğne kullan dedi bakalım bunda da hiç bir gelişme olmassa iğneleri kesip başka yol denicez bakalım bazen 3 ay 6 ay bırakıp kendiliğinden gelişebiliyor yumurtalar dedi oda çok üzüldü belli oluyor zaten konuşmaların dan da ama yapıcak birşey yok benim işim allaha kalmış kısmet zor çünkü cnm hiç iç açıcı konuşmadı çünkü inşallah bir an önce kendimi toparlarım ama zorr
Arkadaşlar kontrolümü oldum çok kötüyüm canım çok sıkkın yumurtalar o kadar hap iğnelere rağmen büyümüyor yıkıldım yine olmucak gibi geliyor yine bana bilmiyorum şuan kafam bom boş ve sağlıklı düşünemiyorum ama umudumu yitirmiş gibyim şuan çok üzgünümmm